Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Trendy dámské kabáty, které vévodí letošnímu podzimu: Na sklonku roku 2019 se oblečte do trenčkotu, peleríny i kůže
Trendy dámské kabáty, které vévodí letošnímu podzimu: Na sklonku roku 2019 se oblečte do trenčkotu, peleríny i kůže Kvalitní podzimní dámský kabát vám s přehledem vydrží několik sezon. Pokud se ale necháte ráda unášet módními trendy, jistě se už teď poohlížíte po novém módním kousku. Jaké dámské kabáty tedy vévodí letošnímu podzimu? Na sklonku roku 2019 vám to bude slušet především v následujících modelech.
Článek
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí?
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí? Poohlížíte se po novém podzimním či zimním dámském kabátu? Abychom vám usnadnili rozhodování, máme pro vás tipy na trendy modely, které vám zaručeně sednou a ve kterých uděláte velkou parádu. Které dámské kabáty se tedy řadí k módním hitům podzimu 2021 a zimy 2021/2022?
Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.
Článek
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit?
Jarní očista šatníku: Které věci už jste dávno měly vyřadit? Dámské šatníky zpravidla praskají ve švech a překypují nejrůznějšími věcmi, včetně těch, kterých jsme se my ženy měly již dávno zbavit. Tyto věci tam máme všechny bez rozdílu, bohužel…
Článek
Plavkové trendy roku 2019: Vybavte se na léto kousky, které zavání retrem
Plavkové trendy roku 2019: Vybavte se na léto kousky, které zavání retrem Věřte nebo ne, už za pár týdnů nás přivítá léto a s ním horké sluneční paprsky. Jestli nerada řešíte věci na poslední chvíli, nastává pro vás ideální doba, abyste se poohlédla po nových plavkách k bazénu nebo na pláž. Inspirujte se plavkovými trendy pro letošní rok. Věříme, že si mezi nimi vyberete i ten svůj kousek.
Článek
Chyby při praní v pračce, kterými si ničíte oblečení: Které to jsou?
Chyby při praní v pračce, kterými si ničíte oblečení: Které to jsou? Není nic jednoduššího než hodit špinavé oblečení do pračky, přidat prášek, aviváž a stisknout tlačítko. Praní prádla v pračce ale není taková brnkačka, jak se zdá. Její nesprávnou obsluhou totiž můžete nenávratně zničit svoje oblečení nebo zkrátit jeho životnost. Co tedy děláte při praní špatně a jak byste se tomu měli vyhnout? Řekneme vám to!
Článek
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit Bez dámských kotníkových bot si takřka žádná z nás nedokáže představit podzimní sezonu. Tento evergreen vládne dámským botníkům už spoustu let. Každý podzim však mívá jinou podobu. V jaké dámské kotníkové obuvi budete in letos?
Článek
Móda odhalených kotníků neboli flanking vévodí i jaru 2020
Móda odhalených kotníků neboli flanking vévodí i jaru 2020 Ohrnuté nebo zkrácené kalhoty, nízké ponožky a holá kůže. Stejně jako v předchozích letech bude také letošnímu jaru vévodit móda odhalených kotníků neboli flanking. Víte ovšem, jak holé kotníky nosit a s jakými modely je kombinovat?
Článek
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena
15 lží, které jsme alespoň jednou slyšely od kadeřnic. Tady se najde snad každá žena Návštěva kadeřnictví? Každá z nás si při vyslovení těchto dvou slov vybaví něco jiného. Některé z nás mají to štěstí, že je pro ně kadeřnictví synonymem relaxu, odpočinku a příjemného zážitku. Ovšem najdou se i takové, pro které byla nejedna návštěva kadeřnice noční můrou.
Článek
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře?
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře? Jaro je tady, pestré barvy a motivy jsou více než kdy dříve potřeba. Nebojte se experimentovat a vsaďte na nevšední kombinace a barevné odstíny. Hitem tohoto jara jsou světlé, výrazné, pastelové barvy, které rozzáří váš den a zlepší náladu. A nejen vám.
Článek
Trendy dámské svetry 2021/2022: Parádu uděláte v kousku s norským vzorem i se stojáčkem na zip
Trendy dámské svetry 2021/2022: Parádu uděláte v kousku s norským vzorem i se stojáčkem na zip Svetr patří k základní výbavě dámského podzimního a zimního šatníku. Také tento kousek podléhá módním trendům. Chcete vědět, které dámské svetry vévodí zimní sezoně 2021/2022? Přinášíme ochutnávku trendy svetrů, ve kterých uděláte spoustu parády.
Článek
Další rozvolňování v Česku: Přehled změn, které nás čekají od 15. června a 1. července
Další rozvolňování v Česku: Přehled změn, které nás čekají od 15. června a 1. července Česká vláda se rozhodla pro další rozvolňování protiepidemiologických opatření. Na svém jednání v pondělí 14. června schválila několik nových změn, které začnou platit od úterý 15. června a také od čtvrtka 1. července. Abyste se v těchto změnách dobře orientovali, máme pro vás jejich stručný přehled.
Článek
Poznejte triky obchodníků, které vás nutí nakupovat víc oblečení, než byste chtěla
Poznejte triky obchodníků, které vás nutí nakupovat víc oblečení, než byste chtěla Utrácíte víc, než je zdrávo? Možná, že vás k tomu podvědomě nutí triky obchodníků, kvůli kterým se přestáváte ovládat. Pokud se pravidelně vracíte z nákupů ověšená igelitkami a bez peněz, své nákupní chování byste měla začít korigovat. Jestli chcete pro příště ušetřit, poznejte tyto marketingové triky obchodníků, které vás nutí utrácet víc a víc.
Článek
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve?
Teenagerka nafotila, jak se od sebe liší džíny velikosti 12: Taky vás to při nakupování štve? Vejdete do obchoďáku a chcete si nakoupit nové oblečení. V některém obchodě vám sedí velikost M, ale v jiném dokonce S. Kdo se v tom má vyznat? Své naštvání z rozdílnosti dámských velikostí ventilovala i britská teenagerka, která na Twitter vyvěsila 7 džín různých značek ve velikosti 12. Jenže do některých se vešla a do některých ne. Čím to?
Článek
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky Pravý podzim už pomalu klepe na dveře a s ním i nízké venkovní teploty. Opět nadobro odložíme krátké šaty a sukně a budeme si muset vystačit s teplejšími kousky. I v kabátu, košili, tričku a kalhotách však můžete být šik, pokud přijdete na kloub umění vrstvení. Jak tedy vrstvit oblečení a vypadat stále skvěle?