Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak vypadá ženské tělo po porodu: Novozélandská maminka ukázala, že se není za co stydět
Jak vypadá ženské tělo po porodu: Novozélandská maminka ukázala, že se není za co stydět Julie Bhosale, která je spokojenou trojnásobnou maminkou, celému světu názorně ukázala, jak vypadá ženské tělo po porodu. Ostatním ženám předvedla, že větší bříško, vytahaná kůže a strie jsou naprosto v pořádku. Zvlášť prvorodičky by podle Julie měly vědět, že je to normální, a svým poporodním vzhledem by se neměly zbytečně trápit.
Článek
Kanaďanka Sarah Nicole Landry zhubla po porodu 50 kilogramů: Na Instagramu ukazuje, jak vypadá tělo skutečné ženy
Kanaďanka Sarah Nicole Landry zhubla po porodu 50 kilogramů: Na Instagramu ukazuje, jak vypadá tělo skutečné ženy Ženské tělo se po dětech radikálně mění. I když se dostanete po porodu na svoji původní váhu, často už nebudete taková jako dřív. Pokožka maminek ztrácí na elasticitě, častěji se na ní objevují strie i celulitida. Tuto skutečnost na Instagramu názorně demonstruje kanadská maminka Sarah Nicole Landry, která se nebojí ukázat ani ve spodním prádle.
Článek
Americká maminka ukazuje vrásčité břicho po dětech. Je inspirací pro ženy, které se za své břicho po porodu stydí
Americká maminka ukazuje vrásčité břicho po dětech. Je inspirací pro ženy, které se za své břicho po porodu stydí Fitness influencerka a trenérka Kylee Austinová z americké Arizony byla vždy hrdá na svou postavu. A poté si pořídila děti. Dnes je pyšnou trojnásobnou maminkou, na které se však proběhlá těhotenství výrazně podepsala. Kylee Austinová má po dětech vrásčité břicho, které se však nestydí veřejně ukazovat. A tak je pro spoustu žen velkou inspirací.
Článek
Agáta Hanychová předvedla v plavkách tělo po třech dětech. Z plochého břicha jejím fanouškům spadla brada
Agáta Hanychová předvedla v plavkách tělo po třech dětech. Z plochého břicha jejím fanouškům spadla brada Je to teprve dva měsíce, co Agáta Hanychová přivedla na svět své třetí dítě, dceru Rozárku. Na mámu od tří dětí ovšem modelka rozhodně nevypadá. Dokázala to nejnovější fotkou v plavkách, kterou sdílela na Instagramu. Z jejího plochého bříška a štíhlého těla Agátiným fanouškům doslova spadla brada.
Článek
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko
Nejdokonalejší ženské tělo na světě: Podle vědců je to postava krev a mlíko Zajímá vás, jak vypadá nejkrásnější ženské tělo na světě? Podle výzkumu vědců z Texaské univerzity má ideální ženská postava výšku 168 centimetrů a míry 99-63-91 centimetrů. Toto vědecky nejdokonalejší tělo, po kterém většina lidí všech pohlaví šílí, tedy rozhodně nepředstavuje hubenou modelku, ale ženu s krásnými křivkami.
Článek
Herečka Aneta Krejčíková se předvedla v rudém spodním prádle. Hvězda Ulice vypadá i po dvou porodech perfektně
Herečka Aneta Krejčíková se předvedla v rudém spodním prádle. Hvězda Ulice vypadá i po dvou porodech perfektně Herečka Aneta Krejčíková, která se proslavila účinkováním v nekonečném seriálu Ulice, má i po dvou dětech skvělou postavu. Kdo pochyboval, že tomu tak je, po zhlédnutí aktuální Anetiny fotky na Instagramu změnil názor. Herečka se ukázala v celé své kráse v červeném spodním prádle a vypadá naprosto fantasticky.
Článek
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími
Absolutně dokonalé tělo neexistuje: Bloggerka ukázala, jak se mění ideály ženské krásy napříč staletími Nejen každé staletí, ale také desetiletí s sebou neslo určitý ideál krásy a sexsymbol, kterému se chtěly všechny ženy podobat. Toho si je vědoma také americká fitness blogerka Cassey Ho, která se rozhodla vnímání ženského těla napříč staletími zdokumentovat a porovnat. A jak její experiment dopadl? Absolutně dokonalé tělo neexistuje!
Článek
Influencerka Sophie Louise Hughes je žena krev a mlíko. Ukazuje své skutečné tělo v bikinách a říká, že nepotřebuje hubnout
Influencerka Sophie Louise Hughes je žena krev a mlíko. Ukazuje své skutečné tělo v bikinách a říká, že nepotřebuje hubnout Modelka a influencerka Sophie Louise Hughes nedá dopustit na své tělo s výraznými ženskými křivkami. Tato krásná žena s postavou krev a mlíko jde body positive cestou. Zároveň dokazuje, že každé tělo je krásné i v bikinách nebo vyzývavém spodním prádle. Ostatní ženy rovněž vyzývá k tomu, aby se naučily milovat své křivky.
