Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Nejkrásnějším mužem světa 2022 je herec Chris Evans. Souhlasíte s jeho umístěním?
Nejkrásnějším mužem světa 2022 je herec Chris Evans. Souhlasíte s jeho umístěním? Magazín The People každým rokem zveřejňuje žebříček nejkrásnějších mužů světa. Zajímá vás, který fešák zabodoval v letošním roce? Nejsexy mužem planety pro rok 2022 je dle magazínu The People americký herec Chris Evans.
Článek
Monika Bagárová se chystá na Halloween. Jaký kostým nám bude s Ruminkou slušet? zeptala se lidí
Monika Bagárová se chystá na Halloween. Jaký kostým nám bude s Ruminkou slušet? zeptala se lidí Halloween každoročně slavíme poslední říjnový den, tedy 31. října. Letos jej plánuje nevynechat také zpěvačka Monika Bagárová, která už teď přemýšlí nad tím, jaký halloweenský kostým si se svou dcerkou Ruminkou obleče. Aby pro ni toto rozhodování nebylo tak náročné, zeptala se přímo svých instagramových sledujících, co by jí a dceři slušelo.
Článek
Rozchod Lucie Gelemové a Felixe Slováčka po 7 letech vztahu: Mladá umělkyně vysvětlila, proč dala Felixovi kopačky
Rozchod Lucie Gelemové a Felixe Slováčka po 7 letech vztahu: Mladá umělkyně vysvětlila, proč dala Felixovi kopačky Hudebník Felix Slováček a umělkyně Lucie Gelemová, mezi kterými byl takřka 40letý věkový rozdíl, už netvoří pár. 38letá umělkyně vydala na sociálních sítích obšírné prohlášení, ve kterém mimo jiné potvrdila, že rozchod s Felixem iniciovala ona sama. Touží totiž po rodině, dětech a klidném životu.
Článek
Eva Perkausová trápí tělo ve fitku a spaluje povánoční kalorie. Podle lidí nemá co shazovat, protože má postavu snů
Eva Perkausová trápí tělo ve fitku a spaluje povánoční kalorie. Podle lidí nemá co shazovat, protože má postavu snů Dali jste si na Nový rok předsevzetí, že zhubnete nebo že se budete pravidelně hýbat? Rozhodně v tom nejste sami. Do novoročního hubnutí se pustila také sexy zprávařka Eva Perkausová. Moderátorčini příznivci se však před její instagramovou momentkou z fitka shodli na tom, že nemá rozhodně co shazovat.
Článek
Hana Mašlíková promluvila o partnerské krizi: Nesuďte lidi, protože v jejich botách nechodíte
Hana Mašlíková promluvila o partnerské krizi: Nesuďte lidi, protože v jejich botách nechodíte Manželé Hana Mašlíková a André Reinders za sebou mají vážnou partnerskou krizi. Dali si rok v manželství pauzu a byli od sebe. Rodiče malého Andrease se k sobě vrátili koncem roku 2021 a opět jim to klape. O partnerské krizi, která je za nimi, se nyní Hana Mašlíková otevřeně rozepsala na svém Instagramu.
Článek
Umělkyně Katrina Hendrix se neholí už sedm let. Chloupky ukázala i na své svatbě
Umělkyně Katrina Hendrix se neholí už sedm let. Chloupky ukázala i na své svatbě Pro většinu žen je dámské holítko a pěna na holení základní součástí výbavy pro péči o tělo. Neplatí to však pro umělkyni Katrinu Hendrix z ruského Petrohradu, která se neholí více než sedm let. Své chloupky dala nedávno na odiv i během své svatby, což spousta lidí považovala za velký přešlap.
Článek
Přípona -ová u příjmení bude pro Češky volitelná, schválil senát. Možnost nepřechýleného příjmení musí potvrdit prezident
Přípona -ová u příjmení bude pro Češky volitelná, schválil senát. Možnost nepřechýleného příjmení musí potvrdit prezident Pro spoustu žen v Česku byl 1. červenec 2021 přelomovým okamžikem. Senátoři totiž ve většině odhlasovali, že ženy v Česku se mohou od příštího roku 2022 u svého příjmení vzdát přípony -ová. Pokud jste Nováková, od roku 2022 se tedy můžete jmenovat Novák. Tuto změnu však musí ještě potvrdit český prezident Miloš Zeman.
Článek
Ukrajinská umělkyně dává panenkám skutečnou podobu: Díky svému umění vyzdvihuje krásu i nedokonalost lidského těla
Ukrajinská umělkyně dává panenkám skutečnou podobu: Díky svému umění vyzdvihuje krásu i nedokonalost lidského těla Panenky Barbie jsou hezké jako obrázek, o tom není pochyb. Přemýšleli jste ale nad tím, jak by vypadaly, kdybyste jim odstranili make-up? Umělkyně Olga Kamenetskaya šla ještě dál a dokonalé panenky přetváří do realistické podoby. Panenkám mění nejen obličeje a účesy. Šije na ně i stylové oblečení. Umění této kreativní ženy vám prostě vyrazí dech.
