Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nebaví vás odlakovávání nehtů? Díky tomuto triku to už bude hračka
Nebaví vás odlakovávání nehtů? Díky tomuto triku to už bude hračka Přiznejme si, dámy, které z nás by se chtělo po náročném a dlouhém dni, poté co přijdeme domů z práce, si ještě dělat manikúru? Asi žádné, že? My pro vás máme ale trik, jak si rychle, účinně a především téměř bez práce odlakovat nehty během pár sekund!
Článek
5 osvědčených tipů a triků pro rychlý úklid domova
5 osvědčených tipů a triků pro rychlý úklid domova Chcete mít doma čisto a uklizeno, ale zároveň se nechcete stát otrokem svého domu či bytu? Přinášíme vám několik tipů na rychlý a snadný úklid domova, který zvládnete levou zadní během 60 minut. Ušetřený čas můžete věnovat své rodině, koníčkům, přátelům nebo práci.
Článek
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat Připravit dokonalé palačinky je kumšt. Určitě se vám při smažení palačinek stalo, že byly silné, nasáklé olejem a trhaly se. Abyste si udělali ty nejlepší palačinky na světě, zkuste dodržet několik základních pravidel. Máme pro vás několik triků profesionálů, díky nimž dosáhnete velmi tenkých palačinek, které se nebudou trhat.
Článek
Jak odstranit umělé nehty rychle a bezbolestně? Zkuste trik s mýdlovou vodou a arganovým olejem
Jak odstranit umělé nehty rychle a bezbolestně? Zkuste trik s mýdlovou vodou a arganovým olejem Chybí vám služby salonů krásy, které zavřela coronavirové krize? Bohužel vám nezbývá nic jiného než si poradit svépomocí. Zvlášť pokud máte udrůstající umělé nehty, jistě přemýšlíte, jak je rychle a bezbolestně odstranit. Máme pro vás jednoduchý tip jak na to.
Článek
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty Za pár týdnů tu opět máme Velikonoce. Pokud už teď přemýšlíte nad originálními velikonočními dekoracemi, máme pro vás jeden tip. Ozdobte si vyfouknutá vajíčka lakem na nehty. Tento způsob zdobení kraslic je opravdu snadný. Krásného výsledku dosáhnete už během pár minut. Sesbírejte si tedy doma všechny laky na nehty a pusťte se do tvoření!
Článek
5 tipů na netradiční zdobení vajec: Washi páskou, lakem na nehty nebo holicí pěnou
5 tipů na netradiční zdobení vajec: Washi páskou, lakem na nehty nebo holicí pěnou Za několik dnů tu máme opět Velikonoce. Už víte, jakým způsobem budete tentokrát zdobit vyfouknutá či vařená vajíčka? Využít můžete spoustu technik od tradičních až po ty méně obvyklé. Pokud chcete být letos originální, máme pro vás několik tipů na netradiční zdobení vajec. Který z nich se vám líbí nejvíc?
Článek
Tipy na jednoduché zdobení vajíček, které zvládne každý
Tipy na jednoduché zdobení vajíček, které zvládne každý Zdobení vajíček patří k oblíbeným velikonočním činnostem. Víte ale, kdy se do barvení a následného zdobení vajec pustit, abyste měli na Velikonoční pondělí připravenou dokonalou výslužku pro koledníky? Kromě tipů na ekologické i klasické barvení vajec vám přinášíme inspiraci také na jednoduché zdobení vajíček, které zvládnete, i když vás tlačí čas.
Článek
Prodloužení řas pomocí řasenky a obyčejné vaty: Vyzkoušejte trik známé Hudy Kattan
Prodloužení řas pomocí řasenky a obyčejné vaty: Vyzkoušejte trik známé Hudy Kattan Chcete mít oči jako mrkací panenka? Jestli si myslíte, že tohoto efektu nedosáhnete klasickými řasenkami, umělé nalepovací řasy se vám příčí a prodloužení řas v kosmetickém salonu je pro vás příliš drahé, máme pro vás alternativu. Vyzkoušejte trik YouTube vloggerky Hudy Kattan, která k prodloužení řas použila kromě řasenky naprosto obyčejnou vatu!
Článek
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám
Nákup dámské obuvi přes internet je tvrdým oříškem. Megan Papas přišla s vychytávkou, díky které boty sednou i vám Když si vybíráme nové boty přes internet, nikdy předem nevíme, zda nám sednou a budou nám slušet. Výběr té správné dámské obuvi je zkrátka náročnou záležitostí. Právě proto vám přijde vhod geniální vychytávka Novozélanďanky Megan Papas, kterou se momentálně baví celý internet.
Článek
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů
Tipy na dokonalé řízky: Vylepšete je podle triků profesionálů Jistě souhlasíte s tím, že udělat řízek, který bude na povrchu křupavý a uvnitř měkký a šťavnatý, je kumšt. Jestli si navíc myslíte, že na klasickém řízku už nemáte co vylepšit, opak je pravdou. Vyzkoušejte při přípravě řízků několik jednoduchých triků od profesionálů. Řízek bude dokonalý a bude se vám doslova rozplývat na jazyku.
Článek
Kokosový olej na vlasy: Používejte jej před každým mytím a budete mít dlouhou, lesklou a zdravou hřívu
Kokosový olej na vlasy: Používejte jej před každým mytím a budete mít dlouhou, lesklou a zdravou hřívu Máte doma nejrůznější značky šamponů, kondicionérů a balzámů na vlasy, ale kokosový olej vám chybí? V tom případě na nic nečekejte a rozhodně si jej pořiďte. Taková maska z kokosového oleje je totiž to nejlepší, co můžete pro své vlasy udělat. Dopřávejte si ji před každým mytím, odměnou za vaši péči vám bude dlouhá a silná hříva plná lesku.
Článek
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě
Psychologické triky, které můžete využít v každodenním životě Možná už jste někdy přemýšleli nad tím, jak je možné, že někteří lidé dokážou nevídaným způsobem ovlivňovat lidi ve svém okolí a díky tomu dosáhnout všeho, co chtějí. Klíčem bývá nejen působivé charisma, ale i znalost psychologických triků. Tyto triky se můžete nyní naučit a začít používat i vy.