Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Konjunkce Jupiteru a Saturnu 21. prosince 2020 je vzácným nebeským úkazem. Tato “Betlémská hvězda” se objevuje po 800 letech
Konjunkce Jupiteru a Saturnu 21. prosince 2020 je vzácným nebeským úkazem. Tato “Betlémská hvězda” se objevuje po 800 letech Prosincové noční nebe si pro nás připravilo velkolepou podívanou. Podle astronomů jde o úkaz století. V pondělí 21. prosince navečer si budou úhlově nejblíže planety Jupiter a Saturn. Takto těsnou konjunkci mohli naši předkové na nebi sledovat v roce 1226. Tento prosincový úkaz je navíc v jistém smyslu připomínkou Betlémské hvězdy.
Článek
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala!
Bouřlivý rozchod teprve jedenáctileté dívky s chlapcem. Tímhle ho teda dostala! Každý rozchod dvou milujících se lidí je plný rozdílných emocí. Někteří jej snáší s nadhledem a jiní situaci nezvládnou. Jen čas zahojí všechny rozjitřené rány a umožní vidět svět opět v tom krásnějším světle. 
Článek
Zákaz nočního vycházení či zákaz nedělního prodeje. Česká vláda oznámila další opatření, platí od půlnoci 28. října
Zákaz nočního vycházení či zákaz nedělního prodeje. Česká vláda oznámila další opatření, platí od půlnoci 28. října V boji proti dalšímu šíření nového koronaviru česká vláda opět utahuje šrouby a zavádí další restriktivní opatření. Jde nejen o zákaz nočního vycházení v době od 21:00 do 4:59. Které další zákazy a nařízení začnou od půlnoci 28. října v Česku platit?
Článek
Tvrdý lockdown v Česku od 1. března. Přehled opatření, která nově platí
Tvrdý lockdown v Česku od 1. března. Přehled opatření, která nově platí Od 1. do 21. března 2021 platí v Česku na tři týdny tvrdý lockdown. V souvislosti s ním musíme dodržovat řadu přísných nařízení, která se týkají nejen omezení pohybu. Ztrácíte se v nových opatřeních, která v pondělí 1. března vstoupila v platnost? Máme pro vás jejich stručný přehled.
Článek
Povinnost nosit roušky venku začíná platit ve středu 21. října. Výjimku mají členové jedné rodiny nebo lidé při sportování
Povinnost nosit roušky venku začíná platit ve středu 21. října. Výjimku mají členové jedné rodiny nebo lidé při sportování Od středy 21. října musí obyvatelé Česka začít dodržovat další nařízení spojené se zastavením koronavirové nákazy. Jde konkrétně o povinnost nosit roušky venku v zastavěném území obcí, pokud od sebe budou lidé blíže než dva metry.
Článek
Nejlepší bramborový salát připravíte z brambor varného typu A. Přinášíme klasický recept, který chutná jako od babičky
Nejlepší bramborový salát připravíte z brambor varného typu A. Přinášíme klasický recept, který chutná jako od babičky Jaká by to byla štědrovečerní večeře bez vánočního bramborového salátu? Aby byla tato příloha ke smaženému kapru skutečně dokonalá, vyplatí se vám dodržovat několik základních pravidel. Ať už se jedná o správný výběr odrůdy brambor nebo volbu toho nejlepšího receptu na bramborový salát. Na co tedy konkrétně myslet?
Článek
Kdy začíná jaro: Je první jarní den 20. března, nebo 21. března?
Kdy začíná jaro: Je první jarní den 20. března, nebo 21. března? Učili jste se ve škole, že první jarní den spadá na 21. března? V tom případě vás musíme vyvést z omylu. První jarní den 2022 nastal již v neděli 20. března v 16:33. Datum jarní rovnodennosti je totiž pohyblivé a jaro tedy může začít v období od 19. března do 21. března.
Článek
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji
Vidíte na obrázku něco podivného? Pokud ne, podívejte se pozorněji Podivné věci se čas od času dějí. Není jich mnoho, proto je téměř zázrak, když se někomu náhodou podaří je zachytit na kameru nebo vyfotit.
Článek
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala
Nejlepší domácí sekaná: Jaký zvolit recept a jak ji péct, aby nepopraskala Domácí sekaná je jedinečný pokrm z mletého masa, který jistě zbožňuje celá vaše rodina. Nejlepší sekanou jako od babičky si můžete dopřávat za tepla s bramborem nebo za studena s chlebem. Chcete si připravit tu nejlepší sekanou na světě? Máme pro vás skvělý recept a také vám poradíme, jak sekanou péct, aby nepopraskala a měla křupavou kůrčičku.
Článek
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní?
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní? Zajímá vás, která čísla pro vás budou v roce 2022 ta nejšťastnější a která vám přinesou jak štěstí, tak bohatství? Šťastná čísla pro rok 2022 se odvíjí od vašeho znamení zvěrokruhu. Která to konkrétně jsou?