Článek
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. Právě proto si partneři a manželé dávají opravdu výjimečné dárky z lásky. To ale nebyl případ influencerky Glorie, které leželo v žaludku, že se její manžel na sociálních sítích aktivně zajímá o další ženy. Dárek, kterým na Valentýna potěšila svou drahou polovičku, proto pojala vskutku originálně.
Článek
Takto vypadá skutečné mateřství: Maminka nafotila pomocí selfie tyče svůj běžný den s miminkem
Takto vypadá skutečné mateřství: Maminka nafotila pomocí selfie tyče svůj běžný den s miminkem Úloha novopečených maminek bývá velmi často podceňována. Mateřská dovolená však rozhodně není dovolená a maminka malého dítěte se přes den mnohdy vůbec nezastaví. Tuto skutečnost potvrzuje i Julija Skorobogatova, která v průběhu jednoho dne nafotila pomocí selfie tyče svůj život s malým miminkem. A rozhodně to nebyla procházka růžovým sadem.
Článek
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující
Belgická fotografka sdílela kontroverzní snímky porodu do průhledné vany: Její fotky jsou podle některých lidí nevhodné a pobuřující Porod je sám o sobě velmi intimní záležitostí, kterou chce většina žen sdílet pouze s nejužším okruhem lidí. Přesným opakem je jedna belgická maminka, která se rozhodla rodit do průsvitné vany a zvěčnit se při porodu fotografkou Marijkou Thoen s tím, že tyto fotky budou veřejné. Obě ženy však svým přístupem vyvolaly velmi bouřlivé reakce.
Článek
Červený jetel je zázračnou bylinkou pro ženy v menopauze: Potlačuje návaly horka a zlepšuje náladu
Červený jetel je zázračnou bylinkou pro ženy v menopauze: Potlačuje návaly horka a zlepšuje náladu Červený jetel je součástí každého trávníku. Tuto rostlinu s růžovočervenými květy pozná každá z nás. Výjimečně však víme, že červený jetel působí takřka zázračně na ženské tělo. Jde totiž o velmi důležitou bylinku pro všechny ženy, které zrovna procházejí menopauzou. Jestli je to i váš případ, z jakého důvodu byste si měla červený jetel nasbírat?
Článek
Andrea Verešová si užívá v Dubaji. Na Instagramu sdílí zamilované fotky i tělo v plavkách
Andrea Verešová si užívá v Dubaji. Na Instagramu sdílí zamilované fotky i tělo v plavkách V případě modelky Andrey Verešové a jejího manžela Daniela Volopicha rozhodně nezáleží na tom, zda je svatého Valentýna. Tento hvězdný manželský pár si vyjadřuje lásku všech 365 dnů v roce. O této skutečnosti svědčí zamilovaný příspěvek, který Andrea Verešová sdílela na Instagramu. Kde jej pořídila? Až v daleké Dubaji!
Článek
Maminka ukázala břicho po porodu trojčat. Lidé ji pochválili za odvahu
Maminka ukázala břicho po porodu trojčat. Lidé ji pochválili za odvahu Břicho po dětech se změní snad každé ženě. A co teprve, když porodíte trojčata! Předvést holou pravdu, která si na nic nehraje, se na sociálních sítích rozhodla dánská maminka trojčat Michella Meier-Morsi. Lidé ji chválí za odvahu a upřímnost.
Článek
Brazilská dívka Lorena Assis vážila 120 kilogramů. Nyní vypadá jako modelka
Brazilská dívka Lorena Assis vážila 120 kilogramů. Nyní vypadá jako modelka Nad proměnou Brazilky Loreny Assis se tají dech. Tato dívka ještě nedávno vážila 120 kilogramů. Se svou obezitou bojovala celý rok a půl, v průběhu této doby vlastními silami shodila 45 kilogramů. Lorena Assis tvrdí, že když máte pevnou vůli, nic není nemožné. Právě proto se na Instagramu stala inspirací pro další dívky, které bojují s kily navíc.
Článek
Prošla si anorexií. Nyní dává sílu podobně nemocným dívkám, aby opět milovaly samy sebe
Prošla si anorexií. Nyní dává sílu podobně nemocným dívkám, aby opět milovaly samy sebe Megan Jayne Crabbe z britského Essexu trpěla v minulosti poruchou příjmu potravy. Když už se z anorexie pomalu dostávala, rozhodla se založit web bodyposipanda.com. Zpočátku to byl prostor pro léčení jejích vlastních problémů. Nyní je to pozitivní místo, kde podobně nemocným dívkám a ženám promlouvá do duše, aby se měly rády takové, jaké jsou.