Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Předpěstování rajčat: Držte se pravidel, která zajistí opravdu silné sazenice
Předpěstování rajčat: Držte se pravidel, která zajistí opravdu silné sazenice Chtěli byste letos na zahrádce sklízet vlastní šťavnatá rajčata? Začátkem dubna nastal ideální čas, abyste si mladé sazeničky předpěstovali ze semen. Předpěstování rajčat má hned několik pravidel, kterých se vyplatí držet. Jedině tak si vypěstujete opravdu silné sazenice rajčat.
Článek
Zuzana Plačková se potřetí vdala. Tentokrát měla svatbu v kostele, kterou spojila se křtem syna Diona
Zuzana Plačková se potřetí vdala. Tentokrát měla svatbu v kostele, kterou spojila se křtem syna Diona Slovenská královna Instagramu Zuzana Strausz Plačková vždy toužila po svatbě v kostele. Tento sen se jí konečně splnil a Renému Strauszovi řekla ano před bohem v pondělí 3. října 2022. Svatební obřad v kostele spojila se křtem svého syna Diona, kterého přivedla na svět před několika týdny.
Článek
Věci, které denně používáme, mají také datum spotřeby. Podívejte se na to, které to jsou
Věci, které denně používáme, mají také datum spotřeby. Podívejte se na to, které to jsou Většina výrobků včetně potravin má své datum expirace. Jenže věděli jste, že tohle datum mají i věci, které běžně doma používáte a ani by vás nenapadlo je vyměnit? Zde je seznam 10 takovýchto věcí, které je zapotřebí čas od času vyhodit a nahradit je novými.
Článek
Otevírací doba 28. 10. 2023: Budou obchody otevřené, nebo zavřené?
Otevírací doba 28. 10. 2023: Budou obchody otevřené, nebo zavřené? Je před námi další státní svátek. V sobotu 28. 10. 2023 si připomínáme Den vzniku samostatného Československa. Jistě vás proto zajímá, zda budou v tento den obchody otevřené, či zavřené a zda můžete vyrazit na nákupy do supermarketů nebo obchodních center. Jaká je tedy otevírací doba obchodů 28. října?
Článek
Testování ve školách po 10. září v Česku končí. Antigenní testy zatím odhalily 116 nakažených
Testování ve školách po 10. září v Česku končí. Antigenní testy zatím odhalily 116 nakažených Plošné testování na covid v českých školách od příštího týdne končí. Jak uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch, školáci a studenti antigenní testy naposledy použili ve čtvrtek 9. září. Vojtěch však nevylučuje, že by se testování na covid mohlo na některé školy vrátit na lokální úrovni.
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Barvení vajec přírodním způsobem: Užijte si Velikonoce bez chemie
Barvení vajec přírodním způsobem: Užijte si Velikonoce bez chemie O kupovaných barvách na vejce nikdy nemůžete 100procentně říct, že jsou bez jakýchkoli chemických přísad. Jelikož se tyto látky mohou dostat do bílku i žloutku, není od věci, když se vajíčka pro koledníky rozhodnete obarvit přírodním způsobem. Vystačíte si třeba s obyčejnými cibulovými slupkami, červenou řepou nebo kurkumou.
Článek
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba
Zemřela slovenská herečka Soňa Valentová. Proslavily ji Kladivo na čarodějnice, Requiem pro panenku nebo Perinbaba Ve věku 76 let odešla v sobotu 10. prosince 2022 na věčnost slovenská herečka Soňa Valentová. Legendární umělkyně před 6 lety utrpěla mozkovou příhodu, kvůli které byla následně odkázaná na pomoc druhých. Soňa Valentová, českým divákům známá z Kladiva na čarodějnice či Perinbaby, zemřela ve spánku po velmi dlouhých zdravotních problémech.
