Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
7 nebezpečných chyb, které ženy dělají při používání tamponů
7 nebezpečných chyb, které ženy dělají při používání tamponů Některé ženy nedají na nošení tamponů dopustit, především v letních měsících je tampon komfortnější než vložka. Jenže při nošení tamponů se ženy dopouštějí více chyb než u normálních vložek. V některých případech může být tato zanedbaná péče pro jejich zdraví opravdu nebezpečná.
Článek
Fitness trenérka kritizuje nejčastější chybu, kterou ženy dělají při hubnutí. Netrapte se vážením, vzkazuje
Fitness trenérka kritizuje nejčastější chybu, kterou ženy dělají při hubnutí. Netrapte se vážením, vzkazuje Fitness trenérka Shannon Collins, která na sociálních sítích vystupuje jako The Gym Nurse, je skvělou motivací pro všechny ženy, které chtějí vypadat a cítit se skvěle. Tato 43letá žena a máma sdílí na Instagramu nejrůznější rady a tipy, jak být fit v každém věku. Zaměřila se také na nejčastější chybu, kterou dělají ženy při hubnutí. O co se jedná?
Článek
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani?
Kdo holduje více sexu: Ženy sovy, nebo skřivani? Patříte mezi sovy, jak se jinak označují ti, kteří si užívají večerního života, nebo mezi skřivany, kteří brzy ráno vstávají? Podle amerických vědců jsou sovy dobrodružnější v sexu než skřivani. Ti jsou naopak konzervativnější a raději udržují dlouhodobé vztahy.
Článek
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat Snad každá žena touží po šťastném a spokojeném partnerském vztahu, který se posléze přetaví v manželství a rodinný život. Bohužel ženy i nevědomky dělají spoustu chyb, kvůli kterým se jim nadějně vypadající vztah rozpadne. Chcete, aby vám to s partnerem opravdu klapalo? Vyvarujte se nejčastějším chybám, které dělají ženy ve vztahu.
Článek
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví
Sexuální minulost, velikost bot a děti. Tabu, o kterých ženy nerady mluví Existují témata, na která jsme my ženy během rozhovoru obzvlášť choulostivé. Jsou to pro nás zkrátka tabu, kterým se snažíme vyhýbat za každé situace. A když se nás na ně někdo zeptá, jsme vnitřně naštvané a snažíme se z rozhovoru ladně vybruslit. Která témata jsou pro nás tedy tabu, a stydíme se nebo nechceme o nich prostě mluvit?
Článek
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky?
Co dělají ženy, když ví, že večer bude jejich „den D”. Děláte to taky? Každá žena se na své rande, později na společně strávenou noc se svým vyvoleným pečlivě připravuje. Jsou ovšem situace, kdy jednáme spontánně, ale většinou si vše důkladně plánujeme a tomu také podřídíme veškerou přípravu. Jakou? To se podívejte!
Článek
Chyby, kterých se dopouštíte při nošení spodního prádla
Chyby, kterých se dopouštíte při nošení spodního prádla Spodní prádlo si oblékáme každý den. Možná, že si říkáte, že jde o rutinní záležitost, kterou už máte v malíku. Jenže i při dennodenním nošení spodního prádla se můžete nevědomky dopustit chyb, které mohou nepříznivě ovlivnit vaše intimní zdraví. Čeho byste se tedy měla vyvarovat?
Článek
Menopauza - slovo, které děsí všechny ženy. Jaké jsou její příznaky a jak je zmírnit?
Menopauza - slovo, které děsí všechny ženy. Jaké jsou její příznaky a jak je zmírnit? Menopauza neboli přechod či klimakterium je zcela přirozený a ne vždy příjemný stav všech žen ve věku kolem padesátky. V tomto období ustává menstruační cyklus, tělo produkuje méně hormonů progesteronu a estrogenu, což má za následek, že žena již nemůže otěhotnět. U každé ženy se ale tento stav projevuje zcela individuálně.
Článek
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět Každá žena se snaží být krásná a udělá pro to téměř vše, co je v jejich silách. Naštěstí dnes již existuje spousta kosmetických přípravků, které ženám pomáhají vzhled vylepšit.
Článek
Deset pádných důvodů, proč by všechny ženy měly pít pivo!
Deset pádných důvodů, proč by všechny ženy měly pít pivo! Dnes tu máme něco pro všechny milovnice piva. Určitě všechny víme, že nadměrná konzumace alkoholu pro naše zdraví není příliš dobrá, jenže my se dnes podíváme na to, proč bychom my ženy měly pít pivo a na jeho pozitivní účinky.
Článek
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní?
Malá žena jako znamení trvalého vztahu. Jaké výhody nese soužití s ní? Ne nadarmo se říká „co je malé, to je milé“ a o malých ženách to platí dvojnásob. A kromě toho, že jsou milé a hlavně roztomilé, tak je dokázáno, že jsou také těmi nejlepšími partnerkami. Jak je to možné? Na to se podíváme v dnešním článku.
Článek
Jste si jisti, že vychováváte své dítě správně? Tohle jsou ty nejčastější chyby, kterých se rodiče dopouštějí
Jste si jisti, že vychováváte své dítě správně? Tohle jsou ty nejčastější chyby, kterých se rodiče dopouštějí Rodičovství a výchova dítěte je velmi ošemetná věc, stačí maličkost a můžete své dítko poznamenat navždy. Úkolem rodiče na tomto světě je svému dítěti pomáhat dospět a být mu oporou vždy, když bude potřebovat, nikoliv jej neustále vodit za ručičku. V jakých situacích bychom se tedy měli držet stranou?
Článek
Jak oslavit MDŽ: Dopřejte si volno a vzpomeňte na všechny úžasné ženy svého života
Jak oslavit MDŽ: Dopřejte si volno a vzpomeňte na všechny úžasné ženy svého života Osmý březnový den opět po roce přivítáme Mezinárodní den žen. Ať už vám váš partner věnuje květiny a čokoládu, nebo vůbec nic, tento den můžete oslavit i vy sama. Užijte si zkrátka MDŽ jak se patří, máte spoustu možností, jak na to.
Článek
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět Plánujete, že začnete po práci vydělávat? Anebo vás to ve stávajícím zaměstnání nebaví a chtěla byste změnu? V tom případě pro vás máme horký tip. Odpovězte na inzerát fešného milionáře Matthewa Lepreho, který k sobě aktuálně hledá pravou ruku. Kromě toho, že své asistentce nabízí nejméně 1,1 milionu ročně, hodlá s ní procestovat celý svět.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Tato proměna se opravdu povedla: Bývalý tlouštík, kterým ženy opovrhovaly, se stal sexy fešákem
Tato proměna se opravdu povedla: Bývalý tlouštík, kterým ženy opovrhovaly, se stal sexy fešákem Kdyby byl Grant Sanders ženou, řekli byste o něm, že se ze škaredého káčátka proměnil v nádhernou labuť. Tento muž většinu svého života bojoval s nadváhou, kvůli které měl velké problémy i ve svém milostném životě. Když ale přetavil tuky na svaly, jeho život se rázem otočil o 180 stupňů. Nyní si užívá velké pozornosti žen a je miláčkem Instagramu.