Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Alkohol, který vám pomůže zhubnout a sníží cholesterol. Víte, který to je?
Alkohol, který vám pomůže zhubnout a sníží cholesterol. Víte, který to je? Každý, i ten největší abstinent, si výjimečně dopřeje malou skleničku či kapku alkoholu alespoň k přípitku při zvláštních příležitostech. Existuje však takový alkoholický nápoj, který vám nijak neublíží, naopak vám pomůže shodit nějaké to kilo a hlavně vám zaručeně odbourá cholesterol v krvi.
Článek
Mléko s medem není pouze nápojem pro děti: Pomůže vám s nespavostí a zlepší trávení
Mléko s medem není pouze nápojem pro děti: Pomůže vám s nespavostí a zlepší trávení Vzpomínáte na dobu, kdy jste byli malí a rodiče či prarodiče vám na dobrou noc připravovali vlažné mléko s medem, aby se vám lépe usínalo? Tento nápoj si zkuste pravidelně dopřávat i v dospělosti. Spojení medu a mléka totiž našemu zdraví přináší spoustu zdravotních benefitů.
Článek
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění Česká vláda v boji proti novému koronaviru přitvrzuje. Její opatření zmrazují kulturu, sport a prakticky všechny volnočasové aktivity. Omezení se vztahují i na návštěvu restaurací a obchodů. Ztrácíte se v jednotlivých zákazech a nařízeních? Máme pro vás stručný přehled nových opatření, která nově platí od 9. října 2020.
Článek
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží?
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží? Holení nohou a podpaždí považujeme za nejen hygienickou normu, v podpaždí nás také konečně již dohánějí muži. Jak je to ale s holením intimních partií? Módní vlna, výstřelek nebo nutnost?
Článek
Zázračný nápoj z medu, skořice a vody: Pomáhá při hubnutí a zbaví vás únavy
Zázračný nápoj z medu, skořice a vody: Pomáhá při hubnutí a zbaví vás únavy Přijdete si bez energie, anebo máte pár kilo navíc a chtěla byste zhubnout? V tom případě si namíchejte přímo magický nápoj z medu, skořice a vody. Tento lektvar vám pomůže nejen při hubnutí. Je to životabudič, který vás zbaví únavy. Kombinace medu, skořice a vody navíc působí afrodiziakálně, takže vás povzbudí i v intimní oblasti.
Článek
Jak zchladit nápoj za 2 minuty? Použijte trik s ledem a solí
Jak zchladit nápoj za 2 minuty? Použijte trik s ledem a solí Během horkých letních měsíců to zažil každý. Vrátíte se domů z práce, nákupů nebo výletu a dali byste si dobře vychlazené nealko pivo nebo colu v plechovce. Jenže, co když jste je zapomněli dát předem chladit do ledničky? Žádný problém! Máme pro vás trik, jak zchladíte nápoj v plechovce za 2 minuty. Potřebujete k němu pouze led a kuchyňskou sůl.
Článek
Jak zhubnout 2 kila za 14 dnů? Tento nápoj vám pomůže
Jak zhubnout 2 kila za 14 dnů? Tento nápoj vám pomůže Celý život se potýkám s nadváhou, sice ne s velkou, ale přesto s nadváhou. Už jsem vyzkoušela téměř všechny dostupné diety, chodila na různá cvičení, avšak výsledek se sice dostavil, ovšem bez dlouhého trvání.
Článek
Muž onemocněl rakovinou. Způsobil mu ji nápoj, který pije téměř každý z nás
Muž onemocněl rakovinou. Způsobil mu ji nápoj, který pije téměř každý z nás Dean Wharmby býval dříve profesionálním kulturistou, který však nežil příliš zdravým životem, jak by se ale mohlo na první pohled zdát. Proto, aby udržoval požadovanou svalovou hmotu, byl schopen denně sníst až 10 000 kalorií. Každý den tedy pojídal jídlo z fast foodů a do toho vypil ještě několik energetických nápojů.
Článek
3 nápoje, které vám pomohou usnout
3 nápoje, které vám pomohou usnout Podobně jako obezita i nespavost se stává stále častějším problémem dnešní generace. Na vině jsou jak špatné stravovací návyky, tak i stres. Tyto nápoje vám se špatným spánkem pomohou.
Článek
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak
Zdravý nápoj z melounu a okurky podporuje přirozenou detoxikaci těla, usnadňuje hubnutí a snižuje krevní tlak Okurka a vodní meloun patří k plodům, bez kterých si nedokážeme představit léto. Tato zelenina obsahuje víc než 90 procent vody, najdete v ní i vysoký podíl vitaminů, minerálů a dalších prospěšných látek. Meloun a okurka mají mimořádný přínos hlavně tehdy, když je budete konzumovat společně. Trefou do černého je následující zdravý a chutný nápoj.
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět
Vtipné video: Čínským cyklistou, který nepochopil značku, se baví celý svět Náhodný kolemjdoucí natočil v čínském Pekingu úsměvné video s popleteným cyklistou, který nepochopil význam značky. Toto virální video, kterým se v současnosti baví celý svět, zveřejnil na svém YouTube kanále také britský list Daily Mail. Podívejte se na něj také a pobavte se s námi.
Článek
Nápoje, které urychlí váš metabolismus a pořádně vás pročistí
Nápoje, které urychlí váš metabolismus a pořádně vás pročistí Zhubnout pár kilo navíc není nikdy na škodu. Jestliže chceme tedy zhubnout, musíme dodržovat stravu a pravidelně cvičit, to je všemi známý fakt.
Článek
Znáte všechny výhody vody s citrónem? Je to jednoduchý a nesmírně výživný nápoj
Znáte všechny výhody vody s citrónem? Je to jednoduchý a nesmírně výživný nápoj Jen málokdo si ráno ke snídani nedá kávu nebo čaj. Ovšem existuje ještě něco mnohem lepšího a pro naše tělo i prospěšnějšího a to je citrón. Vymačkaná šťáva z citrónu dohromady s teplou nebo i se studenou vodou dokáže totiž opravdové zázraky!