Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas Když s někým začnete chodit, není to pouze o lásce a vášni. Ale také o vzájemném partnerském soužití a respektování potřeb, přání a zvyklostí toho druhého. Každý vztah prochází vývojem. Po určité době nového partnera představíme přátelům či rodičům nebo mu dáme klíč od bytu. Kdy je ale vhodná doba? Vědci přicházejí s konkrétními čísly.
Článek
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují
Takto vypadá skutečná láska: Australští manželé jsou spolu 55 let a stále se milují Spousta lidí o té pravé lásce jenom sní a myslí si, že na ně v životě snad ještě čeká. Pokud jste si však jisti tím, že máte partnera, po jehož boku prožijete celý svůj život, můžeme vám jenom pogratulovat. Inspirací v následujících letech vám mohou být manželé Dorothy a Wayne, kteří se vzali před 55 lety a jejichž láska časem ještě zesílila.
Článek
Prokleté číslo sedm. Proč se dlouholeté páry po sedmi letech rozcházejí?
Prokleté číslo sedm. Proč se dlouholeté páry po sedmi letech rozcházejí? Možná je to způsobeno dnešní dobou, ale najít si toho správného partnera či partnerku pro život je celkem obtížné. Jenže ani to, když svou vysněnou polovičku najdete, není jistotou toho, že vám vztah vydrží.
Článek
Žena se víc než 40 let neusmála, aby se jí netvořily vrásky: Díky tomu vypadá perfektně
Žena se víc než 40 let neusmála, aby se jí netvořily vrásky: Díky tomu vypadá perfektně Stárnutí je pro většinu žen tím největším strašákem. Bojí se přibývajících vrásek, šedivých vlasů či povislých prsou. V honbě za nekonečným mládím sahají po kosmetice, která jim slibuje zázraky, často využijí i služeb plastického chirurga. Američanka Tess Christian na to šla jinak. Aby se jí na tváři netvořily vrásky, více než 40 let se neusmála.
Článek
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit
Jak se mění milostný život ženy v průběhu let? Budete se dost divit Mnoho žen při vzpomínce na svých sladkých dvacet let také zavzpomíná na to, jaký byl jejich sexuální život a zatouží, aby se to alespoň na chvíli vrátilo. Podle odborníků je však naprosto normální, že se náš sexuální život v průběhu let změní, ovšem nemusí to výlučně znamenat to, že se změní k horšímu.
Článek
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra
Tohle ve vztahu nedělejte: Chování, které je horší než nevěra Ačkoliv je nevěra jednou z věcí, která dokáže ukončit nejeden vztah, ve skutečnosti se mohou mezi partnery objevit problémy, které jsou mnohdy horší. Může se i stát, že nevěra vztah dvou lidí ještě více utuží a každý si z dané situace něco odnese. Co tedy jiného mohou partneři ve vztahu dělat a tím nadobro rozvrátit vše, co tak dlouho budovali?
Článek
Být single má spoustu výhod: Život bez partnera si díky nim vychutnáte plnými doušky
Být single má spoustu výhod: Život bez partnera si díky nim vychutnáte plnými doušky Jestli vás trápí, že jste sama bez partnera, měla byste vědět, že některé zadané ženy by si to s vámi hned rády vyměnily. Z toho, že jste single, můžete totiž hodně vytěžit. Život bez partnera má spoustu výhod, naučte se proto spokojeně žít sama se sebou. Abyste začala brát single jako životní styl, měla byste vědět následující.
Článek
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás?
Vztah z lásky, nebo z vypočítavosti: Jak je to u vás? Když s někým chodíte, počítáte s tím, že váš vztah je založen na vzájemné lásce. Ovšem ne všechny páry, které jsou spolu, se skutečně milují. Někteří lidé se ženou do vztahu proto, aby nebyli sami. Vedou je k tomu i zištné důvody nebo touha po dítěti. Jak tedy poznáte, že je váš vztah založený na opravdové lásce?
Článek
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci Páry si svou lásku a oddanost projevují nejrůznějšími způsoby a držení rukou mezi to rozhodně patří. Každý člověk je jiný a proto i každý pár preferuje držení jiným způsobem, což právě dokáže o člověku mnoho vypovědět.
Článek
Nejstarší miminko na světě je o necelé 2 roky mladší než jeho maminka. Je to vůbec možné?
Nejstarší miminko na světě je o necelé 2 roky mladší než jeho maminka. Je to vůbec možné? Život je plný paradoxů. I titulek tohoto článku, který vám pravděpodobně přišel absurdní, je pravdivý. Týká se manželů Tiny a Benjamina Gibsonových, kteří se neúspěšně pět let snažili o miminko. Poté se rozhodli pro umělé oplodnění s pomocí zmrazených embryí. A právě jedno z použitých embryí bylo pouze o dva roky mladší než nastávající maminka.
Článek
Dara Rolins slaví 50 let. Na Instagramu bilancovala nad životem a poslala nádherný vzkaz fanouškům
Dara Rolins slaví 50 let. Na Instagramu bilancovala nad životem a poslala nádherný vzkaz fanouškům Zpěvačka Dara Rolins oslavila ve středu 7. prosince 2022 významné životní jubileum. Na narozeninovém dortu totiž sfoukla přesně 50 svíček. U příležitosti svých padesátin bilancovala nad svým dosavadním životem a svým instagramových sledujícím poslala nádherný vzkaz.
Článek
Jak po odhalení nevěry obnovit důvěru: Chcete-li zachránit vztah, otevřeně komunikujte a začněte spolu opět intimně žít
Jak po odhalení nevěry obnovit důvěru: Chcete-li zachránit vztah, otevřeně komunikujte a začněte spolu opět intimně žít Choulostivá zpráva na messengeru nebo příliš důvěrná SMS, které si přečetl ten podváděný z páru. Odhalení nevěry zpravidla přichází jako blesk z čistého nebe a dokáže pořádně zamávat s každým z nás. Pokud chcete i přes toto zjištění zůstat se svým partnerem ve vztahu, zapracujte na vzájemném obnovení důvěry. Co byste pro to měla udělat?
Článek
Láska má celkem pět fází: Do té poslední se dostanou pouze ty nejstabilnější páry
Láska má celkem pět fází: Do té poslední se dostanou pouze ty nejstabilnější páry O lásce se říká, že má spoustu podob. Jelikož je ale láska velmi dynamickým prvkem, má i několik fází. Podle psychologů procházejí všechny páry vývojem. Po prvotní zamilovanosti, kterou zná asi každý z nás, následuje ve vztahu další posun. Do poslední, páté fáze lásky, se však dostanou pouze životní partneři, kteří si byli osudově souzeni.
Článek
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči
Žijete v nezdravém partnerském vztahu? Nenechte se kvůli lásce ponižovat a raději otevřete oči Myslíte si, že žijete ve zdravém partnerském vztahu, v němž mají oba partneři rovnocenné podmínky? Pozorně otevřete oči a rozhlédněte se. Láska totiž někdy umí překročit určité hranice. Spousta žen se tak dokáže ponížit jenom proto, aby svého partnera či manžela nezklamala nebo dokonce neztratila. Poznáte se v následujících bodech i vy?
Článek
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti
Láska má tisíc jmen. Miláček a brouček nepatří jen do ložnice, Češi se přezdívkami rádi chlubí na veřejnosti Zlato, miláčku, prdelko… Milé, vtipné či lehce peprné přezdívky si lidé dávají, aby si projevili lásku a náklonnost. Vlastní jazyk a zvyky zamilované spojují a posilují partnerství. Češi si v láskyplných přezdívkách libují, používají je celé tři čtvrtiny lidí.