Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Členové Rybiček 48, Ondra Štorek, Petr Lebeda a Michal Brener: Čím chtěli být jako malí kluci?
Členové Rybiček 48, Ondra Štorek, Petr Lebeda a Michal Brener: Čím chtěli být jako malí kluci? Česká pop-punková kapela Rybičky 48, na kterou můžete vyrazit ve čtvrtek 20. října 2022 do pražské O2 arény, má celkem čtyři členy. Kromě frontmana Kuby Ryby jsou to Petr Lebeda, Ondra Štorek a Michal Brener. A právě tito tři poslední pánové se rozpovídali o tom, jaké bylo jejich dětství. Zajímá vás, čím chtěli být jako malí?
Článek
Tajemství péče o kosmetické štětce aneb hygiena nade vše
Tajemství péče o kosmetické štětce aneb hygiena nade vše Stejně jako se malíř musí pečlivě starat o své štětce, platí to i v případě, kdy se nanáší krása. Aby vaše kosmetické štětce vydržely co nejdéle a vaši pleť nezanášely nečistotami, potřebují náležitou péči.
Článek
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti Krásná a pevná ňadra chceme mít my ženy napořád, jenže čas je nemilosrdný a naše prsa se začínají chtíc nechtíc měnit. Co tedy v našem těle a především u našich prsou probíhá ve dvaceti, třiceti nebo ve čtyřiceti letech?
Článek
Holčika Luna Musa se proslavila díky novorozeneckému focení: Deseti tisíce lidí dostala svým nevraživým pohledem
Holčika Luna Musa se proslavila díky novorozeneckému focení: Deseti tisíce lidí dostala svým nevraživým pohledem Když si prohlížíte profesionální fotky čerstvých novorozeňátek, všichni do jednoho na nich vypadají jako malí andílci. Některé děti však už během svých prvních dnů odhalují svou pravou povahu. Tak jako holčička Luna Musa z Westervillu v americkém Ohiu, která na svých prvních novorozeneckých fotkách vypadá velmi nespokojeně.
Článek
Diety, solárium i botox. Co vše musí podstupovat účastnice dětských soutěží krásy?
Diety, solárium i botox. Co vše musí podstupovat účastnice dětských soutěží krásy? Bezstarostné dětství plné her a kamarádů patří většinou k nejšťastnějším obdobím našeho života. Bohužel ne u všech dětí tomu tak je. Příkladem jsou holčičky účastnící se dětských soutěží krásy. Co vše jsou rodiče schopní udělat, aby se jejich dcera stala malou královnou krásy?