Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Recept na halloweenské sušenky s černým kakaem: Lebky, dýně, pavučiny či kočky dozdobte bílkovou polevou
Recept na halloweenské sušenky s černým kakaem: Lebky, dýně, pavučiny či kočky dozdobte bílkovou polevou Chcete upéct svým dětem něco strašidelného na zub? Připravte jim báječně chutnající halloweenské sušenky s černým kakaem, zdobené klasickou bílkovou polevou jako na perníčky. Inspirujte se následujícím receptem na halloweenské sušenky, který bude mít ve vaší rodině jistě velkou odezvu.
Článek
Recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta. Tento jednoduchý recept zvládne každý
Recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta. Tento jednoduchý recept zvládne každý Každým rokem přijíždí 11. listopadu svatý Martin na bílém koni. K tomuto dni se váže spousta tradic i oblíbených receptů včetně svatomartinských rohlíčků, které symbolizují právě podkovu koně svatého Martina. Chtěli byste si toto tradiční pečivo připravit v jednoduché verzi? Přinášíme recept na nekynuté svatomartinské rohlíčky z tvarohu.
Článek
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu
Léto je čas zeleninových salátů. Přinášíme tipy na zdravé recepty, které si můžete dopřát i k obědu Dali byste si v létě něco zdravého a lehkého, na čem si navíc pochutnáte? Připravte si z čerstvé zeleniny několik variací zeleninových salátů, které by neměly chybět v žádném letním jídelníčku. Vyzkoušejte následující recepty na zeleninové saláty, které kromě čerstvé zeleniny obsahují i sýr, dýňová semínka, mátu nebo olivy.
Článek
Jednoduchá jahodová marmeláda ze tří surovin: Tento fantastický recept zvládne každý
Jednoduchá jahodová marmeláda ze tří surovin: Tento fantastický recept zvládne každý Není nad domácí jahodovou marmeládu. Neobejdou se bez ní palačinky, moučníky, chleba s máslem nebo vánoční cukroví. Pochutnat si na ni můžete samozřejmě jen tak. Sezona jahod je aktuálně v plném proudu, a tak si tuto pochoutku můžete udělat do zásoby. Přinášíme recept na jednoduchou jahodovou marmeládu, kterou zvládne každý.
Článek
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete
Nejlepší marinády na maso: Přinášíme grilovací recepty, které si zamilujete Máte rádi grilované maso? Zkuste si jej dopředu naložit do speciální marinády, která mu dodá exkluzivní chuť. Připravit si marinádu na maso rozhodně není nic těžkého. Máme pro vás hned několik variant chutných marinád, které kromě masa můžete použít i na zeleninu.
Článek
Jedlé jeřabiny sladkoplodé jsou podzimní delikatesou: Jak je poznáte a které recepty z jeřabin stojí za vyzkoušení?
Jedlé jeřabiny sladkoplodé jsou podzimní delikatesou: Jak je poznáte a které recepty z jeřabin stojí za vyzkoušení? Podzimní sklizeň jeřabin je v plném proudu. Plánujete, že si je zavaříte do zásoby? Receptů z jeřabin existuje spousta. Právě proto je dobré vědět, jak poznat jedlé jeřabiny a jaké pochoutky si z nich připravit.
Článek
Jablečný koláč podle Mariany Prachařové: Tento chutný, zdravý a jednoduchý recept zvládne každý
Jablečný koláč podle Mariany Prachařové: Tento chutný, zdravý a jednoduchý recept zvládne každý K podzimu patří jablečný koláč, který si můžete upéct na spoustu způsobů. Při přípravě této báječné podzimní pochoutky se můžete inspirovat receptem na jablečný koláč podle Mariany Prachařové. Tento recept je nejen rychlý a snadný na přípravu, ale zároveň chutný a zdravý. Upečte si jej a nebudete litovat.
Článek
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití
8 věcí, které používáte každý den a ani nevíte, jaké mají využití Během každého dne využijete desítky různých věcí a předmětů. Myslíte si, že všechny věci, které vám projdou pod rukama, znáte a víte, k čemu všemu se dají použít? Možná vás využití některých překvapí.
Článek
Tipy na jednoduché zdobení vajíček, které zvládne každý
Tipy na jednoduché zdobení vajíček, které zvládne každý Zdobení vajíček patří k oblíbeným velikonočním činnostem. Víte ale, kdy se do barvení a následného zdobení vajec pustit, abyste měli na Velikonoční pondělí připravenou dokonalou výslužku pro koledníky? Kromě tipů na ekologické i klasické barvení vajec vám přinášíme inspiraci také na jednoduché zdobení vajíček, které zvládnete, i když vás tlačí čas.
Článek
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena!
Jak si natočit vlasy bez kulmy? Dva jednoduché triky, které zvládne každá žena! Ve většině případů přijdeme od kadeřnice vždy krásně upravené a učesané. Dokonce nám ani nemusí změnit účes, stačí jen správně provedená foukaná, která rázem dá nudnému účesu úplně jiný rozměr a co potom natočené vlasy?
Článek
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý
Kdo by měl platit na prvním rande: Dilema, které řeší každý První rande. Zároveň se na něj těšíme a máme motýlky v břiše, zároveň máme strach z toho, co se bude dít. Velkou neznámou je pro nás i to, kdo bude na prvním rande platit útratu. Bude to váš protějšek, jenom vy, nebo se budete na platbě výsledného účtu podílet společně? To je otázka, nad kterou se vedou nekonečné diskuse.
Článek
Koláč Ženský rozmar uvítá doma i každý muž. Vyzkoušejte recept
Koláč Ženský rozmar uvítá doma i každý muž. Vyzkoušejte recept Ženské rozmary jsou různé, a zvláště muži je příliš nemusí. Výjimku však představuje koláč zvaný Ženský rozmar, na kterém si rádi pochutnají i pánové. Prozradíme vám, v čem je tento moučník výjimečný. Také vám přinášíme ten nejlepší recept na Ženský rozmar, který můžete doma vyzkoušet i vy.