Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nemohou vaše děti kvůli koronaviru do školy? Přinášíme tipy, jak je zabavit
Nemohou vaše děti kvůli koronaviru do školy? Přinášíme tipy, jak je zabavit Od středy 11. března 2020 je až do odvolání vzhledem k šířící se koronavirové nákaze zrušena výuka na základních, středních, vyšších i vysokých školách. Zvlášť pokud máte doma malého školáka, o kterého se musíte starat, jistě řešíte, jak jej zabavit, aby mu nebyla dlouhá chvíle. Přinášíme několik tipů, které přijdou vhod každému rodiči.
Článek
Vánoční přání z papíru: Přinášíme 4 originální nápady na jeho výrobu
Vánoční přání z papíru: Přinášíme 4 originální nápady na jeho výrobu Jak vypadá nejkrásnější vánoční přání? Jednoznačně vlastnoručně vyrobené z papíru. Tato tradiční verze vánočního pozdravu, která je dělaná od srdce, obdarovaného rozhodně potěší. A to nejen pod vánočním stromečkem. Vánoční přání z papíru můžete vyrobit hned několika způsoby. Máme pro vás čtyři originální nápady, kterými se můžete inspirovat.
Článek
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat Připravit dokonalé palačinky je kumšt. Určitě se vám při smažení palačinek stalo, že byly silné, nasáklé olejem a trhaly se. Abyste si udělali ty nejlepší palačinky na světě, zkuste dodržet několik základních pravidel. Máme pro vás několik triků profesionálů, díky nimž dosáhnete velmi tenkých palačinek, které se nebudou trhat.
Článek
Co s vejci po Velikonocích? Přinášíme tipy, jak je zužitkovat
Co s vejci po Velikonocích? Přinášíme tipy, jak je zužitkovat Zbyla vám po Velikonocích vajíčka vařená natvrdo a nevíte, co s nimi? Máme pro vás hned několik tipů, jak je zpracovat. Jelikož jsou vajíčka natvrdo univerzální potravinou, mají své místo ve spoustě chutných jídlech. Jakým způsobem s nimi tedy můžete naložit?
Článek
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat
Denimová móda jako trend, který se vrací. Přinášíme tipy, jaké denimové kousky nosit a jak je kombinovat Denim patří k módním evergreenům. Také jste si jej zamilovala? Aby ne. Sluší totiž nejen štíhlým ženám, ale i dámám s nadměrnými velikostmi. Máme pro vás tipy na kousky denimové módy, které by neměly chybět v žádném dámském šatníku. Poradíme vám, jak denim nosit a kombinovat, abyste vytvořila dokonalý outfit.
Článek
Zánět dutin dokáže pěkně potrápit. Přinášíme tipy, jak jej efektivně léčit doma
Zánět dutin dokáže pěkně potrápit. Přinášíme tipy, jak jej efektivně léčit doma Zánět dutin se odborně nazývá sinusitida. Tento bolestivý stav, který lze snadno zaměnit s nachlazením, bývá důsledkem virové infekce. Zánět vedlejších nosních dutin však v současné době patří i k jednomu z častých příznaků koronaviru. Postihl zánět dutin i vás? Máme pro vás několik tipů, jak jej léčit efektivně i v domácích podmínkách.
Článek
Nouzový stav v Česku zavřel posilovny: Přinášíme tipy na nejlepší aplikace na domácí cvičení
Nouzový stav v Česku zavřel posilovny: Přinášíme tipy na nejlepší aplikace na domácí cvičení Ve čtvrtek 12. března 2020 začal od 14 hodin v Česku platit nouzový stav kvůli obavám z dalšího šíření nového koronaviru. Mezi celou řadou omezení je zakázán i vstup do posiloven, předpokládá se, že se nebudete moci zúčastnit ani veřejných kurzů cvičení. Jistě vám proto přijdou vhod následující tipy na chytré aplikace na domácí cvičení.
