Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje Za pár dní tu máme Vánoce a většina z nás pilně nakupuje dárky. Snažíme se dát každému pod stromeček to, co si přeje nebo o čem sní. To se týká hlavně dětí, které svá přání píší Ježíškovi. Tento chlapec toužil po motorce. To, co mu však jeho otec zabalil, vás dostane.
Článek
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou
Influencerka si první šediny našla už v pubertě. Dnes má 31 let a její vlasy vás dostanou Také vás trápí, když si najdete šedivý vlas? Své by vám o tom mohla vyprávět 31letá influencerka Pip, která začala šedivět v pouhých 12 letech. Ze svých šedivých vlasů měla dlouho mindrák, proto se je snažila maskovat barvením. Nakonec si řekla dost a ze svého nedostatku udělala přednost. A jaký je výsledek?
Článek
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí
Flob: Trendy dámský účes současnosti, který vás dostane svou jednoduchostí Zajímá vás, jaký dámský střih frčí letošní jaro? Je to jednoznačně flob, který lze přirovnat k delšímu rovnému bobu neboli mikádu. Tento účes sluší prakticky každé ženě s rovnými vlasy a jeho benefitem také je, že jej může nosit žena jakéhokoliv věku.
Článek
Mochyně peruánská vás dostane chutí i vysokým obsahem vitaminů a minerálů: Jakým způsobem si na ní pochutnáte?
Mochyně peruánská vás dostane chutí i vysokým obsahem vitaminů a minerálů: Jakým způsobem si na ní pochutnáte? Mochyně peruánská se těší stále větší oblibě i v Česku. Pokud jste si tuto rostlinku původem z jižní Ameriky nevypěstovali doma, koncem léta ji seženete také v některých obchodech. Mochyni peruánskou poznáte podle plodů ve tvaru lampiónků, které v sobě skrývají sladko kyselé bobule. Pojídat je můžete samotné nebo si je přidávat třeba do jogurtu.
Článek
Domácí mascarpone ze dvou surovin: Je levnější než kupované a dostane vás svou chutí
Domácí mascarpone ze dvou surovin: Je levnější než kupované a dostane vás svou chutí Mascarpone je jemný smetanový sýr, který tvoří základ tiramisu. Tato pochoutka se dále výborně hodí do dortů a přidává se i do slaných receptů. V české kuchyni však často mascarpone nahrazujeme levnější variantou, protože je zkrátka pro řadu z nás drahé. Věděli jste ale, že si můžete vyrobit domácí mascarpone, které vaši peněženku tolik nezatíží?
Článek
Miminko díky svým prvním brýlím konečně poprvé ostře uvidělo svět kolem. Tento neuvěřitelně roztomilý okamžik vás dostane
Miminko díky svým prvním brýlím konečně poprvé ostře uvidělo svět kolem. Tento neuvěřitelně roztomilý okamžik vás dostane Představte si, že okolní svět znáte pouze podle zvuků a hlasů, dále vám k jeho vnímání pomáhá čich a hmat. Pomocí zraku vše vidíte pouze v mlhavých obrysech. Právě takto vnímal své okolí několikaměsíční chlapeček Christian. Ovšem do té doby, než mu jeho maminka nasadila speciální dioptrické brýle. Jeho reakce byla naprosto dokonalá.
Článek
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky
Halloween na Instagramu: Tyto české celebrity vás dostanou originálními halloweenskými převleky Anglosaský svátek Halloween v posledních letech výrazně boduje také v Česku. Dokazují to i čerstvé instagramové příspěvky, ve kterých se české celebrity pochlubily hrůzostrašným líčením a originálními kostýmy. Komu to v halloweenském převleku seklo nejvíc?
Článek
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl!
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl! Pro milovníky optických iluzí jsme si připravili opravdovou lahůdku. Jde o optickou iluzi Cafe Wall, kterou vytvořila umělkyně Viktorie Skye. Podívejte se na obrázek a odpovězte na zásadní otázku: Jsou tmavě modré řádky rovné, nebo se naklánějí?
Článek
Voňavý cukr z květů černého bezu dělaly už naše babičky. Dostane vás svou chutí i vůní
Voňavý cukr z květů černého bezu dělaly už naše babičky. Dostane vás svou chutí i vůní Chcete si z květů černého bezu připravit neobvyklý, ale velmi chutný recept? Vyzkoušejte bezový cukr, u kterého oceníte báječnou chuť i vůni. Cukr z květů černého bezu připravíte z pouhých dvou ingrediencí. Prozradíme vám, jak postupovat.
Článek
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane
Influencerka věnovala manželovi k Valentýnu fotky žen, které olajkoval na Instagramu. Jeho reakce vás dostane Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. Právě proto si partneři a manželé dávají opravdu výjimečné dárky z lásky. To ale nebyl případ influencerky Glorie, které leželo v žaludku, že se její manžel na sociálních sítích aktivně zajímá o další ženy. Dárek, kterým na Valentýna potěšila svou drahou polovičku, proto pojala vskutku originálně.
Článek
Houbový pekáček: Recept, který vás dostane svou chutí i jednoduchou přípravou
Houbový pekáček: Recept, který vás dostane svou chutí i jednoduchou přípravou Přemýšlíte nad tím, co uvařit z hub? Takové hřiby a suchohřiby nepatří pouze do bramboračky, kulajdy nebo houbové omáčky. Kromě smažených hlaviček a praženice si z nich zkuste připravit i báječný houbový pekáček. Tento recept je velmi jednoduchý na přípravu. Zaručujeme, že si jeho chuť zamilujete!
Článek
Luxusní vitacitové řezy se zakysanou smetanou: Tradiční recept, který vás dostane svou chutí
Luxusní vitacitové řezy se zakysanou smetanou: Tradiční recept, který vás dostane svou chutí Vitacitové řezy se zakysanou smetanou jsou generacemi ověřeným moučníkem, který se vám doslova rozplyne na jazyku. Vyzkoušejte tradiční recept, který je jednoduchý na přípravu a který patří k pokladům české kuchyně. Tyto luxusní vitacitové řezy si zkrátka nebudete moci vynachválit!