Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě?
Den matek se blíží: Jak poznáte, že máte tu nejlepší mámu na celém světě? Maminky po celém světě už za pár dnů slaví svůj svátek. Světový Den matek připadá na druhou květnovou neděli, české maminky však měly svůj svátek už 8. května. Vyznat lásku své mámě však nemusíte jenom v tento den. To, jak moc ji máte rádi, jí říkejte všech 365 dnů v roce. Tato nejdůležitější žena vašeho života vám to stonásobně oplatí.
Článek
Výška 2 metry, váha 156 kilo. Jak vypadají ti největší psi světa?
Výška 2 metry, váha 156 kilo. Jak vypadají ti největší psi světa? Pes je nejlepším přítelem člověka. Někdy nám ale tihle čtyřnozí miláčci dokážou pěkně přerůst přes hlavu – a to doslova. Když se největší dánská doga postaví na zadní, je vysoká více než 2 metry! V 90. letech zas žil anglický mastif, který vážil úctyhodných 156 kilo. Pojďte se podívat, jak vypadají největší psi světa.
Článek
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život
Muž opustil svou těhotnou milenku. Po devíti měsících mu poslala pohlednici, která mu změnila život Svět je místem, kde se dějí nepředvídatelné a překvapující věci. Ačkoliv si svůj život dokážeme do detailů naplánovat, věřte, že nic z toho nevyjde tak, jak má a osud si s námi pohraje podle svých vlastních pravidel.
Článek
Před Velikonoci, nebo Velikonocemi? Správně skloňovat slovo Velikonoce nedokáže každý
Před Velikonoci, nebo Velikonocemi? Správně skloňovat slovo Velikonoce nedokáže každý Velikonoce, které v křesťanském světě patří mezi nejvýznamnější svátky, už pomalu klepou na dveře. Tyto svátky však pořádně prověří také vaše znalosti českého pravopisu. Víte, jak správně skloňovat slovo Velikonoce? Dokážete přesně říct, zda se říká před Velikonoci, nebo Velikonocemi?
Článek
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala Domácí sekaná je jedinečný pokrm z mletého masa, který jistě zbožňuje celá vaše rodina. Nejlepší sekanou jako od babičky si můžete dopřávat za tepla s bramborem nebo za studena s chlebem. Chcete si připravit tu nejlepší sekanou na světě? Máme pro vás skvělý recept a také vám poradíme, jak sekanou péct, aby nepopraskala a měla křupavou kůrčičku.
Článek
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat Připravit dokonalé palačinky je kumšt. Určitě se vám při smažení palačinek stalo, že byly silné, nasáklé olejem a trhaly se. Abyste si udělali ty nejlepší palačinky na světě, zkuste dodržet několik základních pravidel. Máme pro vás několik triků profesionálů, díky nimž dosáhnete velmi tenkých palačinek, které se nebudou trhat.
Článek
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí?
Vaše hvězdné znamení prozrazuje, jaký jste typ mámy: Opravdu to na vás sedí? Hvězdy určují podstatné rysy lidské osobnosti. Mají vliv i na to, jakým způsobem se budete chovat v různých fázích svého života, tedy i při výchově dětí. Vaše znamení zvěrokruhu ovlivňuje i to, jaký jste (nebo budete) maminkovský typ. Ovšem bez ohledu na to, co říkají hvězdy, vás budou vaše děti vždy považovat za tu nejlepší mámu na světě.