Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe
Top účesy roku 2024: Čím kratší, tím lépe Jaké dámské účesy budou vévodit letošnímu roku 2024? Aktuální trendy přejí zkracování. Čím tedy bude váš účes kratší, tím rozhodně lépe. Prohlédněte si ochutnávku střihů, ve kterých letos rozhodně zazáříte!
Článek
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih
Trendy účesy roku 2021: V kurzu je mikádo, vlasy po ramena i pixie střih Příchod nového roku je pro spoustu žen vhodnou příležitostí k tomu, aby změnily účes. I v roce 2021 je jenom na vás, jakou novou barvu a střih si vyberete. Pro inspiraci přinášíme trendy účesy roku 2021. Co v letošním roce poletí? Krátké i středně dlouhé mikádo nebo vlasy po ramena. Čím bude váš účes extravagantnější, tím lépe.
Článek
Znamení zvěrokruhu a jejich barvy v roce 2023: Zjistěte, která barva vás bude provázet letošním rokem
Znamení zvěrokruhu a jejich barvy v roce 2023: Zjistěte, která barva vás bude provázet letošním rokem Barvy jsou v našich životech velmi důležité, neboť ovlivňují naši náladu, emoce, psychiku i myšlení. Zajímá vás, které barvy vás posílí v letošním roce a v nesou do vašeho života štěstí a pozitivní energii? Šťastné barvy pro jednotlivá znamení zvěrokruhu jsou v roce 2023 následující.
Článek
Účesy s ofinou vládnou roku 2021. K dlouhým i krátkým vlasům se hodí rovná, krátká či jemná ofina
Účesy s ofinou vládnou roku 2021. K dlouhým i krátkým vlasům se hodí rovná, krátká či jemná ofina Některé ženy nedají na ofiny dopustit, jiné je ze srdce nenávidí. Pokud patříte do první skupiny, určitě vás potěší, že ofina patří k hlavním vlasovým trendům roku 2021. Které účesy s ofinou můžete vyzkoušet? Je jich celá řada a na jednotlivé z nich se postupně zaměříme.
Článek
Jižní Koreji se daří brzdit šíření nového koronaviru. Poučila se z epidemie MERSu v roce 2015
Jižní Koreji se daří brzdit šíření nového koronaviru. Poučila se z epidemie MERSu v roce 2015 Jižní Korea se pro mnohé státy světa stala vzorem boje proti pandemii koronaviru. Tento padesáti milionový stát proti rychlému šíření nového koronaviru bojuje pomocí systému masivního testování. Jihokorejské úřady tak mohou v zárodku odhalit velkou část nakažených a díky tomu včas zasáhnout.
Článek
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy
Žhavý vlasový trend roku 2024: Objemné a nadýchané účesy Odhoďte žehličku, zapomeňte na rovné vlasy a dejte přednost objemným vlnám, v nichž rozhodně vyniknete. Objemné dámské účesy totiž patří k nejžhavějším vlasovým trendům letošního roku. Co rozhodně dodat? Tento trend si zamilují ženy všech věkových kategorií!
Článek
Pověry a zvyky spojené s Novým rokem: Nevěšte prádlo a nedávejte si k obědu drůbež
Pověry a zvyky spojené s Novým rokem: Nevěšte prádlo a nedávejte si k obědu drůbež Příchod nového roku je spojený s bouřlivými oslavami. Na přelomu 31. prosince a 1. ledna však nemusíme pouze holdovat alkoholu či pochoutkám všeho druhu, anebo si dávat novoroční předsevzetí. K 1. lednu neboli Novému roku se váže spousta pověr a zvyklostí, na jejichž dodržování dbali již naši předci. Co tedy dělat, a naopak nedělat na Nový rok?
Článek
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék
Jak se zbavit chrápání? Máme pro vás recept na jednoduchý domácí lék Chrápání je velmi nepříjemné nejen pro toho, koho trápí, ale hlavně pro ty v jeho okolí. Pokud jste to vy, kdo chrápe nebo váš partner či partnerka, máme pro vás jednoduché a účinné řešení, jak se jej zbavit jednou provždy!
