Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Z dlouhých vlasů krátké: Díky tomuto triku to zvládnete bez stříhání
Z dlouhých vlasů krátké: Díky tomuto triku to zvládnete bez stříhání Máte dlouhou hřívu, která vás nudí? Pokud si stále dokola pohráváte s myšlenkou, jak byste vypadala s kratšími vlasy, máme pro vás řešení. Nůžky k němu ale rozhodně nepotřebujete. Vyzkoušejte trik instagramové bloggerky Sarah Angius, která vám ukáže, jak z opravdu dlouhých vlasů během pěti minut uděláte o mnoho kratší. A to bez stříhání.
Článek
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou
Nejmenší žena světa má pouhých 63 centimetrů. 28letá Jyoti Amge je díky tomu žádanou herečkou i celebritou Nejmenší žena světa, 28letá Jyoti Amge z Indie, měří pouhých 62,8 centimetrů. Díky své jedinečné výšce je držitelkou dvou Guinessových rekordů, patří mezi žádané herečky a celebrity a ve své rodné zemi je považována za bohyni. Za její nízký vzrůst může dědičné onemocnění achondroplazie, které je přezdívané jako trpaslictví.
Článek
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí?
Skandinávská bílá válcuje klasické blond vlasy: Jak se vám tento nejnovější vlasový trend líbí? Máte blond vlasy nebo po nich toužíte? V tom případě byste měla vědět o nejnovějším vlasovém trendu, kterému podlehly už desetitisíce žen po celém světě. Klasická zlatavá blond je totiž dávno pasé, dnešní blondýnky dávají přednost studeným odstínům. Na plné čáře mezi nimi vítězí skandinávská bílá blond, která aspiruje na barvu vlasů roku 2019.
Článek
Simona Krainová se ukázala v kratších vlasech bez prodloužení. Tenhle účes jí neskutečně sekne
Simona Krainová se ukázala v kratších vlasech bez prodloužení. Tenhle účes jí neskutečně sekne Modelka Simona Krainová se rozhodla pro pořádný detox. Spolu se svým manželem Karlem Vágnerem a společnými přáteli se momentálně účastní ajurvédského pobytu na Srí Lance, odkud pravidelně sdílí fotky na svém Instagramu. Kromě fotek v plavkách fanoušky Simony Krainové zaujal její nový účes, který ji nehorázně sluší. Souhlasíte?
Článek
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej
Staronový vlasový trend: Dva prameny vlasů, které dokonale rámují obličej Vyrůstala jste v 90. letech 20. století? V tom případě si jistě vzpomínáte na jednu unikátní vlasovou módu. V čem spočívala? Dívky a ženy si daly své vlasy do culíku nebo drdolu a po stranách své tváře nechaly volně dva pramínky. Přesně tento vlasový trend slaví v současnosti velký comeback. Jak jej nosit, aby vám slušel?
Článek
Podlehněte trendu pastelových vlasů. Letošní léto si žádá pořádnou změnu
Podlehněte trendu pastelových vlasů. Letošní léto si žádá pořádnou změnu Říkáte si, že si letos v létě vaše vlasy zaslouží výraznou změnu? Abyste svého rozhodnutí později nelitovala, nemusíte jít ihned do nového radikálního střihu. Změňte naopak pouze barvu svých kadeří a v případě nespokojenosti se můžete lehce vrátit ke svému původnímu odstínu. Co říkáte na současný trend pastelových vlasů? Podmaní si i vás?
Článek
Zuzana Belohorcová není spokojená s krátkými vlasy. Uvažuje o změně účesu, a proto žádá fanoušky o radu
Zuzana Belohorcová není spokojená s krátkými vlasy. Uvažuje o změně účesu, a proto žádá fanoušky o radu Influencerka, playmate a moderátorka Zuzana Belohorcová nosí vlasy na krátko. Jak uvedla na Instagramu, s účesem “na kluka” však není spokojená a chtěla by změnu. Své instagramové fanoušky proto požádala, aby jí poradili, jaký účes jí bude nejlépe sedět.
Článek
Agáta Hanychová má mikádo. Prodlouženým vlasům dala sbohem
Agáta Hanychová má mikádo. Prodlouženým vlasům dala sbohem Modelka Agáta Hanychová absolvovala úžasnou změnu. Shodila umělé vlasy a podtrhla svou přirozenou krásu. Na nejnovější instagramové fotce se totiž ukázala ve stylovém mikádu. Podívejte se, jak jí to sluší.
