Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Švédka Elvira Johnsson splétá nádherné copy v boho stylu. Jak vytvořit nadčasový účes naučí i vás
Švédka Elvira Johnsson splétá nádherné copy v boho stylu. Jak vytvořit nadčasový účes naučí i vás Šestadvacetiletá Elvira Johnsson ze Švédska se zamilovala do pletení copů všeho druhu. Své neobyčejné umění veřejně sdílí na Instagramu, kde ji sleduje takřka 44 tisíc lidí. Pod rukama Elviry vznikají naprosto úžasné účesy. Zkuste jí nahlédnout pod ruce, některé z copů hravě zvládnete uplést i vy sama.
Článek
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění
Koronavirus v Česku a stručný přehled nových opatření od 9. října 2020: Co vše se mění Česká vláda v boji proti novému koronaviru přitvrzuje. Její opatření zmrazují kulturu, sport a prakticky všechny volnočasové aktivity. Omezení se vztahují i na návštěvu restaurací a obchodů. Ztrácíte se v jednotlivých zákazech a nařízeních? Máme pro vás stručný přehled nových opatření, která nově platí od 9. října 2020.
Článek
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží?
Holit či naopak neholit? Po čem muži touží? Holení nohou a podpaždí považujeme za nejen hygienickou normu, v podpaždí nás také konečně již dohánějí muži. Jak je to ale s holením intimních partií? Módní vlna, výstřelek nebo nutnost?
Článek
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii
Ideál ženské krásy napříč různými kulturami: Od Thajska až po Indii Pokud se někoho ve svém okolí zeptáte, jak si představuje ideál krásy, je pravděpodobné, že odpovědi se zas tak příliš lišit nebudou. Rovnoměrné křivky, zdravé vlasy, rovné a bílé zuby. Co však platí pro nás, nemusí platit pro zbytek světa. Jak si ideál krásy představují africké domorodé kmeny, Japonci nebo Maoři z Nového Zélandu?
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Influencerka vážila 158 kilogramů. Během 1,5 roku zhubla 60 kilo a vypadá úžasně
Influencerka vážila 158 kilogramů. Během 1,5 roku zhubla 60 kilo a vypadá úžasně 32letá Samantha Taylor z Velké Británie se vyjedla na neuvěřitelných 158 kilogramů. Před 1,5 rokem si řekla dost a změnila svůj život od základů. A výsledek? Do dnešní doby shodila již 60 kilogramů, ovšem stále na sobě pracuje. Že ve srovnání se svým dřívějším já vypadá úžasně, dokazuje přímo na svém Instagramu.
Článek
Domácí aviváž z levandule úžasně provoní prádlo. Vyzkoušejte levný, ekologický a účinný recept ze 2 ingrediencí
Domácí aviváž z levandule úžasně provoní prádlo. Vyzkoušejte levný, ekologický a účinný recept ze 2 ingrediencí Přemýšlíte, co vyrobit z levandule? Tato bylinka má opravdu všestranné využití. Pochvalovat si budete i domácí aviváž z levandule, která nejen že krásně voní, ale také účinně změkčí prádlo. Jak tedy na její přípravu?
Článek
Růžové pudinkové cukroví nádherně voní a vypadá úžasně. Vyzkoušejte recept
Růžové pudinkové cukroví nádherně voní a vypadá úžasně. Vyzkoušejte recept Hledáte recept na netradiční vánoční cukroví? Jednoznačně si zamilujete růžové pudinkové cukroví, které skvěle vypadá, nádherně voní i skvěle chutná. Přinášíme recept na růžové pudinkové cukroví, jehož základem je malinový pudink. Nebojte se jej vyzkoušet, je to velká dobrota.
Článek
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu Česká společnost Triola je specialistou na spodní prádlo a plavky pro ženy plných tvarů. V tuzemsku rozhodně nepatří mezi žádné nováčky. Její tradice spadá až do prvorepublikových dob.
Článek
Jak oslavit MDŽ: Dopřejte si volno a vzpomeňte na všechny úžasné ženy svého života
Jak oslavit MDŽ: Dopřejte si volno a vzpomeňte na všechny úžasné ženy svého života Osmý březnový den opět po roce přivítáme Mezinárodní den žen. Ať už vám váš partner věnuje květiny a čokoládu, nebo vůbec nic, tento den můžete oslavit i vy sama. Užijte si zkrátka MDŽ jak se patří, máte spoustu možností, jak na to.
Článek
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená?
Cukání v oku může mít duchovní význam: Co konkrétně znamená? Když vám začne cukat v levém či pravém oku, nejčastěji si řeknete, že je to ze stresu nebo z nedostatku hořčíku. Cukání v oku má však v řadě světových kultur i náboženství opravdu speciální význam. Co tedy může znamenat?
Článek
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku?
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku? Vzpomenete si, jaká kniha vás doprovázela po celé dětství? A tipli byste si, které příběhy milují české děti nyní? Odpověď můžete vyčíst z unikátní mapy, která zobrazuje nejoblíbenější dětské knihy napříč jednotlivými evropskými státy. Tato mapa vznikla v rámci projektu Read and Share eTwinning, na kterém se podíleli školáci z celé Evropy.
Článek
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí Ačkoliv bychom to rády o sobě všechny tvrdily, ne každá z nás je dokonalá milenka. Jsme bytosti, které mají tendenci věřit tomu, že naše „postelové dovednosti“ jsou výjimečné a úžasné, což však nemusí být vůbec pravda.