Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Partner ji kritizuje, že se obléká otřesně. Z Instagramu, kde Olivia Jackson sdílí své outfity, je módní hit
Partner ji kritizuje, že se obléká otřesně. Z Instagramu, kde Olivia Jackson sdílí své outfity, je módní hit Pěkně jste se oblékla a při pohledu do zrcadla jste měla pocit, že vám to moc sluší. Když jste se ale ve vybraném oblečení ukázala partnerovi, tak měl naprosto jiný názor. Nezoufejte, tuto situaci zažila snad každá z nás. Včetně úspěšné instagramerky Olivie Jackson z Londýna, která se stala populární díky účtu “Clothes My Boyfriend Hates”.
Článek
Jak vyžehlit zmačkané oblečení bez žehličky: V nouzi nejvyšší pomůže ocet a horká sprcha
Jak vyžehlit zmačkané oblečení bez žehličky: V nouzi nejvyšší pomůže ocet a horká sprcha Máte ráno naspěch, ale nestihli jste si vyžehlit oblečení, které si chcete vzít na sebe? Nevadí. Tento problém během chvíle vyřešíte, i když do ruky nevezmete žehličku. Vyzkoušejte několik triků, díky kterým vyžehlíte zmačkané oblečení i bez jejího použití.
Článek
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy
Módní trendy na léto 2022: Hitem jsou velmi krátké sukně, výrazné potisky i háčkované topy Chcete vědět, co se bude nosit letos v létě? Jelikož jsou módní trendy v neustálém pohybu, není od věci, když budete mít o letních trendech 2022 opravdový přehled. Které oblečení a doplňky byste tedy letošní léto měla zařadit do svého dámského šatníku?
Článek
Ikonický svetr Diany se vrací do obchodů. Princezna model s bílými ovcemi a jednou černou nosila v 80. letech
Ikonický svetr Diany se vrací do obchodů. Princezna model s bílými ovcemi a jednou černou nosila v 80. letech Britská princezna Diana se za svého života stala módní ikonou. Její odkaz nejen na poli módy trvá i do dnešní doby. Že měla Diana neuvěřitelný vkus, si uvědomují i současné oděvní značky. Díky tomu si tak můžete koupit stylový kousek, který je inspirován princezniným ikonickým červeným svetrem s bílými ovcemi a jednou černou.
Článek
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal
K létu nepatří pouze šaty: Oblékněte si dámský overal Od hlavy až k patě v jednom kousku? V případě dámského overalu, proč ne. Už dávno totiž neplatí, že k létu patří jenom šaty. V posledních letech se drží na výsluní také overal, který si můžete obléct prakticky k jakékoliv příležitosti. Tento stylový kousek by neměl chybět ani ve vašem šatníku. Poradíme vám, jak jej nosit.
Článek
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků
„Bez cestování se anglicky nenaučím“ a další mýty o studiu jazyků Přestávka v cestování poskytla mnohým výmluvu, proč nezačít s dlouho odkládaným učením se cizího jazyka. Že se angličtinu, španělštinu či další jazyky nelze naučit bez možnosti vycestovat, je přitom jedním z největších mýtů jazykového vzdělávání. Jakými dalšími pověrami se při učení jazyka nenechat odradit?
Článek
Od úterý budeme moci sportovat bez roušek. Od čtvrtka se otevřou další prodejny
Od úterý budeme moci sportovat bez roušek. Od čtvrtka se otevřou další prodejny Vláda dnes oznámila, že od čtvrtka by lidé mohli jít nakoupit do hobbymarketů i do prodejen jízdních kol. Prodejci však musí zajistit, aby byla u vchodu dezinfekce a rukavice pro ochranu rukou. Zazněly však i slova ohledně promoření populace koronavirem.
Článek
Spaní bez pyžama? Přináší samá pozitiva
Spaní bez pyžama? Přináší samá pozitiva Patříte k lidem, kteří rádi spí úplně nazí, a to i v zimě? Nemáte ráda pyžama a noční košile? Není nás mnoho a to je škoda, protože takový spánek přináší spoustu výhod, které vám dnes odhalíme.
Článek
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře?
Jaké barvy oblečení jsou in na jaře? Jaro je tady, pestré barvy a motivy jsou více než kdy dříve potřeba. Nebojte se experimentovat a vsaďte na nevšední kombinace a barevné odstíny. Hitem tohoto jara jsou světlé, výrazné, pastelové barvy, které rozzáří váš den a zlepší náladu. A nejen vám.
Článek
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit
Dámské kotníkové boty jako nestárnoucí podzimní trend: Tyto kousky se budou letos nosit Bez dámských kotníkových bot si takřka žádná z nás nedokáže představit podzimní sezonu. Tento evergreen vládne dámským botníkům už spoustu let. Každý podzim však mívá jinou podobu. V jaké dámské kotníkové obuvi budete in letos?
Článek
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe
Módním hitem podzimu 2023 je maxi šála. Čím větší a výraznější, tím lépe Módní trendy jsou proměnlivé, ovšem rády se vrací. Tuto skutečnost potvrzuje žhavý módní hit podzimu 2023, kterým je maxi šála. Tento pletený doplněk samozřejmě není nic nového pod sluncem. Letos na podzim však platí, že pokud je maxi šála širší a delší a její vzor výraznější, tím lépe.
Článek
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky
Jak vrstvit oblečení, aby vám to na podzim slušelo: Zaměřte se na barvu a druh látky Pravý podzim už pomalu klepe na dveře a s ním i nízké venkovní teploty. Opět nadobro odložíme krátké šaty a sukně a budeme si muset vystačit s teplejšími kousky. I v kabátu, košili, tričku a kalhotách však můžete být šik, pokud přijdete na kloub umění vrstvení. Jak tedy vrstvit oblečení a vypadat stále skvěle?
Článek
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí?
Trendy dámské kabáty, ve kterých se blýsknete na podzim a v zimě 2021. Co se teď nosí? Poohlížíte se po novém podzimním či zimním dámském kabátu? Abychom vám usnadnili rozhodování, máme pro vás tipy na trendy modely, které vám zaručeně sednou a ve kterých uděláte velkou parádu. Které dámské kabáty se tedy řadí k módním hitům podzimu 2021 a zimy 2021/2022?
Článek
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách
Balonové rukávy jako módní trend letošního jara. Skvěle vypadají na šatech, halenkách i bundách Jaké jsou nejžhavější módní trendy letošního jara? Rozhodně balonové rukávy, které hlásí velký návrat. I když je tento speciální střih rukávů starý stovky let, pravidelně se vrací do módy a ani letošní rok není výjimkou. Jaké kousky s balonovými rukávy by vám tedy letos neměly chybět v šatníku?
Článek
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely
Mikinové šaty jako nejnovější módní trend: Jak je nosit, aby vám slušely Letošní sezonu se do dámské módy vkrádá pohodlnost a ležérní styl. Kromě mikin a teplákových souprav patří mezi největší trendy současnosti také mikinové šaty. Zajímá vás, jakým způsobem tento módní kousek nosit a s čím jej kombinovat? Přinášíme vám spoustu inspirace.