Článek
Vzdušné vlny ve vlasech vykouzlíte za pár sekund bez kulmy i žehličky. K vlasovému triku použijte fén a plastovou lahev
Vzdušné vlny ve vlasech vykouzlíte za pár sekund bez kulmy i žehličky. K vlasovému triku použijte fén a plastovou lahev Potřebujete vytvořit skvělý účes, ale tlačí vás čas? Pokud toužíte po nádherných vzdušných vlnách nebo plážovém looku, máme pro vás jeden vlasový trik, který momentálně láme rekordy na sociálních sítích. Stylové vlny si během několika sekund snadno vytvoříte pomocí fénu a obyčejné plastové lahve. Jak na to, vám prozradí profesionální kadeřnice.
Článek
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy Odhoďte žehličku, zapomeňte na rovné vlasy a dejte přednost objemným vlnám, v nichž rozhodně vyniknete. Objemné dámské účesy totiž patří k nejžhavějším vlasovým trendům letošního roku. Co rozhodně dodat? Tento trend si zamilují ženy všech věkových kategorií!
Článek
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu Která žena by netoužila po krásných, lesklých a zdravých vlasech. A právě tato touha nás mnohdy nutí do experimentování s nejrůznějšími přípravky slibující nám vlasy, které vypadají naprosto bezchybně.
Článek
Rozmarýnová voda na vlasy: Recept, který podpoří růst vlasů a předejde jejich vypadávání
Rozmarýnová voda na vlasy: Recept, který podpoří růst vlasů a předejde jejich vypadávání Vlasy jsou korunou krásy. Pokud máte pocit, že vám pomalu rostou, jsou bez lesku a vitality a také vám více vypadávají, pomoci vám může rozmarýnová voda na vlasy, kterou si velmi snadno vyrobíte doma. Nejde jen o babský recept. Rozmarýnová voda na vlasy je žhavým trendem sociálních sítích, který s vašimi kadeřemi umí doslova zázraky.
Článek
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší
Ewa Farna ukázala zesvětlené vlasy. Mrkněte, jak jí nový účes sluší Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna prochází úžasnou proměnou. Nejen, že má v současnosti nádhernou postavu, ale pyšní se také novou barvou vlasů. Maminka dvouletého syna Artura si svou čokoládově hnědou hřívu nechala výrazně zesvětlit. Její nejnovější fotky na Instagramu dokazují, že jí to neuvěřitelně sekne.
Článek
Eva Burešová se předvedla v zrzavých vlasech. Co na její proměnu říkáte?
Eva Burešová se předvedla v zrzavých vlasech. Co na její proměnu říkáte? Herečku Evu Salvatore Burešovou známe jako půvabnou brunetku. Nyní se na Instagramu ukázala v zrzavých vlasech. Fanoušci ji za její odvážnou proměnu pochválili s tím, že zrzavé vlasy k ní vážně sedí. Eva Burešová se vlasových proměn rozhodně nebojí. Dříve experimentovala třeba s blond nebo rudou či s divokými kudrlinami.
Článek
Máte v zimě suché vlasy? Dopřejte jim hydratační masky z domácích surovin
Máte v zimě suché vlasy? Dopřejte jim hydratační masky z domácích surovin Suché a krepaté vlasy s roztřepanými konečky. Pokud něco takového máte zrovna na hlavě, jistě souhlasíte s tím, že zima dává vaší hřívě pořádně zabrat. Suchému vzduchu, mrazům i padajícím vločkám však můžete dát pořádně na frak. Vyrobte si z domácích surovin speciální vlasové masky, které vaši hřívu hydratují, vyživí i regenerují!
Článek
Agáta Hanychová se vzdala mikáda a opět si prodloužila vlasy. Vydržela jsem to fakt dlouho, vzkázala
Agáta Hanychová se vzdala mikáda a opět si prodloužila vlasy. Vydržela jsem to fakt dlouho, vzkázala Ačkoli Agátě Hanychové všichni kolem říkali, jak jí to v mikádu sekne a zrazovali ji od dalšího prodlužování vlasů, modelka se rozhodla pro změnu. Kratšímu sestřihu vlasů, který jí neskutečně slušel, dala valem a opět šla do dlouhé umělé hřívy. Jak se vám proměna Agáty Hanychové líbí?