Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X
Genesis otevírá v Brně první automatizovanou prodejnu. Společensky odpovědnou módu si sami nakoupíte v prodejně budoucnosti Genesis X Víte, co je Genesis X? Je to první automatizovaná prodejna pomalé módy na světě a najdete ji v Brně na Josefské 19! Ty nejlepší, doslova X-etrémní kousky z celé nabídky Genesis, najdete jedině v této prodejně budoucnosti!
Článek
Věštění na Štědrý den: Svou budoucnost poznáte z polínek, jablečné slupky i vykvetlé barborky
Věštění na Štědrý den: Svou budoucnost poznáte z polínek, jablečné slupky i vykvetlé barborky Štědrý den je magickou dobou, která se v minulosti pojila s věštěním budoucnosti. Naši předkové se během celého 24. prosince oddávali úkonům, v nichž se odrážely staré pohanské obyčeje. Věštění na Štědrý den jim umožnilo nahlédnout pod pokličku toho, co je v budoucnu čeká. Předpovědět budoucnost si zkuste podle vánočního věštění i vy.
Článek
Hvězdy sdílejí na Instagramu outfity z Karlových Varů 2022: Komu to slušelo nejvíc?
Hvězdy sdílejí na Instagramu outfity z Karlových Varů 2022: Komu to slušelo nejvíc? V Karlových Varech se až do 9. července koná 56. ročník mezinárodního filmového festivalu. Tuto významnou událost si nenechala ujít spousta českých celebrit, které dokázaly, že světoznámý karlovarský festival není pouze o filmovém umění, ale také o módě. Svým outfitem z Karlových Varů se ostatně některé české hvězdy pochlubily i na Instagramu.
Článek
Proč vás lidé pomlouvají: Závidí vám, mají nízké sebevědomí nebo jdou s davem
Proč vás lidé pomlouvají: Závidí vám, mají nízké sebevědomí nebo jdou s davem Pomluvy jsou nejen doménou žen, ale i mužů. Mluvit o někom za jeho zády je nedílnou součástí naší kultury. S pomluvami, které o vás ostatní šíří, nic neuděláte. Můžete ale změnit svůj přístup k tomu, co o vás nepřejícní lidé říkají. V prvé řadě byste měli znát jejich důvody, které je ženou k pomluvám. Následně berte jejich řeči s nadhledem.
Článek
Zemřel režisér seriálů Akta X a Dexter. Slavný Robert Lieberman podlehl v 75 letech rakovině
Zemřel režisér seriálů Akta X a Dexter. Slavný Robert Lieberman podlehl v 75 letech rakovině Fanoušky filmového a seriálového světa zasáhla velmi smutná zpráva. 1. července 2023 prohrál svůj dlouhý boj s rakovinou světoznámý režisér Robert Lieberman. Bylo mu 75 let.
Článek
Nejoblíbenější české vánoční tradice a zvyky: Nezůstávejte jen u adventního věnce či jmelí
Nejoblíbenější české vánoční tradice a zvyky: Nezůstávejte jen u adventního věnce či jmelí Adventní období i samotné Vánoce jsou magickým časem, který rádi trávíme se svými blízkými. V tomto období rádi po vzoru našich předků dodržujeme také některé zvyky a tradice, pomocí nichž zjišťujeme svou budoucnost, anebo přivoláváme novou lásku. Které vánoční zvyky patří v Česku k těm nejoblíbenějším?
Článek
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let
Zemřel slavný irský herec Ray Stevenson. Bylo mu 58 let Filmové a seriálové fanoušky zaskočila náhlá smrt slavného irského herce Ray Stevensona. Hvězdě filmů Thor, RRR, Král Artuš nebo seriálů Vinkingové a Pod černou vlajkou bylo pouhých 58 let. Ray Stevenson náhle skonal během svého pobytu v Itálii. Přesná příčina jeho smrti zatím není známá.
Článek
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur
Kvašáky z okurek milovaly už naše babičky. Tato letní pochoutka je plná probiotických kultur Co s úrodou okurek? Nemusíte je pouze nakládat do sladkokyselého nálevu. Vyrobte si z nich vynikající kvašáky. Jde konkrétně o konzervované okurky, které prošly mléčným kvašením. Na této lahůdce obsahující zdraví prospěšné probiotické kultury si pochutnáte už po sedmi dnech od jejího naložení.
Článek
Cikánský horoskop nahlédne až do vašeho nitra: Zjistěte, jací jste
Cikánský horoskop nahlédne až do vašeho nitra: Zjistěte, jací jste Nadpřirozená kouzla a čáry byly po staletí spojené s věšteckým uměním romského národa. Cikánky četly budoucnost v křišťálové kouli nebo pomocí výkladu karet. Co vás čeká, vám dokázaly říct i díky čtení čar ve vaší dlani. Až do dnešní doby si Romové zachovali svůj cikánský horoskop rozdělený na 12 znamení. Co všechno v něm o sobě můžete zjistit?
Článek
Vyberte si jedny z těchto dveří: Řeknou vám, jaká vás čeká budoucnost
Vyberte si jedny z těchto dveří: Řeknou vám, jaká vás čeká budoucnost Pozorně si prohlédněte obrázky následujících šesti dveří. A bez toho aniž byste se podívali na text níže, si vyberte ty z nich, které jsou vám pocitově nejbližší. Právě dveře, pro které se rozhodnete, toho dokážou říct hodně nejen o vás samotných, ale také o vaší budoucnosti. Zjistěte tedy, jak jste v tomto psychologickém cvičení dopadli.
Článek
4 zajímavosti o jmelí: Na Vánoce jej doma zavěste, musí být ale darované
4 zajímavosti o jmelí: Na Vánoce jej doma zavěste, musí být ale darované Bez větvičky jmelí si snad nikdo z nás nedokáže představit vánoční svátky. Tato zelená rostlina s bílými bobulkami je výjimečná a mnozí z nás jí přisuzují magickou moc. Přinášíme 4 zajímavosti o jmelí, které se vyplatí znát.
Článek
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku?
Poznejte nejoblíbenější dětské knihy napříč celou Evropou: Která boduje v Česku? Vzpomenete si, jaká kniha vás doprovázela po celé dětství? A tipli byste si, které příběhy milují české děti nyní? Odpověď můžete vyčíst z unikátní mapy, která zobrazuje nejoblíbenější dětské knihy napříč jednotlivými evropskými státy. Tato mapa vznikla v rámci projektu Read and Share eTwinning, na kterém se podíleli školáci z celé Evropy.