Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen
Slepá nevěsta si „prohlédla“ své svatební fotky. Díky geniálnímu nápadu fotografa si splnila svůj sen Fotograf z australského Sydney James Day jednoho dne fotil svatbu, na níž se vdávala zcela slepá nevěsta. Tento svatební fotograf si lámal hlavu tím, že přece není možné, aby tato žena fotky ze své svatby nikdy neviděla. A přišel s geniálním řešením, díky kterému si jak ženich, tak nevěsta uchovají ze své svatby naprosto nádherné vzpomínky!
Článek
Zánět dutin dokáže pěkně potrápit. Přinášíme tipy, jak jej efektivně léčit doma
Zánět dutin dokáže pěkně potrápit. Přinášíme tipy, jak jej efektivně léčit doma Zánět dutin se odborně nazývá sinusitida. Tento bolestivý stav, který lze snadno zaměnit s nachlazením, bývá důsledkem virové infekce. Zánět vedlejších nosních dutin však v současné době patří i k jednomu z častých příznaků koronaviru. Postihl zánět dutin i vás? Máme pro vás několik tipů, jak jej léčit efektivně i v domácích podmínkách.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí
Z tlusté ošklivky sexy kráskou: Když se influencerka Jordyn Lyne namaluje, muži z ní šílí Instagramerka a tiktokerka Jordyn Lyne je jako chameleon. V běžném životě byste tuto obézní dívku s tuctovým obličejem na ulici snadno přehlédli. Když se ale namaluje a vhodně obleče, muži jsou z ní doslova hotoví. Že je Jordyn Lyne mistryní proměn, dokazuje zejména na TikToku, kde má statisíce sledujících.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Svatební fotograf prozradil, jak pozná, že spolu ženich a nevěsta dlouho nevydrží. Tímto chováním spějí rychle k rozvodu
Svatební fotograf prozradil, jak pozná, že spolu ženich a nevěsta dlouho nevydrží. Tímto chováním spějí rychle k rozvodu Ženich a nevěsta si zpravidla užijí svatbu jednou za život. Existují však lidé, pro které jsou svatby doslova denním chlebem. Kromě svatební koordinátorky jde také o svatebního fotografa, který již má něco vypozorované. Několik svatebních fotografů nyní prozradilo, jak poznají, že spolu novomanželé dlouho nevydrží.
Článek
Když se influencerka uviděla na vánoční fotce, zůstala v šoku. Po 12 měsících váží o 30 kilogramů méně a je z ní kočka
Když se influencerka uviděla na vánoční fotce, zůstala v šoku. Po 12 měsících váží o 30 kilogramů méně a je z ní kočka K vánočním svátkům patří hory jídla a přibírání na váze. To britská influencerka Sadie Sjogren se naopak o loňských Vánocích rozhodla, že půjde do sebe a začne hubnout. Její úsilí odstartovala vánoční fotka, na níž se tato 26letá žena sama sobě vůbec nelíbila. A jak je na tom Sadie Sjogren po 1 roce hubnutí? Shodila neuvěřitelných 30 kilogramů.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
Nevěsta Abigail Kingston se vdávala ve 120 let starých svatebních šatech: Tento klenot si oblékla už její prababička
Nevěsta Abigail Kingston se vdávala ve 120 let starých svatebních šatech: Tento klenot si oblékla už její prababička Pro spoustu lidí mají rodinné tradice obrovský význam. Tak jako pro nevěstu Abigail Kingston, která se vdávala ve více než 120 let starých svatebních šatech. Ve své rodině byla v pořadí jedenáctou nevěstou, která v těchto šatech prošla svatební uličkou. Tak jako její matka, babička, prababička a další příbuzné.
Článek
Nevěsta zjistila těsně před svatbou šokující pravdu o svém nastávajícím. Uviděla, jak jej kojí vlastní matka
Nevěsta zjistila těsně před svatbou šokující pravdu o svém nastávajícím. Uviděla, jak jej kojí vlastní matka Svatba patří k jednomu ze stresově nejnáročnějších období, protože nikdy skutečně nevíte, zda dopadne podle vašich představ. Jedna nevěsta měla opravdu svatební den, který nečekala ani v tom nejhorším snu. Těsně před obřadem totiž načapala svého nastávajícího manžela, jak jej kojí jeho vlastní matka.
Článek
Grilování na balkoně si užijete, když dodržíte několik pravidel. Zásadní jsou dobré vztahy se sousedy a správný výběr grilu
Grilování na balkoně si užijete, když dodržíte několik pravidel. Zásadní jsou dobré vztahy se sousedy a správný výběr grilu Nemusíte bydlet jenom v domě se zahradou. Na grilovaných dobrotách si s rodinou či přáteli pochutnáte i tehdy, pokud máte byt s balkonem. Stačí nakoupit maso a zeleninu a můžete na balkoně uspořádat příjemnou letní grilovačku. Chcete, aby vše probíhalo, jak má? V tom případě během grilování na balkoně dodržujte několik základních pravidel.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex
Lži, kterým věříme, když chceme znovu randit se svým ex Říká se, že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky. Jenže, která z nás se nesnažila znovu dát dohromady se svým ex a slepit kdysi nefungující vztah? I když nám to ostatní vymlouvají, máme nespočet argumentů, proč se svým ex zase randit. Které jsou ty nejčastější? A nejsou to náhodou jenom samé lži?
Článek
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu
Nejčastější výmluva mužů, kteří nechtějí mít sex? Sledování fotbalu Když je muž single, příležitostí k sexuálním radovánkám nemá tolik. Proto většinu z nich neodmítá. V dlouhodobém vztahu, do kterého se vkrádá stereotyp, se však karty obracejí. I když je muž sexu s partnerkou otevřený, čas od času nemá na milostné hrátky vůbec chuť. Jaká je nejčastější výmluva muže, který nechce sex? Bolest hlavy to rozhodně není!
Článek
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat Podívejte se na fotku obývací stěny a procvičte si své mozkové závity. Co je vaším úkolem? Najít na fotce schovanou kočku. Pokud patříte k chovatelům těchto čtyřnohých stvoření a víte, co mají kočky rády, bude to pro vás jistě hračka. Jestliže jsou pro vás kočky španělskou vesnicí, řešení této optické hádanky vám naopak zabere dlouhé minuty.