Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Modrý trojúhelník na stromě: Co znamená, když jej najdete v lese?
Modrý trojúhelník na stromě: Co znamená, když jej najdete v lese? Při procházce českou přírodou můžete často narazit na značku modrého trojúhelníku na stromě. Už jste někdy přemýšleli nad tím, co znamená? Tento symbol se používá ve všech krajích Česka a pro ochranu přírody je velmi důležitý. Proto je opravdu dobré vědět, co modrý trojúhelník na stromě označuje a k čemu vůbec slouží. Jak to s ním tedy je?
Článek
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět Plánujete, že začnete po práci vydělávat? Anebo vás to ve stávajícím zaměstnání nebaví a chtěla byste změnu? V tom případě pro vás máme horký tip. Odpovězte na inzerát fešného milionáře Matthewa Lepreho, který k sobě aktuálně hledá pravou ruku. Kromě toho, že své asistentce nabízí nejméně 1,1 milionu ročně, hodlá s ní procestovat celý svět.
Článek
SNOW tour tipy: Schilthorn – prázdné sjezdovky v jednom z nejkrásnějších údolí světa
SNOW tour tipy: Schilthorn – prázdné sjezdovky v jednom z nejkrásnějších údolí světa Švýcarský areál Schilthorn leží v údolí Lauterbrunnen, které se vyznačuje kolmými skalnatými stěnami a 72 vodopády a je považované za jedno z nejkrásnějších míst nejen Švýcarska, ale i světa. Schilthorn nás uvítal prázdnými členitými sjezdovkami a tím nejlepším výhledem z otáčivé restaurace Piz Gloria (2 970 m).
Článek
Zermatt – jiný svět pod Matterhornem
Zermatt – jiný svět pod Matterhornem Švýcarské středisko Zermatt je opředené tou nejhonosnější pověstí, a skutečnosti ji snad ještě předchází. Zimní pobyt tady vás sice vyjde možná dráž, než exotická dovolená u moře, nicméně tahle Švýcarská perla ležící u nohou majestátného Matterhornu by rozhodně neměla chybět na tzv. bucket listu žádného lyžaře.
Článek
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí Thajská národní kuchyně je oblíbená po celém světě. Přesto existuje jedno konkrétní thajské jídlo, kterému bychom se měli vyhnout. Může mít totiž katastrofální následky na naše zdraví. Jedná se o pokrm Koi Pla, který dle odhadů ročně v Thajsku zabije až 20 tisíc lidí. Toto nebezpečné jídlo totiž způsobuje rakovinu jater.
Článek
Žena si v londýnském baru omylem objednala koktejl za 53 tisíc korun. Manžel po oznámení částky prchl
Žena si v londýnském baru omylem objednala koktejl za 53 tisíc korun. Manžel po oznámení částky prchl Pořádnou nepříjemnost zažila v jednom londýnském baru influencerka Lynsey Bennettová z Belfastu. Objednala si alkoholický koktejl, o kterém si myslela, že stojí 18,90 liber. Jenže v rozjařené náladě nezaznamenala, že v této částce chybí desetinná čárka a že objednaný drink ve skutečnosti stojí 1890 liber, tedy v přepočtu 53 tisíc korun.
Článek
Večeře v restauraci na chorvatském Hvaru za 10 tisíc korun: Turistka z USA zůstala v šoku
Večeře v restauraci na chorvatském Hvaru za 10 tisíc korun: Turistka z USA zůstala v šoku Večeře v restauraci, kterou si americká influencerka Teona Mango dopřála na chorvatském Hvaru, se pěkně prodražila. Se svým partnerem za ni zaplatili 402 euro, tedy v přepočtu skoro 10 tisíc korun. Šokující účet následně influencerka zveřejnila na svém TikToku a zároveň prozradila, na jakých pokrmech si s partnerem konkrétně pochutnali.
Článek
Ruský miliardář zaplatil nejosamělejší ženě na světě nový domov. Agafya Lykova žije v horách na Sibiři přes 70 let
Ruský miliardář zaplatil nejosamělejší ženě na světě nový domov. Agafya Lykova žije v horách na Sibiři přes 70 let Agafya Lykova si díky svému způsobu života vysloužila přezdívku "nejosamělejší žena na světě". Tato 76letá žena pobývá celý život v ústraní sibiřských hor. Jelikož se začala její chalupa rozpadat, ruský miliardář Oleg Deripaskov se rozhodl, že jí zafinancuje nový domov.
