Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí Ačkoliv bychom to rády o sobě všechny tvrdily, ne každá z nás je dokonalá milenka. Jsme bytosti, které mají tendenci věřit tomu, že naše „postelové dovednosti“ jsou výjimečné a úžasné, což však nemusí být vůbec pravda.
Článek
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa Světové magazíny každoročně zveřejňují žebříčky nejkrásnějších mužů světa. Také na sociálních sítích se to jenom hemží hlasováním o to, který známý muž je aktuálně tím nejpřitažlivějším. To londýnský plastický chirurg Julian De Silva má jasno. S pomocí řeckého zlatého řezu určil, který z hollywoodských fešáků je nekrásnější na světě.
Článek
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem
7 tipů, díky kterým vylepšíte svůj vztah s partnerem Strávila jste většinu dne v plném nasazení? Nestálo by jednou za čas zpomalit a zamyslet se nad několika maličkostmi, kterými můžete vylepšit svůj vztah s partnerem? Buďte ta, která vyvolá změnu, a zkuste přidat těchto několik rad do svého každodenního inventáře!
Článek
Jak se obléct na vánoční večírek: Vsaďte na eleganci a nesnažte se být příliš sexy
Jak se obléct na vánoční večírek: Vsaďte na eleganci a nesnažte se být příliš sexy Chystáte se na vánoční večírek? Možná právě přemýšlíte nad tím, jak se na něj obléknout. Přípravu na firemní vánoční party rozhodně nepodceňujte. Abyste se vyhnula případnému trapasu, poradíme vám, co si vzít na sebe, a kterým outfitům se raději vyhnout.
Článek
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky!
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky! Jste s partnerem několik let, máte se rádi a respektujete se, ale už po sobě nehoříte touhou jako dřív? Váš vztah prostě zevšedněl. Pokud máte pocit, že už to začíná být s partnerem pěkná ponorka, začněte pracovat na oživení vztahu. Vyzkoušejte následující tipy, díky kterým prožijete druhé líbánky!
Článek
50letá influencerka měla více než tisíc ženatých milenců. Ve své zálibě nehodlá přestat
50letá influencerka měla více než tisíc ženatých milenců. Ve své zálibě nehodlá přestat Měsíc září patří dle statistik k měsícům, kdy jsou si partneři nejčastěji nevěrní. A právě proto tento měsíc tolik miluje 50letá influencerka Gweneth Lee. Vyhledává totiž pozornost ženatých mužů, kteří jí nedokážou odolat.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
10 Years Challenge: „Můj život je lepší za střízliva“, říká bývalá královna alkoholových večírků Jessa O´Brienová
10 Years Challenge: „Můj život je lepší za střízliva“, říká bývalá královna alkoholových večírků Jessa O´Brienová Jistě jste na sociálních sítích zaznamenali výzvu 10 Years Challenge, v rámci níž lidé ukazují, jak se během 10 let proměnili. Této výzvy využila taky 30letá Jessa O´Brienová, která ukázala, jak se z královny večírků stala vyznavačkou zdravého životního stylu, která se už 3 roky nedotkla alkoholu. Co na její rozhodnutí říkáte?
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže
Těchto 7 doteků dokáže rozpálit úplně každého muže Teď na chvíli zapomeňte na doteky při milování. I ty jistě k šťastnému partnerskému životu patří, ale teď bude řeč o docela jiných dotecích a pamatujte, ty vás možná sblíží o něco víc, než ty, které se vám určitě hned vybavily.
Článek
Manželka zjistila, že ji muž podvádí. Všichni teď žijí v polyamorním vztahu a absolvovali svatbu
Manželka zjistila, že ji muž podvádí. Všichni teď žijí v polyamorním vztahu a absolvovali svatbu Příběh manželů Yasminy a Tyquana a Tyquanovy milenky Cieary ukazuje, že láska může překonat tradiční hranice a vytvořit netradiční, ale pevný vztah. Společně vychovávají devět dětí a sdílejí radosti i výzvy polyamorního života. Svou vzájemnou lásku zpečetili svatbou.
Článek
Muž si prokopal tunel do domu své milenky. Jeho tajemství odhalil podváděný manžel
Muž si prokopal tunel do domu své milenky. Jeho tajemství odhalil podváděný manžel Stavební dělník z Mexika, kterého místní média nazvala Alberto, si vymyslel neobvyklý způsob, jak se nenápadně dostat ke své milence Pamele. K jejímu domu, který se nacházel v těsném sousedství, si tajně prokopal tunel. Tohoto záletníka z mexické Tijuany načapal při činu podváděný manžel, který celou nepříjemnou záležitost medializoval.
Článek
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani?
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani? Patříte mezi sovy, jak se jinak označují ti, kteří si užívají večerního života, nebo mezi skřivany, kteří brzy ráno vstávají? Podle amerických vědců jsou sovy dobrodružnější v sexu než skřivani. Ti jsou naopak konzervativnější a raději udržují dlouhodobé vztahy.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali
Pro muže: Drobnosti, které pro ženu znamenají víc, než byste čekali Velká gesta a dary nejsou nevítané! Dnes to ale o materiálních předmětech, které ve skutečnosti neukážou, jak moc vám na ženě záleží, nebude. Existuje totiž několik gest, které jsou pro ženu mnohem víc než všechny drahokamy na světě.