Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani?
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani? Patříte mezi sovy, jak se jinak označují ti, kteří si užívají večerního života, nebo mezi skřivany, kteří brzy ráno vstávají? Podle amerických vědců jsou sovy dobrodružnější v sexu než skřivani. Ti jsou naopak konzervativnější a raději udržují dlouhodobé vztahy.
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Monika Bagárová otevřeně o svém vztahu s Makhmudem Muradovem: Na Instagramu napsala, co jí na vztahu nejvíc vadí
Monika Bagárová otevřeně o svém vztahu s Makhmudem Muradovem: Na Instagramu napsala, co jí na vztahu nejvíc vadí Zpěvačka Monika Bagárová a uzbecký MMA zápasník Makhmud Muradov tvoří pár už dva a půl roku. Z toho jeden celý rok jsou rodiči malé Ruminky. Velké otazníky v jejich vztahu letos na jaře vyvolala Makhmudova nepřítomnost v Česku. Monika Bagárová otevřeně na Instagramu napsala o tom, jaký je život s profesionálním sportovcem, který má velké cíle.
Článek
Nejvíc sexy mužem roku 2020 je herec Michael B. Jordan. Žebříčku magazínu People dříve vévodil George Clooney nebo Brad Pitt
Nejvíc sexy mužem roku 2020 je herec Michael B. Jordan. Žebříčku magazínu People dříve vévodil George Clooney nebo Brad Pitt Magazín People od roku 1985 každoročně zveřejňuje žebříček nejsexy mužů planety. Úplně prvnímu ročníku ankety Sexiest Man Alive kraloval Mel Gibson, poté jej následovali třeba George Clooney, Brad Pitt nebo Ryan Reynolds. Nejvíc sexy mužem roku 2020 se nově stal herec Michael B. Jordan. Co na výběr magazínu People říkáte?
Článek
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď
Více spánku potřebují muži, nebo ženy? Známe odpověď Ačkoliv máme všichni stejný mozek, ten ženský se oproti tomu mužskému přeci jen o něco málo liší . A teď, ženy, zpozorněte! Jedná se totiž o spánek, tak čtěte dál a aspoň uvidíte, na co se příště, až budete chtít déle spát, vymluvit.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Deset důležitých otázek, na které se vás muž bojí v posteli zeptat
Deset důležitých otázek, na které se vás muž bojí v posteli zeptat Ačkoliv muži v jistých situacích mohou působit statečně a neohroženě, v posteli takovou odvahou již neoplývají. A proč se tedy své milenky bojí na některé otázky ohledně sexu zeptat? Nejspíš se obávají toho, že danou otázku špatně položí a společně strávený večer bude rázem pryč.
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.
Článek
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou Ačkoliv jsme my ženy naprosto dokonalým stvořením, které nejde nemilovat, i my oplýváme jistými vlastnostmi, které muži zas až tolik v lásce nemají. A jaké to jsou? Na to se podívejte v následujícím článku!
Článek
Jana je sexy a daří se jí v práci, přesto je single: Otevřeně přiznává, že se jí muži kvůli její dokonalosti bojí
Jana je sexy a daří se jí v práci, přesto je single: Otevřeně přiznává, že se jí muži kvůli její dokonalosti bojí Je krásná, úspěšná a sebevědomá. Má skvělou rodinu a spoustu přátel. Dosáhne všeho, co si vytyčí. Až na partnerské vztahy. 36letá Jana Hockingová z Austrálie je totiž stále single. Tato žena o sobě otevřeně říká, že je pro muže až příliš dokonalá a pravděpodobně kvůli tomu se jí opačné pohlaví bojí.
Článek
Mámy, tyto věto nikdy neříkejte svým dospělým dcerám: Vašemu vztahu rozhodně neprospějí
Mámy, tyto věto nikdy neříkejte svým dospělým dcerám: Vašemu vztahu rozhodně neprospějí Nejvíce nám mohou ublížit lidé, kteří nám jsou nejblíž. O vztahu matek a jejich dospělých dcer by se mohly psát sáhodlouhé romány. I když mezi sebou mají silné pouto, často mezi nimi bývají velké neshody. Pro svou mámu zkrátka budete stále ta malá holčička. Jaké věty, které rozhodně nepřinesou nic pozitivního, by si vaše máma měla odpustit?
Článek
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky Influencerka Andrea Sunshine má 53 let a mladší muži na ni stojí fronty. Na sociálních sítích se proto rozhodla na základě svých zkušeností radit ostatním zralým ženám, jak na zajíčky. Podle této sexy zralé ženy touží mladší muži u starších žen po svalech a sebevědomí - a obojího má Andrea Sunshine na rozdávání.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Chování, které na nás muži nesnáší
Chování, které na nás muži nesnáší Ve vztahu mezi mužem a ženou existují věci mezi nebem a zemí, které nám jakožto něžnému pohlaví připadají naprosto normální, avšak muže dokážou pěkně vytočit. My ženy ale stále nechápeme, proč tomu tak je.