Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Neuvěříte, jak vám pomůže čtení knih. Nepodceňujte sílu ukrytou v příbězích, pomůžete tím hlavně sobě
Neuvěříte, jak vám pomůže čtení knih. Nepodceňujte sílu ukrytou v příbězích, pomůžete tím hlavně sobě V dnešní době plné internetů lidé zapomínají na čtení knih. Je to velká škoda, protože krátké zprávy, které si online přečtou, nikdy nemohou nahradit tu radost z přečtené knihy. Prozradíme vám, proč od toho neupouštět a proč je pro váš mozek důležité čtení knížek.
Článek
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky Influencerka Andrea Sunshine má 53 let a mladší muži na ni stojí fronty. Na sociálních sítích se proto rozhodla na základě svých zkušeností radit ostatním zralým ženám, jak na zajíčky. Podle této sexy zralé ženy touží mladší muži u starších žen po svalech a sebevědomí - a obojího má Andrea Sunshine na rozdávání.
Článek
15 nejtrapnějších hlášek mužů během sexu
15 nejtrapnějších hlášek mužů během sexu Před, během nebo po sexu. Na tom vlastně nezáleží, podstatné je, co je muž schopen v tomto rozmezí vyplodit za perly. V praxi, nejlépe v tom nejlepším, se některým hláškám prostě jen zasmějete, jak jsou absurdní, za jiné byste ho zase nejradši vykopla nejen z postele.
Článek
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál?
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál? Herečka Marie Doležalová vyhlásila na svém Instagramu velmi zajímavou anketu. Vyzvala své sledující, aby napsali, kdo je podle nich nejpřitažlivějším mužem Česka. Do TOP 10 se probojovali slavní muži především z řad herců.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu
4 signály, které jsou předzvěstí nezapomenutelného sexu Když potkáte muže, který vás zaujme, jistě přemýšlíte, zda by nestál za hřích. Ne všichni muži ale umějí ženu potěšit a sex s nimi je spíše trapnou ukázkou sobeckosti a z vaší strany předstíraným uspokojením.
Článek
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí Instagramerka a tiktokerka Jordyn Lyne je jako chameleon. V běžném životě byste tuto obézní dívku s tuctovým obličejem na ulici snadno přehlédli. Když se ale namaluje a vhodně obleče, muži jsou z ní doslova hotoví. Že je Jordyn Lyne mistryní proměn, dokazuje zejména na TikToku, kde má statisíce sledujících.
Článek
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká?
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká? Říká vám něco pojem sexuální anorexie? Pokud ne, nejste sami. Zjednodušeně lze říci, že se jedná o odpor k sexu. Jak se projevuje a co jej způsobuje, na to se podíváme v následujícím článku.
Článek
4 věci, které při milování nenávidí každá žena
4 věci, které při milování nenávidí každá žena Každá z nás si při milování potrpí na něco jiného a to je zcela v pořádku. Avšak existují věci, které bez výjimky každou z nás dokážou pěkně vytočit a zkazit nám náladu i chuť. Co tedy muži v souvislosti se sexem dělají a nás to přivádí k šílenství?
Článek
Deset důležitých otázek, na které se vás muž bojí v posteli zeptat
Deset důležitých otázek, na které se vás muž bojí v posteli zeptat Ačkoliv muži v jistých situacích mohou působit statečně a neohroženě, v posteli takovou odvahou již neoplývají. A proč se tedy své milenky bojí na některé otázky ohledně sexu zeptat? Nejspíš se obávají toho, že danou otázku špatně položí a společně strávený večer bude rázem pryč.
Článek
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější
5 poloh při milování, ve kterých jste pro muže nejkrásnější Muži sex milují, o tom jistě není pochyb, jenže v některých polohách si jej užívají přeci jen o něco víc. Pochopitelně co muž, to názor! Ovšem existuje pět poloh, na kterých se většina mužů shodla.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa Světové magazíny každoročně zveřejňují žebříčky nejkrásnějších mužů světa. Také na sociálních sítích se to jenom hemží hlasováním o to, který známý muž je aktuálně tím nejpřitažlivějším. To londýnský plastický chirurg Julian De Silva má jasno. S pomocí řeckého zlatého řezu určil, který z hollywoodských fešáků je nekrásnější na světě.
Článek
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu Když je muž single, příležitostí k sexuálním radovánkám nemá tolik. Proto většinu z nich neodmítá. V dlouhodobém vztahu, do kterého se vkrádá stereotyp, se však karty obracejí. I když je muž sexu s partnerkou otevřený, čas od času nemá na milostné hrátky vůbec chuť. Jaká je nejčastější výmluva muže, který nechce sex? Bolest hlavy to rozhodně není!
Článek
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů
Proč nás muži tak rádi orálně uspokojují? Tady je hned několik hlavních důvodů Orální sex je příjemný nejen mužům, ale také nám ženám. Ovšem najdou se i takové ženy, které se u něj nedokážou naplno uvolnit a stydí se. Proto jsme si pro vás připravili těchto 6 důvodů, které vám snad s tímto problémem pomohou, a vy si budete moci orálního sexu užívat plnými doušky.
Článek
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku?
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku? Vzpomenete si, jaká kniha vás doprovázela po celé dětství? A tipli byste si, které příběhy milují české děti nyní? Odpověď můžete vyčíst z unikátní mapy, která zobrazuje nejoblíbenější dětské knihy napříč jednotlivými evropskými státy. Tato mapa vznikla v rámci projektu Read and Share eTwinning, na kterém se podíleli školáci z celé Evropy.