Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
6 návyků, kterými si můžete ničit zdraví
6 návyků, kterými si můžete ničit zdraví Odnaučování se návykům, na které jsme zvyklí třeba i celý život, může být obtížné. Ačkoliv si možná myslíme, že nám pomáhají, pravdou je opak. Některé návyky mohou skutečně poškodit naše zdraví. Jaké návyky to jsou?
Článek
Influencerka se sprchuje pouze jednou týdně. Manželovi prý její hygienické návyky nevadí
Influencerka se sprchuje pouze jednou týdně. Manželovi prý její hygienické návyky nevadí Influencerka Reina, která na TikToku sdílí videa jako @reindrrop, se veřejně přiznala, že se sprchuje pouze jednou týdně. Osobní hygiena je podle ní časově náročná, a navíc nechce plýtvat vodou ani kosmetickými přípravky. Že se Reina myje pouze jednou týdně, údajně nevadí ani jejímu manželovi. Co na tento přístup říkáte?
Článek
Pití kávy s mlékem je evergreenem: Opravdu škodí našemu zdraví?
Pití kávy s mlékem je evergreenem: Opravdu škodí našemu zdraví? V poslední době se vyrojily spekulace o tom, že kombinace kávy a mléka škodí lidskému zdraví. Pokud si pravidelně dopřáváte kávu s mlékem, určitě vás tato záležitost bude velmi zajímat. Někteří lidé tvrdí, že od pití kávy s mlékem byste měli dát ruce pryč. Jiní vám naopak řeknou, že jde pouze o nafouknutou bublinu. Jak to tedy je ve skutečnosti?
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
Skoncujte s cukrem: Proč nám škodí a jak ho nahradit?
Skoncujte s cukrem: Proč nám škodí a jak ho nahradit? Dle statistik se u nás sní 40 kilogramů cukru na hlavu, což rozhodně není málo. Následkem nadměrné konzumace cukrů si navíc zaděláváme na pěknou řádku zdravotních problémů. Proč bychom měli bílý cukr z jídelníčku vyřadit a čím ho můžeme nahradit?
Článek
7 ranních návyků, které nám nedovolí zhubnout. Vyvarujte se jim
7 ranních návyků, které nám nedovolí zhubnout. Vyvarujte se jim Ráno dělá den, stejně tak ovlivňuje harmonogram fyziologických procesů těla. Naše ranní rituály určují, zda budeme jíst velký nebo malý oběd, zda tělo použije všechny kalorie nebo si je uloží. To má zásadní vliv na to, jestli se nám podaří zhubnout.
Článek
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů Některé ze způsobů, kterými přistupujeme k různým životním situacím, jsme okoukali od svých rodičů. Ať už v tom dobrém, nebo špatném. A týká se to samozřejmě i přístupu k partnerovi. Možná, že jste si říkala "nikdy taková nebudu". Pokud se chcete vyvarovat špatných vztahových návykům, jimiž se řídí vaši rodiče, řekneme vám, jak na to.
Článek
Kupované osvěžovače vzduchu jsou nadupané chemií. Vašemu zdraví škodí stejně jako cigarety
Kupované osvěžovače vzduchu jsou nadupané chemií. Vašemu zdraví škodí stejně jako cigarety Asi budete souhlasit s tím, že provoněný domov má své podmanivé kouzlo. Proto si kupujeme různé druhy osvěžovačů vzduchu, které používáme v obývacích prostorách i na toaletě. Spousta z nás si osvěžovač vzduchu oblíbila také v autě. Vše má ale svá úskalí. Tyto osvěžovače jsou nadupané chemií, která negativně ovlivňuje naše zdraví.
Článek
Tyto produkty jíme pravidelně, i když nám oslabují srdce. Které to jsou?
Tyto produkty jíme pravidelně, i když nám oslabují srdce. Které to jsou? V dnešní době se zdravou stravou zabýváme téměř na každém kroku. To, že jsou pro naše tělo nebezpečná smažená a tučná jídla, víme jistě všichni, ovšem ukázalo se, že i na první pohled neškodná a možná i zdravá jídla, bychom měli jíst s mírou a jejich přísun značně omezit.
Článek
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč Ač to zní všelijak i moč dokáže o našem zdraví leccos vypovědět. A zaměřit bychom se neměli jen na její barvu, ale i na její vůni či konzistenci. Navíc i pocit, který při močení máme, může odhalit různá onemocnění.
Článek
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví
Milujete příliš horkou koupel? I když je to relax, ničíte si zdraví Není nic lepšího, než se ponořit do vany s horkou vodou a alespoň na chvíli vypnout. Jestli si ale pravidelně lebedíte ve vodě, která má teplotu vyšší než 37 stupňů Celsia, navzdory příjemnému odpočinku sami sobě spíš ubližujete. Jaké zdravotní potíže vám tedy pobyt v horké vodě může způsobit?
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
6 důležitých věcí, které vám oči řeknou o vašem zdraví
6 důležitých věcí, které vám oči řeknou o vašem zdraví Jakékoliv onemocnění očí nebo i okolí očí bychom neměli podceňovat. Přece jenom se říká, že oči jsou oknem do duše, proto bychom se o ně měli i dostatečně starat, protože o našem zdraví dokážou leccos vypovědět.
Článek
Vytrháváte si chloupky v nosu? Na úkor krásy hazardujete se svým zdravím
Vytrháváte si chloupky v nosu? Na úkor krásy hazardujete se svým zdravím Tak jako si upravujeme obočí, pinzetu pravidelně bereme i na chloupky, které nám rostou v nosu. Trhání chloupků v nosu je velmi intimní záležitostí, a hlavně v případě žen se o ní moc nemluví. Ale mělo by. Většině dnešních žen nepřijdou tyto chloupky moc estetické, proto si je pravidelně odstraňují. Nevědomky však škodí svému zdraví.
Článek
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete
Zařaďte okurky do svého letního jídelníčku: Podpoříte své zdraví a zhubnete Když se potřebujeme v létě osvěžit něčím zdravým, automaticky sáhneme po vodním melounu. Ovšem je tu i další zelenina, na kterou často zapomínáme. Řeč je o obyčejné okurce, která má pro naše tělo spoustu zdravotních benefitů a pomůže nám i zhubnout. Proč byste ji měla do svého letního jídelníčku zařadit i vy?