Článek
Začněte den se smoothie! Máme pro vás 5 skvělých receptů
Začněte den se smoothie! Máme pro vás 5 skvělých receptů Hustý nápoj z ovoce a zeleniny – to je smoothie, které jednoduše milujeme. A není divu. Je osvěžující, plné vitamínů, dokáže skvěle zasytit a skvěle se hodí i do redukčních jídelníčků. Máme pro vás 5 receptů na smoothies, kterými nastartujete svůj den.
Článek
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů
Jak hravě zvládnout jarní úklid? Máme pro vás několik tipů S příchodem prvních slunečních dnů se mnoho z nás pouští do jarního úklidu. Umývání oken, třídění šatníku nebo vytírání – to vše k velkému úklidu patří. Aby vám to šlo od ruky a netrápili jste se s ním dlouhé hodiny či dokonce i dny, máme pro vás pár tipů, jak jej hravě zvládnout během chvíle.
Článek
Vánoční reklama Disney pro rok 2021 vás dojme k slzám. Ukrývá v sobě nádherné poselství
Vánoční reklama Disney pro rok 2021 vás dojme k slzám. Ukrývá v sobě nádherné poselství Dlouho očekávaná vánoční reklama společnosti Disney pro rok 2021 je tu. Tříminutový animovaný spot, který měl premiéru 3. listopadu 2021, tentokrát vypráví příběh nevlastního otce, který tráví první Vánoce se svou novou partnerkou a dvěma nevlastními dětmi. Jak je tomu u vánoční reklamy Disney zvykem, opět vás dojme k slzám.
Článek
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů
Jak oslavit Valentýna doma? Máme pro vás několik romantických tipů Letošní Valentýn bude ve srovnání s předchozími roky jiný. I když jsou aktuálně zavřené restaurace, kina, divadla či wellness centra, máme stále spoustu možností, jak tento svátek všech zamilovaných oslavit. Užijte si Valentýna přímo v pohodlí svého domova. Přinášíme vám několik romantických tipů, jak na to.
Článek
Nevíte, jak pečovat o balkonové květiny? Máme pro vás 5 rad, které vám práci ulehčí
Nevíte, jak pečovat o balkonové květiny? Máme pro vás 5 rad, které vám práci ulehčí Snem každého zapáleného zahrádkáře je mít co nejkrásnější květiny. Avšak ne vždy se to daří tak, jak bychom si přáli. O rostliny se nemusí starat jen ti, co bydlí v domečku se zahradou, ale i ti, kteří si vysadili rostliny na svém balkonu. Jak se tedy o okrasné květiny starat, aby vám vydržely co nejdéle?
Článek
Jak se zbavit křečových žil? Máme pro vás recept na účinnou domácí mast
Jak se zbavit křečových žil? Máme pro vás recept na účinnou domácí mast Ti, které již trápí křečové žíly, mohou potvrdit, že je to opravdu nepříjemné onemocnění. Nejenže estetický nevypadají vůbec dobře, navíc s sebou přinášejí řadu zdravotních komplikací.
Článek
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní?
Šťastná čísla podle znamení zvěrokruhu pro rok 2022: Která čísla vás podle horoskopu letos zásadně ovlivní? Zajímá vás, která čísla pro vás budou v roce 2022 ta nejšťastnější a která vám přinesou jak štěstí, tak bohatství? Šťastná čísla pro rok 2022 se odvíjí od vašeho znamení zvěrokruhu. Která to konkrétně jsou?
Článek
Chlapeček se narodil se čtyřikrát větším jazykem. Dnes má 3 roky a překvapí vás, jak vypadá
Chlapeček se narodil se čtyřikrát větším jazykem. Dnes má 3 roky a překvapí vás, jak vypadá Když chlapeček Owen Thomas přišel před třemi lety na svět, jeho rodiče byli v šoku. Narodil se totiž se čtyřikrát větším jazykem, než je u novorozenců běžné. Lékaři tomuto miminku z americké Pensylvánie následně diagnostikovali vzácný Beckwith-Wiedemannův syndrom, který postihuje jedno z 15 tisíc narozených dětí.