Článek
Vánoce ve skandinávském stylu mají svá pravidla. Přinášíme tipy, jak si jednoduše a elegantně vyzdobit domov
Vánoce ve skandinávském stylu mají svá pravidla. Přinášíme tipy, jak si jednoduše a elegantně vyzdobit domov Skandinávský styl je stále oblíbenější. Pokud na něj při zařizování svého bytu či domu nedáte dopustit, proč si neudělat také Vánoce ve skandinávském stylu? Podstatný pro vás bude zejména minimalismus a střídmé barvy. Podle jakých pravidel tedy přenést severský styl do vánoční výzdoby?
Článek
Pocení nohou dokáže nepříjemně potrápit. Přinášíme tipy, jak mu předejít
Pocení nohou dokáže nepříjemně potrápit. Přinášíme tipy, jak mu předejít S horkým letním počasím přichází problém, který trápí snad každého z nás. Jedná se o pocení nohou, které bývá často doprovázené také nepříjemným zápachem. Jak se tohoto nepříjemného problému zbavit?
Článek
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete Přemýšlíte, co s úrodou jahod? Připravte si z těchto sladkých červených plodů něco dobrého. Že máte málo času? Potom vyzkoušejte rychlovky z jahod například v podobě hrnkového koláče, nepečeného dezertu nebo zmrzliny. Tyto recepty z jahod jsou rychlé, snadné a chutnají výtečně.
Článek
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu Dali byste si v létě něco zdravého a lehkého, na čem si navíc pochutnáte? Připravte si z čerstvé zeleniny několik variací zeleninových salátů, které by neměly chybět v žádném letním jídelníčku. Vyzkoušejte následující recepty na zeleninové saláty, které kromě čerstvé zeleniny obsahují i sýr, dýňová semínka, mátu nebo olivy.
Článek
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty Za pár týdnů tu opět máme Velikonoce. Pokud už teď přemýšlíte nad originálními velikonočními dekoracemi, máme pro vás jeden tip. Ozdobte si vyfouknutá vajíčka lakem na nehty. Tento způsob zdobení kraslic je opravdu snadný. Krásného výsledku dosáhnete už během pár minut. Sesbírejte si tedy doma všechny laky na nehty a pusťte se do tvoření!
Článek
Co se zbylou rýží? Přinášíme 6 tipů, jak ji využít
Co se zbylou rýží? Přinášíme 6 tipů, jak ji využít Zbyla vám od oběda nebo od večeře vařená rýže a nyní přemýšlíte, co s ní? Máte hned několik možností, jak ji využít. Ze zbylé rýže rychle a jednoduše připravíte hned několik sladkých i slaných pokrmů. Vyzkoušejte následujících 6 receptů, které určitě zachutnají celé vaší rodině.
Článek
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy
Mladý britský pár si během karantény postavil vysněné letní kino. Luke a Hannah nyní sledují pod širým nebem své oblíbené filmy Sníte o tom, že si na vlastní zahradě užijete letní kino pod širým nebem? Sen se může stát skutečností, a to velmi lehce. Inspirovat vás může počin mladého britského páru Luka Whelana a Hannah Fergusonové, kteří si stylové venkovní kino postavili na terase svého domu během nucené karantény. Co říkáte, povedlo se jim to?
Článek
Zemřela Marie Poledňáková. Režisérka filmu S tebou mě baví svět měla 81 let
Zemřela Marie Poledňáková. Režisérka filmu S tebou mě baví svět měla 81 let Český filmový svět smutní. V úterý 8. listopadu 2022 odešla v 81 letech na věčnost režisérka a scénáristka Marie Poledňáková, kterou nejvíce proslavily filmy Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo S tebou mě baví svět. Smrt Marie Poledňákové oznámil s odkazem na její rodinu filmový producent Jan Bradáč.
Článek
Tyto dárky k svátku potěší každého!
Tyto dárky k svátku potěší každého! Dárky k svátku se nevybírají snadno. Samozřejmě je rozdíl, jestli vybíráme dárek ke svátku pro nejlepší kamarádku nebo pro kolegu v práci. Vyřešit svátek obyčejnou čokoládou nebo lahví vína je samozřejmě nejjednodušší, přeci jen byste si ale měli dát na výběru dárku záležet trochu víc. Přinášíme vám originální tipy na dárek k svátku.