Článek
Čtyřletá dcera Agáty Hanychové je podle lidí celá Prachařka. Někdo v ní vidí také babičku Veroniku Žilkovou
Čtyřletá dcera Agáty Hanychové je podle lidí celá Prachařka. Někdo v ní vidí také babičku Veroniku Žilkovou Modelka Agáta Hanychová pravidelně na svém instagramovém účtu zveřejňuje fotky své 4leté dcerky Miy Prachařové. Tato rozkošná holčička s blonďatými vlásky je podle Agátiných sledujících celá Prachařka. Někdo v ní vidí také babičku Veroniku Žilkovou. Co myslíte, na koho je malá Mia nejvíc podobná?
Článek
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely
Chlapec Quaden s poruchou vzrůstu dojal v srdceryvném videu celý svět. Jeho oficiální účty na sociálních sítích i spolu s videem však záhadně zmizely Ještě před týdnem se sociálními sítěmi šířilo dojemné video s 9letým Quadenem Baylesem. Tento australský chlapec trpící poruchou vzrůstu v něm pláče kvůli šikaně ze strany spolužáků a žádá mámu o lano, aby se mohl oběsit. Poté, co lidé Quadenemu zaslali miliony, však video z internetu zmizelo a zanikly i chlapcovy profily na sociálních sítích.
Článek
Alice Bendová ukázala své houbařské úlovky. Štěstí jí příliš nepřálo
Alice Bendová ukázala své houbařské úlovky. Štěstí jí příliš nepřálo Pravé hřiby, lišky obecné nebo "obyčejné" babky. Houbaři na některých místech republiky zažívají aktuálně opravdové žně a svými úlovky se rádi chlubí na sociálních sítích. Houbařskými úspěchy ostatních se nechala zlákat také herečka Alice Bendová, která na houby vyrazila se svou mámou. A výsledek? Podle Alice velká slabota.
Článek
Taťána Kuchařová si naordinovala 21denní jarní detox. Před startem očistné kúry si stihla dát ještě pivo a chlebíček
Taťána Kuchařová si naordinovala 21denní jarní detox. Před startem očistné kúry si stihla dát ještě pivo a chlebíček S příchodem jara se řada lidí snaží očistit od škodlivých látek, které se s v jejich tělech nahromadily v průběhu zimních měsíců. Také modelka Taťána Kuchařová se pouští do intenzivní jarní očisty. Na svém instagramovém účtu oznámila, že od 1. dubna zahajuje 21denní detox. Ještě před jeho začátkem si stihla dát pivo a obložený chlebíček.
Článek
Veronika Arichteva ukázala nazdobený vánočních stromeček. Někomu připomíná koště
Veronika Arichteva ukázala nazdobený vánočních stromeček. Někomu připomíná koště Štědrý den je doslova za dveřmi. Spousta lidí se již tohoto okamžiku nemůže dočkat a s předstihem zdobí vánoční stromeček. Patří k nim i herečka Veronika Arichteva, která se na Instagramu pochlubila svým nazdobeným živým stromečkem, který není příliš symetrický. Podle mnohých vypadá dokonce jako koště.
Článek
Jenovéfa Boková je těhotná. Že čeká miminko, je pro mnohé velké překvapení
Jenovéfa Boková je těhotná. Že čeká miminko, je pro mnohé velké překvapení Herečka Jenovéfa Boková oznámila v instagramovém videu radostnou zprávu. Talentovaná 30letá umělkyně prozradila, že je těhotná. Otcem dítěte je její partner Adam Kolář. Že čeká miminko, se přitom Jenovéfě Bokové podařilo před veřejností utajit několik měsíců.
Článek
Holka, nebo kluk? Těhotná Nikol Štíbrová prozradila na Instagramu pohlaví svého druhého miminka
Holka, nebo kluk? Těhotná Nikol Štíbrová prozradila na Instagramu pohlaví svého druhého miminka Influencerka a herečka Nikol Štíbrová je podruhé těhotná. Spousta lidí si láme hlavu nad tím, zda svému synkovi Mathiasovi pořídí sestřičku, nebo bratříčka. Tato hvězda 3v1 pohlaví svého druhého dítěte prozradila svým fanouškům na Instagramu. Co myslíte, čeká Nikol Štíbrová holčičku, nebo to bude zase kluk?
Článek
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud?
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud? Na první pohled se mohlo zdát, že tito lidé mají všechno. Úspěšnou kariéru, bohatství i obdiv lidí kolem sebe. Popularita má i však svou odvrácenou stránku, kterou bývá ztráta soukromí a nadměrný stres. Někteří se tak pro svůj odchod rozhodli dobrovolně, jiné připravila o život nešťastná náhoda. Kteří významní lidé nás opustili příliš brzy?