Článek
Poznejte nejstrašidelnější místa světa: Najdete je i u nás v České republice
Poznejte nejstrašidelnější místa světa: Najdete je i u nás v České republice Tak jako na světě najdeme spoustu krásných míst, na kterých bychom klidně dokázali žít, najdeme i taková místa, na kterých bychom nechtěli strávit ani jednu jedinou noc. Řeč je o strašidelných místech, které nás děsí svou ponurou atmosférou nebo třeba i pohnutou historií.
Článek
Restaurace naúčtovala za jeden talíř špaget s polovinou humra 12 tisíc korun. Americkým turistkám se na jihu Francie protočily panenky
Restaurace naúčtovala za jeden talíř špaget s polovinou humra 12 tisíc korun. Americkým turistkám se na jihu Francie protočily panenky Všichni víme, že oběd v turistické destinaci může přijít pěkně draho. Co ale zažily americké turisty na jihu Francie, předčí všechna vaše očekávání. Na pronajatou jachtu si objednaly jeden talíř špaget s humřím masem, za který daly neuvěřitelných 500 eur, tedy v přepočtu více než 12 tisíc korun.
Článek
Čtyři nápoje a jídlo na řeckém Mykonosu vyšlo turisty na 17 tisíc korun. Dali si koktejl, tři pomerančové šťávy a porci krevet
Čtyři nápoje a jídlo na řeckém Mykonosu vyšlo turisty na 17 tisíc korun. Dali si koktejl, tři pomerančové šťávy a porci krevet V dovolenkových destinacích na jihu Evropy může být pořádně draho. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili italští turisté, kteří zavítali do restaurace na řeckém ostrově Mykonos. Překvapení Italové za jeden koktejl, tři pomerančové šťávy a jednu porci krevet zaplatili neuvěřitelných 711 eur, tedy v přepočtu 17 tisíc korun.
Článek
Cestovatelka si objednala bydlení přes ubytovací portál: Dostala karimatku a deku
Cestovatelka si objednala bydlení přes ubytovací portál: Dostala karimatku a deku Díky internetu je cestování po světě mnohem snazší než v minulosti. Nemusíme se spoléhat na nabídky cestovek, kvalitní ubytování najdeme i díky některým ubytovacím portálům. To ale nebyl případ 26leté Zoe Reevové, která si v newyorském Brooklynu objednala pokojík. Na místě ji přivítal malý špinavý kumbál s karimatkou a dekou.
Článek
Zavěšené jmelí je symbolem Vánoc. Čím více má bílých bobulek, tím více štěstí vám přinese
Zavěšené jmelí je symbolem Vánoc. Čím více má bílých bobulek, tím více štěstí vám přinese Vánoce si snad nikdo z nás nedokáže představit bez jmelí. S touto zelenou keřovitou rostlinou s bílými bobulemi, která parazituje v korunách stromů, je spojena řada vánočních tradic. Nejde pouze o líbání pod jmelím. Tuto rostlinu si zavěste doma, kde ji nechte do příštích Vánoc. Podle vánoční pověry vám zavěšené jmelí přinese štěstí i lásku.
Článek
Tlustice podle Feng Shui: Tato pokojová rostlina vám přinese pozitivní energii i peníze
Tlustice podle Feng Shui: Tato pokojová rostlina vám přinese pozitivní energii i peníze Podle starého čínského učení Feng Shui hrají v našich domovech velmi důležitou roli také pokojové rostliny. Jestliže chcete do svého domu přinést štěstí a hojnost, dejte se na pěstování tlustice vejčité. Tato oblíbená pokojovka dokáže díky oblému tvaru svých listů rozproudit také pozitivní energii.
Článek
Textilní pleťová maska za pár korun: Vaši pleť vyživí a hydratuje stejně jako ta kupovaná
Textilní pleťová maska za pár korun: Vaši pleť vyživí a hydratuje stejně jako ta kupovaná Textilní pleťové masky zažívají vrchol své popularity. Jejich aplikace na obličej je velmi jednoduchá a příjemná. Během několika minut dokážou vaši pleť rozjasnit, vyživit nebo hydratovat. Pro textilní masku nemusíte běžet rovnou do obchodu a vydávat za ni nemalé peníze. Podobně účinnou masku si zvládnete vyrobit i doma. A to za pár korun.