Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se zbavit molů ve skříni a ve spíži? Pomohou nejen rady našich babiček
Jak se zbavit molů ve skříni a ve spíži? Pomohou nejen rady našich babiček Jsou zkrátka všude. Ať chceme, nebo ne. Otevřeli jste skříň nebo spíž s potravinami a vylétl na vás malý, nenápadný motýlek? Nechtěnou návštěvu můžete vypudit, i když to dá hodně práce. Zkusit můžete osvědčené rady našich babiček i přípravky na bázi feromonů, které běžně koupíte v drogerii. Každopádně, hmyzí návštěvníci budou konečně pryč!
Článek
Ze sexy krásky bezdomovkyní: Na exmanželku herce z Pobřežní hlídky je žalostný pohled
Ze sexy krásky bezdomovkyní: Na exmanželku herce z Pobřežní hlídky je žalostný pohled Bývalá manželka hvězdy Pobřežní hlídky Jeremyho Jacksona prošla žalostnou proměnou. 39letá modelka Loni Willison, která v minulosti zářila na přehlídkových molech i na titulních stránkách časopisů, je na úplném dnu. Žije jako bezdomovkyně v ulicích Kalifornie a je závislá na drogách.
Článek
Svátek všech svatých 1. listopadu: Lidové tradice a pranostiky
Svátek všech svatých 1. listopadu: Lidové tradice a pranostiky Na 1. listopad připadá Svátek Všech svatých neboli Slavnostnost Všech svatých. Tento den je významný pro všechny křesťany, kteří oslavují všechny svaté. A to nejen ty, kteří byli oficiálně kanonizováni. Ke Svátku Všech svatých se vztahuje také několik lidových tradic a pranostik. O které se jedná?
Článek
Bolívijská maminka Vanessa Medina vyprovázela syna do školky téměř polonahá.  Virální video s nevhodným outfitem ji proslavilo po celém světě
Bolívijská maminka Vanessa Medina vyprovázela syna do školky téměř polonahá. Virální video s nevhodným outfitem ji proslavilo po celém světě Kdyby bolívijská modelka a právnička Vanessa Medina věděla, co svým outfitem vyvolá, možná by se oblékla na cestu do synovy školky jinak. Jedna z přítomných maminek, která rovněž ráno vypravovala své dítě do školky, ji totiž natočila v sexy přiléhavém overalu a toto video následně sdílela na sociálních sítích. Jak to celé dopadlo?
Článek
Trendy nehty podzimu 2023: Jedinečný šmrnc přináší čokoládové odstíny, kovově šedá i smaragdově zelená
Trendy nehty podzimu 2023: Jedinečný šmrnc přináší čokoládové odstíny, kovově šedá i smaragdově zelená Jaké nehty ovládnou letošní podzim? Inspirujte se aktuálními trendy v podzimní manikúře 2023, které jsou k vidění nejen na přehlídkových molech, ale které zároveň s oblibou nosí celebrity i běžné ženy. Máme pro vás jejich jedinečnou ochutnávku.
Článek
Zemřel zpěvák Aaron Carter, bratr Nicka z Backstreet Boys. Bylo mu pouhých 34 let
Zemřel zpěvák Aaron Carter, bratr Nicka z Backstreet Boys. Bylo mu pouhých 34 let Všechny z nás, kteří jsme vyrůstali na hudbě 90. let, zasáhla velmi smutná zpráva. Ve věku pouhých 34 let zemřel americký zpěvák Aaron Carter, který jako malý kluk odstartoval svou zářnou hudební kariéru v devadesátkách. Zpěvák byl nalezen mrtvý v sobotu 5. listopadu 2022 ve svém domě v Lancesteru v Kalifornii.
Článek
Lela Vémola se vyfotila se lvem. Milovník zvířat by tohle nepodporoval, vzkázali jí lidé
Lela Vémola se vyfotila se lvem. Milovník zvířat by tohle nepodporoval, vzkázali jí lidé Lela Vémola a její manžel Karlos Vémola vyvolali na Instagramu velké pozdvižení, a to v negativním slova smyslu. Sdíleli totiž snímek z líbánek na ostrově Mauricius, kde se vyfotili společně se lvem. Fotku s králem zvířat však lidé označili za “pěkný humus”. Co veřejnost tak nadzvedlo ze židle?
Článek
Lela Vémola se pochlubila novým nosem. Co na něj říkáte?
Lela Vémola se pochlubila novým nosem. Co na něj říkáte? Manželka bijce Karlose Vémoly odcestovala začátkem letošního října do Íránu, kde kromě úpravy očních víček podstoupila plastickou operaci nosu. Nyní se s výsledkem pochlubila na svém oficiálním instagramovém účtu. Co na nový nos Lely Vémoly říkáte? Povedl se?
Článek
Modelka Veronika Kašáková porodila krásného chlapečka. “Miss z děcáku” radostnou novinu oznámila na Instagramu
Modelka Veronika Kašáková porodila krásného chlapečka. “Miss z děcáku” radostnou novinu oznámila na Instagramu Finalistka České Miss 2014 a úspěšná modelka Veronika Kašáková na svém Instagramu zveřejnila krásnou novinku. 16. února porodila zdravého chlapečka Matyáše, který vážil více než 4 kilogramy. I když jí porod dal vzhledem k váze miminka zabrat, může se nyní spolu s partnerem Milanem Sovadinou těšit z krásné rodiny.
Článek
Po pádu z koně zemřela finalistka Miss Universe. Sienně Weirové bylo 23 let
Po pádu z koně zemřela finalistka Miss Universe. Sienně Weirové bylo 23 let Modelingový svět zasáhla velmi smutná zpráva. Po pádu z koně zemřela australská modelka a finalistka Miss Universe Sienna Weirová. Této krásné dívce, která měla celý život před sebou, bylo pouhých 23 let.
Článek
Lela Vémola odletěla do Íránu. Nechala si udělat nový nos a spravit víčka
Lela Vémola odletěla do Íránu. Nechala si udělat nový nos a spravit víčka Manželka bijce Karlose Vémoly se úpravami svého zevnějšku nikdy netajila. Lela Vémola tentokrát otevřeně informovala o tom, že odcestovala do Íránu, kde podstoupila plastickou operaci nosu a víček. Proč se obrátila zrovna na specialisty v této blízkovýchodní zemi? V případě svého nosu chtěla napravit to, co podle ní lékaři v Evropě zanedbali.
Článek
MINT Market se vrací do Brna
MINT Market se vrací do Brna MINT Market letos již podruhé zaplní všechny tři patra Tržnice Brno až po strop designem a módou. Jednodenní letní edice populárního MINT Marketu Brno proběhne v sobotu 19. června na Zelném trhu v samém srdci města. Vstup je jako vždy zdarma a bez bariér.
Článek
Agáta Hanychová oslavila 37. narozeniny. Žádná párty, bývalá rebelka uspořádala rodinnou oslavu
Agáta Hanychová oslavila 37. narozeniny. Žádná párty, bývalá rebelka uspořádala rodinnou oslavu Modelka Agáta Hanychová sfoukla již 37 svíček na dortu, což by této krásné ženě narozené ve znamení Býka hádal jenom málokdo. Bývalá pařmenka však narozeniny oslavila decentně. Uspořádala čistě rodinnou oslavu, na které kromě jejích dvou dětí nechyběl ani její partner Andrej Nikov.