Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení
Jak se změnily známé dětské hvězdy? Nevyhnuly se jim drogy ani vězení Zatímco my jsme svá dětství trávili převážně běháním po venku a hrou s kamarády, tyhle děti trávily své dětství před kamerami a na účtech měly miliony dolarů. Tyto dětské hvězdičky znal a obdivoval celý svět, co se s nimi ale stalo? Někteří se chopili příležitosti a vybudovali si skvělou kariéru, jiní propadli alkoholu i drogám.
Článek
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit
Ty ale vyrostly! Podívejte se, jak se změnily děti celebrit Možná vám to připadá jako nedávno, kdy Britney Spears porodila svého prvního syna, svět obletěly první snímky Suri Cruise a deníky se předháněly v tom, kdo víc zaplatí za snímky prvního společného dítěte Angeliny Jolie a Brada Pitta. Věřte tomu nebo ne, už je to nějaký ten pátek a všechny tyhle děti pěkně vyrostly.
Článek
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily?
Těžké začátky celebrit: Čím se živily slavné hvězdy, než se proslavily? Brad Pitt, Jim Carrey, Madonna a další. To jsou jen některá jména osobností, kteří jsou slavní, obdivovaní a kteří mnohdy nemohou vyjít ven bez ochrany bodyguarda. I tito lidé však zažili období, kdy měli hluboko do kapsy, nikdo je neznal a o své současné slávě jenom snili. Zajímá vás, čím se tito lidé živili?
Článek
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud?
Zemřely příliš brzy: Které hvězdy potkal tragický osud? Na první pohled se mohlo zdát, že tito lidé mají všechno. Úspěšnou kariéru, bohatství i obdiv lidí kolem sebe. Popularita má i však svou odvrácenou stránku, kterou bývá ztráta soukromí a nadměrný stres. Někteří se tak pro svůj odchod rozhodli dobrovolně, jiné připravila o život nešťastná náhoda. Kteří významní lidé nás opustili příliš brzy?
Článek
Simona Krainová a Dara Rolins na fotce staré 21 let: Jak moc se změnily?
Simona Krainová a Dara Rolins na fotce staré 21 let: Jak moc se změnily? Modelka Simona Krainová a zpěvačka Dara Rolins byly, ještě než si založily rodiny a pořídily děti, nerozlučnými kamarádkami. Trávily spolu spoustu volného času, vymetaly večírky a jedna bez druhé neudělala krok. Na toto období nostalgicky na svém Instagramu zavzpomínala Simona Krainová, která zveřejnila společné foto staré 21 let.
Článek
Truhlář, dělník i servírka. Co dělaly známé hvězdy předtím, než se proslavily?
Truhlář, dělník i servírka. Co dělaly známé hvězdy předtím, než se proslavily? Madonna, Brad Pitt, Harrison Ford a další. To vše jsou slavná jména, která patří ke smetánce světového showbyznysu. Jsou slavní, bohatí a všude kam přijdou jsou středem pozornosti. Věřte tomu nebo ne, i tito lidé si zažili dobu, kdy je téměř nikdo neznal a jejich hvězdná kariéra byla v plenkách. Jak tito lidé svou kariéru začínali?
Článek
Zemřel filmový syn Cameron Diaz, herec Evan Ellingson. Bývalé dětské hvězdě bylo 35 let
Zemřel filmový syn Cameron Diaz, herec Evan Ellingson. Bývalé dětské hvězdě bylo 35 let V pouhých 35 letech odešel z tohoto světa americký herec Evan Ellingson. Našli jej mrtvého v neděli 5. listopadu 2023 v “domě střízlivého bydlení“ v kalifornské Fontaně. Přesné příčiny smrti této bývalé dětské hvězdy nejsou ještě známy, odhalí je až nařízená pitva.
Článek
Lela Ceterová to schytala na Instagramu. Svou dceru oblékáte jako hastroš, napsaly jí maminky
Lela Ceterová to schytala na Instagramu. Svou dceru oblékáte jako hastroš, napsaly jí maminky Snoubenka Karlose Vémoly, playmate Lela Ceterová je na sociálních sítích snad každý den terčem kritických komentářů. Tentokrát to od instagramových maminek schytala za to, jak obléká svou dvouletou dceru Lili. Maminky Lele Ceterové vyčetly, že svou holčičku obléká jako hastroš, zatímco ona je vždy dokonale vystylovaná.
