Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky
Jak zabalit vánoční dárek snadno a rychle? Tajemství je v ohýbání rohů balicího papíru do tvaru dopisní obálky Řada z nás má v tuto chvíli vánoční dárky již nakoupené, a tak se pouští do jejich balení. Ovšem někdy to bývá tvrdý oříšek. Jak tedy rychle a jednoduše zabalit vánoční dárek, aby zároveň vypadal hezky na pohled? Vyzkoušejte trik profesionálů, kteří balí vánoční dárky na zakázku. Při balení začínají vždy na rohu balicího papíru.
Článek
Recept na žabí huby s ořechovou náplní: Toto netradiční vánoční cukroví si zamilujete
Recept na žabí huby s ořechovou náplní: Toto netradiční vánoční cukroví si zamilujete Linecké, vanilkové rohlíčky, ořechové pracny nebo perníčky jsou klasikou, která na sváteční tabuli nikdy nezklame. Co si ale pro tentokrát připravit netradiční vánoční cukroví? Vyzkoušejte žabí huby s ořechovou náplní. Ač má toto cukroví opravdu zvláštní název, dostane vás svou chutí.
Článek
Kde se naladit na Vánoce? Tipy na adventní trhy bez davů
Kde se naladit na Vánoce? Tipy na adventní trhy bez davů Na vánoční trhy míří Češi nejraději do Drážďan či do Vídně, kde mají velkou tradici. První trhy se zde konaly už v roce 1294. Své kouzlo má však i Paříž či Krakov. Nechte se okouzlit magickou vánoční atmosférou plnou světel, voňavého svařeného vína a místních specialit v poklidné sváteční atmosféře.
Článek
3 nedočkavá znamení zvěrokruhu, která se na Vánoce připravují s předstihem. Už mají zabalené dárky a chystají vánoční výzdobu
3 nedočkavá znamení zvěrokruhu, která se na Vánoce připravují s předstihem. Už mají zabalené dárky a chystají vánoční výzdobu Vánoce tu máme až za několik týdnů, některá znamení zvěrokruhu se však na tyto nejoblíbenější svátky v roce připravují s opravdu velkým předstihem. Některá z nich už mají dokonce nakoupené a zabalené všech vánoční dárky a už se pomalu chystají na vánoční výzdobu a stavění stromečku. O která nedočkavá znamení zvěrokruhu se konkrétně jedná?
Článek
5 tipů na netradiční zdobení vajec: Washi páskou, lakem na nehty nebo holicí pěnou
5 tipů na netradiční zdobení vajec: Washi páskou, lakem na nehty nebo holicí pěnou Za několik dnů tu máme opět Velikonoce. Už víte, jakým způsobem budete tentokrát zdobit vyfouknutá či vařená vajíčka? Využít můžete spoustu technik od tradičních až po ty méně obvyklé. Pokud chcete být letos originální, máme pro vás několik tipů na netradiční zdobení vajec. Který z nich se vám líbí nejvíc?
Článek
Udržitelné Vánoce: Prožijte vánoční svátky ekologicky a bez stresu
Udržitelné Vánoce: Prožijte vánoční svátky ekologicky a bez stresu Ekologickou udržitelnost řešíme snad ve všech sférách našeho života. I proto začíná spousta lidí přemýšlet nad tím, jak prožít pohodové vánoční svátky a vyhnout se nadměrnému konzumu. Štědrý den tu máme za pár týdnů, přinášíme vám proto k zamyšlení několik tipů, díky kterým během Adventu tolik nezatížíte přírodu a zbavíte se i nadměrného stresu.
Článek
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty
Tip na originální velikonoční dekoraci: Ozdobte vajíčka lakem na nehty Za pár týdnů tu opět máme Velikonoce. Pokud už teď přemýšlíte nad originálními velikonočními dekoracemi, máme pro vás jeden tip. Ozdobte si vyfouknutá vajíčka lakem na nehty. Tento způsob zdobení kraslic je opravdu snadný. Krásného výsledku dosáhnete už během pár minut. Sesbírejte si tedy doma všechny laky na nehty a pusťte se do tvoření!
Článek
Vánoční přání z papíru: Přinášíme 4 originální nápady na jeho výrobu
Vánoční přání z papíru: Přinášíme 4 originální nápady na jeho výrobu Jak vypadá nejkrásnější vánoční přání? Jednoznačně vlastnoručně vyrobené z papíru. Tato tradiční verze vánočního pozdravu, která je dělaná od srdce, obdarovaného rozhodně potěší. A to nejen pod vánočním stromečkem. Vánoční přání z papíru můžete vyrobit hned několika způsoby. Máme pro vás čtyři originální nápady, kterými se můžete inspirovat.
