Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Legíny nejsou jenom na doma: Abyste se vyhnula trapasu, musíte je umět nosit
Legíny nejsou jenom na doma: Abyste se vyhnula trapasu, musíte je umět nosit Jsou pohodlné, nikde nás neškrtí, skvěle se nosí a mají velmi snadnou údržbu. Řeč je o legínách, které jsou velmi oblíbeným módním kouskem českých žen. Je důležité si ale uvědomit, že se neoblékáme jenom samy pro sebe, ale i pro své okolí. Nošení legín má svá nepsaná pravidla, která se vyplatí dodržovat. Jedině tak se vyhnete pořádnému trapasu.
Článek
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč
4 věci, které o vašem zdraví prozradí vaše moč Ač to zní všelijak i moč dokáže o našem zdraví leccos vypovědět. A zaměřit bychom se neměli jen na její barvu, ale i na její vůni či konzistenci. Navíc i pocit, který při močení máme, může odhalit různá onemocnění.
Článek
Nápoje, které urychlí váš metabolismus a pořádně vás pročistí
Nápoje, které urychlí váš metabolismus a pořádně vás pročistí Zhubnout pár kilo navíc není nikdy na škodu. Jestliže chceme tedy zhubnout, musíme dodržovat stravu a pravidelně cvičit, to je všemi známý fakt.
Článek
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz
Trendy účesy, které ovládnou léto 2021: Od jemných vln přes drdol až po výraznou zrz Léto se nezadržitelně blíží a s ním i nové vlasové trendy, ve kterých zaručeně zazáříte. Stejně, jako je na čase si vyměnit jarní šatník za letní, není od věci, když popřemýšlíte také nad změnou účesu. Co tedy konkrétně patří k trendy účesům léta 2021?
Článek
Šortky s vysokým pasem: Žhavý trend, který se nebojte nosit
Šortky s vysokým pasem: Žhavý trend, který se nebojte nosit I když to tak možná nevypadá, za nedlouho nás vysoké venkovní teploty opět donutí k tomu, abychom si oblékly sukně, šaty nebo kraťasy. Jelikož si ženy odjakživa rády oblékají vše, co je momentálně v kurzu, do šatníku si i letos zařaďte šortky s vysokým pasem. Víte, jak tento trendy kousek „vynalezený“ v legendárních osmdesátkách nosit?
Článek
Poznejte triky obchodníků, které vás nutí nakupovat víc oblečení, než byste chtěla
Poznejte triky obchodníků, které vás nutí nakupovat víc oblečení, než byste chtěla Utrácíte víc, než je zdrávo? Možná, že vás k tomu podvědomě nutí triky obchodníků, kvůli kterým se přestáváte ovládat. Pokud se pravidelně vracíte z nákupů ověšená igelitkami a bez peněz, své nákupní chování byste měla začít korigovat. Jestli chcete pro příště ušetřit, poznejte tyto marketingové triky obchodníků, které vás nutí utrácet víc a víc.
Článek
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc
Jak nosit crop top? Móda odhalených bříšek sluší i ženám s kily navíc Hitem letošního léta je bezkonkurenčně crop top. V zásadě jde o zkrácenou variantu tílka nebo trička, jejichž střih odhaluje bříško. Řada žen se crop topů bojí, protože neví, jak je nosit. Tento kousek oblečení si však mohou dovolit nejen štíhlé dívky, ale také ženy s pár kily navíc. Poradíme, s čím crop top zkombinovat, aby slušel i vám.
Článek
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů
Špatné vztahové návyky, které rozhodně nekopírujte od svých rodičů Některé ze způsobů, kterými přistupujeme k různým životním situacím, jsme okoukali od svých rodičů. Ať už v tom dobrém, nebo špatném. A týká se to samozřejmě i přístupu k partnerovi. Možná, že jste si říkala "nikdy taková nebudu". Pokud se chcete vyvarovat špatných vztahových návykům, jimiž se řídí vaši rodiče, řekneme vám, jak na to.