Článek
Hvězdy sdílejí na Instagramu outfity z Karlových Varů 2022: Komu to slušelo nejvíc?
Hvězdy sdílejí na Instagramu outfity z Karlových Varů 2022: Komu to slušelo nejvíc? V Karlových Varech se až do 9. července koná 56. ročník mezinárodního filmového festivalu. Tuto významnou událost si nenechala ujít spousta českých celebrit, které dokázaly, že světoznámý karlovarský festival není pouze o filmovém umění, ale také o módě. Svým outfitem z Karlových Varů se ostatně některé české hvězdy pochlubily i na Instagramu.
Článek
Ze sexy krásky bezdomovkyní: Na exmanželku herce z Pobřežní hlídky je žalostný pohled
Ze sexy krásky bezdomovkyní: Na exmanželku herce z Pobřežní hlídky je žalostný pohled Bývalá manželka hvězdy Pobřežní hlídky Jeremyho Jacksona prošla žalostnou proměnou. 39letá modelka Loni Willison, která v minulosti zářila na přehlídkových molech i na titulních stránkách časopisů, je na úplném dnu. Žije jako bezdomovkyně v ulicích Kalifornie a je závislá na drogách.
Článek
Nikol Štíbrová a Martina Pártlová porodily ve stejný den. Nikol má chlapečka Tobiase, Martina holčičku Stellu
Nikol Štíbrová a Martina Pártlová porodily ve stejný den. Nikol má chlapečka Tobiase, Martina holčičku Stellu Kamarádky, influencerky a hvězdy 3v1 Nikol Štíbrová a Martina Pártlová oznámily v úterý 16. června světu radostnou zprávu. Ve stejný den se totiž staly maminkami. Nikol Štíbrová přivedla na svět synka Tobiase, Martina Pártlová porodila dcerku Stellu, která je jejím prvorozeným dítětem.
Článek
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny
Ideál ženské krásy ušel dlouhou cestu. Krásná žena současnosti nosí make-up, má tělo tvaru přesýpacích hodin a chodí do posilovny Co ideál krásy, který v současnosti vzývá západní svět, od žen vůbec očekává? Krásná žena nosí každý den make-up, cvičí v posilovně, je štíhlá a zároveň správně zaoblená a snaží se co nejdéle zachovat mladistvý vzhled. Každá žena však může ukázat svou výjimečnost, protože se naše společnost stává stále inkluzivnější.
Článek
Vánoční papírová hvězda podle Lucie Borhyové. Postup je jednoduchý, ovšem výsledek dechberoucí
Vánoční papírová hvězda podle Lucie Borhyové. Postup je jednoduchý, ovšem výsledek dechberoucí Hledáte návod na tu nejkrásnější vánoční papírovou hvězdu? Inspirovat se můžete na Instagramu Lucie Borhyové. Tato oblíbená moderátorka krok za krokem ukázala, jak si tuto úchvatnou DIY vánoční dekoraci vyrobit jednoduše a během chvíle.
Článek
Herečka Amanda Bynes se změnila k nepoznání: Nově skončila na psychiatrii
Herečka Amanda Bynes se změnila k nepoznání: Nově skončila na psychiatrii Královna ročníku, Co ta holka chce, Velký tlustý lhář nebo Super náhradník. Právě v těchto filmech zazářila herečka Amanda Bynes. Osud, drogy a psychické onemocnění si s touto někdejší hvězdou filmů pro teenagery nepěkně zahrál. Amanda Bynes se změnila k nepoznání. Aktuálně je hospitalizovaná na psychiatrii poté, co se nahá procházela ulicemi.
Článek
Kim Kardashian oznámila konec reality show Keeping Up With the Kardashians. Fanoušci jsou v šoku
Kim Kardashian oznámila konec reality show Keeping Up With the Kardashians. Fanoušci jsou v šoku Profesionální celebrita Kim Kardashian se postarala o pořádný rozruch. Po dvaceti sezonách a 14 letech v úterý 7. září 2020 oznámila konec rodinné reality show Keeping Up With the Kardashians, díky které se stala celosvětově slavnou. K jejímu oznámení se posléze připojil zbytek její rodiny.