Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nákupní vozík, výtahové tlačítko a dámská kabelka: Tyto věci jsou mnohem špinavější než záchodové prkénko
Nákupní vozík, výtahové tlačítko a dámská kabelka: Tyto věci jsou mnohem špinavější než záchodové prkénko Některé věci používáme den, co den a nikdy by nás nenapadlo, abychom je před tím, než na ně sáhneme, dezinfikovali. Z toho důvodu na nás v jejich útrobách číhá spousta choroboplodných zárodků, které mohou pěkně zamávat s naším zdravím. Které věci denní potřeby jsou špinavější než záchodové prkénko a měli bychom si na ně dát pozor?
Článek
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat
Najdete na fotce schovanou kočku? Tato optická hádanka vám dá pěkně zabrat Podívejte se na fotku obývací stěny a procvičte si své mozkové závity. Co je vaším úkolem? Najít na fotce schovanou kočku. Pokud patříte k chovatelům těchto čtyřnohých stvoření a víte, co mají kočky rády, bude to pro vás jistě hračka. Jestliže jsou pro vás kočky španělskou vesnicí, řešení této optické hádanky vám naopak zabere dlouhé minuty.
Článek
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky
Čtení z ruky: Přiložte dlaně k sobě a odhalte, co o vás říká linie lásky Čtení z ruky dokáže říct hodně nejen o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se chováte ve vztahu a v manželství. Dejte proto dlaně k sobě a zaměřte se na linii lásky, která vede od malíčku a směřuje vzhůru k prostředníčku až ukazováčku. Doplňují se vaše linie lásky na obou dlaních, anebo se naopak rozcházejí? Právě to prozradí, jací jste v lásce.
Článek
Koronavirus v Česku: Denní nárůst nakažených se přiblížil k 10 tisícům, 14. října přibylo 9544 infikovaných
Koronavirus v Česku: Denní nárůst nakažených se přiblížil k 10 tisícům, 14. října přibylo 9544 infikovaných Koronavirová nákaza v Česku bohužel zdolala další rekord. Ve středu 14. října přibylo 9 544 nově prokázaných případů covidu-19. Počet potvrzených nákaz za jeden den se tak přiblížil hranici 10 tisíc.
Článek
Koronavirus v Česku: Celkem 11 984 nově potvrzených případů za úterý 20. října, jde o nejvyšší denní nárůst
Koronavirus v Česku: Celkem 11 984 nově potvrzených případů za úterý 20. října, jde o nejvyšší denní nárůst Epidemie koronaviru v Česku zaznamenala nelichotivý rekord. V úterý 20. října v tuzemsku přibylo dalších 11 984 potvrzených případů koronaviru. Jde přitom o nejvyšší denní nárůst infikovaných osob od začátku epidemie covidu-19.
Článek
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit
Lienz – rodinná zábava a flowtraily v srdci Lienzských dolomit Poklidnější, ovšem na sportovní i rodinné aktivity velmi bohatá oblast se rozprostírá kolem Lienzu, hlavního města východního Tyrolska zasazeného do Lienzských dolomit.
Článek
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show
Ano, šéfe! hlásí návrat. Zdeněk Pohlreich vyzývá restaurace, aby se hlásily do jeho show Po dlouhých šesti letech se Zdeněk Pohlreich vrací na scénu se svou oblíbenou televizní show Ano, šéfe! Do nové řady tohoto kultovního pořadu právě probíhá casting. Vyhlášený šéfkuchař proto vyzývá restaurace, kterým se nedaří, aby se neváhaly přihlásit.
Článek
Xeroderma pigmentosum: Mladá dívka trpí "upířím syndromem“, může ji zabít slunce
Xeroderma pigmentosum: Mladá dívka trpí "upířím syndromem“, může ji zabít slunce Většina z nás se těší na první jarní paprsky a už se nemůžeme dočkat, až své tělo vystavíme v létě na pláži. Zatímco si užíváme sluníčka, někteří lidé toto štěstí nemají. Tak jako Lizzie Tenneyová, která má extrémní alergii na denní světlo. Než vyjde ven, měří intenzitu UV záření a pak si oblékne speciální oblek. V opačném případě by nepřežila.
Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?