Článek
Kdy dát ven rajčata a papriky? Správná doba je důležitá
Kdy dát ven rajčata a papriky? Správná doba je důležitá Máte doma za oknem sazenice rajčat a paprik a už se nemůžete dočkat, až je vysadíte na venkovních záhoncích? Jelikož je správná doba výsadby rajčat a paprik opravdu důležitá, vyplatí se vám v tuto chvíli ještě počkat. Kdy tedy dát ven rajčata a papriky? Odpověď na tuto otázku by měl znát každý zahrádkář.
Článek
Koronavirus v Česku: Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8, podle dat má ČR vrchol pandemie koronaviru za sebou
Koronavirus v Česku: Reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8, podle dat má ČR vrchol pandemie koronaviru za sebou V posledních dnech se snižuje počet pozitivně testovaných k celkovému počtu provedených testů a reprodukční číslo kleslo na hodnotu 0,8. Podle těchto dat se zdá, že Česko už má vrchol druhé koronavirové vlny za sebou. Roste však bohužel počet mrtvých. Od začátku pandemie koronaviru v Česku podlehlo k 12. listopadu již 5 570 lidí.
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.
Článek
Sportovní svět pláče. Ve věku 32 let zemřela trojnásobná olympijská medailistka, spekuluje se o sebevraždě
Sportovní svět pláče. Ve věku 32 let zemřela trojnásobná olympijská medailistka, spekuluje se o sebevraždě Příznivce světové atletiky zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku pouhých 32 let opustila tento svět trojnásobná olympijská medailistka a dvojnásobná mistryně světa Tori Bowie. Příčina této slavné americké sprinterky není zatím známá.
Článek
Jak zhubnout bez diet 10 kilogramů? Britská influencerka Holly Hagan na základě svých zkušeností prozradila, jak postupovat
Jak zhubnout bez diet 10 kilogramů? Britská influencerka Holly Hagan na základě svých zkušeností prozradila, jak postupovat Britská influencerka a reality star Holly Hagan byla proslulá svými plnými tvary a zároveň i neúspěšným hubnutím. Této 28leté ženě, která byla ještě nedávno holkou krev a mlíko, se však během krátké doby podařilo zhubnout 10 kilogramů. A to ve chvíli, kdy přestala praktikovat jakékoliv diety. Jak to dokázala?
Článek
Kdy budou Velikonoce 2023? Spousta lidí chce také vědět, jak vycházejí velikonoční prázdniny a jak jsou otevřené obchody
Kdy budou Velikonoce 2023? Spousta lidí chce také vědět, jak vycházejí velikonoční prázdniny a jak jsou otevřené obchody Velikonoce jsou pohyblivým svátkem, který každoročně vychází na jiné období. Chcete vědět, kdy budou Velikonoce 2023? Přinášíme jejich přesné datum a také vám upřesníme, kdy se mohou školáci a studenti těšit na velikonoční prázdniny 2023 a jak budou o Velikonocích 2023 otevřené obchody.
Článek
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme
Mýty o mužích, kterým my ženy stále věříme O mužích koluje spousta mýtů. Zda jsou pravdivé, nebo ne, to už si většinou musí zjistit každá žena sama. Častokrát tak zjistíme, že to, co jsme považovaly za neotřesitelnou pravdu, je vlastně úplný blábol. O jakých mýtech je řeč?
Článek
Rozbité chodníky, silnice i zdi opravuje barevnými mozaikami. Lyonský dlaždič Ememen má nezaměnitelný rukopis
Rozbité chodníky, silnice i zdi opravuje barevnými mozaikami. Lyonský dlaždič Ememen má nezaměnitelný rukopis Má přezdívku chodníkový chirurg či lyonský dlaždič. Umělec Ememen z francouzského Lyonu opravuje rozbité chodníky, silnice i betonové ploty domů barevnými mozaikami, ze kterých se tají dech. Svou první mozaiku vytvořil již před 10 lety v rodném Lyonu, nyní se s jeho dílem setkáte po celé Francii, ovšem i za hranicemi této země.