Článek
Vánoce ve skandinávském stylu mají svá pravidla. Přinášíme tipy, jak si jednoduše a elegantně vyzdobit domov
Vánoce ve skandinávském stylu mají svá pravidla. Přinášíme tipy, jak si jednoduše a elegantně vyzdobit domov Skandinávský styl je stále oblíbenější. Pokud na něj při zařizování svého bytu či domu nedáte dopustit, proč si neudělat také Vánoce ve skandinávském stylu? Podstatný pro vás bude zejména minimalismus a střídmé barvy. Podle jakých pravidel tedy přenést severský styl do vánoční výzdoby?
Článek
Vánoční ježci patří k nejroztomilejšímu pečenému cukroví. Vyzkoušejte recept
Vánoční ježci patří k nejroztomilejšímu pečenému cukroví. Vyzkoušejte recept Hledáte originální vánoční cukroví, které potěší nejen vaše chuťové buňky? Upečte si vánoční ježky. Toto cukroví je opravdu roztomilé a zvlášť, pokud máte malé děti, bude mít u vás během letošních Vánoc zaručeně úspěch!
Článek
Tyto dárky k svátku potěší každého!
Tyto dárky k svátku potěší každého! Dárky k svátku se nevybírají snadno. Samozřejmě je rozdíl, jestli vybíráme dárek ke svátku pro nejlepší kamarádku nebo pro kolegu v práci. Vyřešit svátek obyčejnou čokoládou nebo lahví vína je samozřejmě nejjednodušší, přeci jen byste si ale měli dát na výběru dárku záležet trochu víc. Přinášíme vám originální tipy na dárek k svátku.
Článek
Otevírací doba o vánočních svátcích 2023: Kdy bude otevřeno a kdy zase zavřeno?
Otevírací doba o vánočních svátcích 2023: Kdy bude otevřeno a kdy zase zavřeno? Plánujete nákupy, a proto byste chtěli vědět, jak bude otevřeno o vánočních svátcích 2023? Máme pro vás informace, které se týkají otevírací doby na Vánoce 2023, ale také na první svátek vánoční 25. prosince a druhý svátek vánoční 26. prosince. Kdy tedy budou mít obchody v Česku během vánočních svátků 2023 otevřeno, a kdy zavřeno?
Článek
Cimpr campr: Jednoduché vánoční cukroví, které je dobré a zároveň levné
Cimpr campr: Jednoduché vánoční cukroví, které je dobré a zároveň levné Hledáte netradiční vánoční cukroví, které je zároveň velmi jednoduché na přípravu? Vyzkoušejte recept na cukroví zvané Cimpr campr. Toto vánoční cukroví skvěle chutná a doslova se vám rozplyne na jazyku. Navíc jej upečete za pár korun.
Článek
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje
Přál si na Vánoce motorku. Co ale opravdu dostal, vás určitě rozesměje Za pár dní tu máme Vánoce a většina z nás pilně nakupuje dárky. Snažíme se dát každému pod stromeček to, co si přeje nebo o čem sní. To se týká hlavně dětí, které svá přání píší Ježíškovi. Tento chlapec toužil po motorce. To, co mu však jeho otec zabalil, vás dostane.
Článek
Vánoční úklid: Jak ho zvládnout s přehledem a bez stresu
Vánoční úklid: Jak ho zvládnout s přehledem a bez stresu Vánoční úklid je snad jedinou věcí, na kterou se nikdo z nás netěší. Máte už nakoupené vánoční dárky, napečené cukroví, ale vánoční úklid stále odsouváte? Přinášíme vám několik rad, jak tuto vánoční povinnost zvládnout levou zadní a tolik se kvůli ní nestresovat.
Článek
Štědrovečerní pohádka 2023 vás zavede ke svatému Petrovi. ČT představila novou vánoční pohádku Klíč svatého Petra
Štědrovečerní pohádka 2023 vás zavede ke svatému Petrovi. ČT představila novou vánoční pohádku Klíč svatého Petra Ke Štědrému večeru v Česku tradičně patří také nová vánoční pohádka. Jste i vy zvědaví, o čem bude štědrovečerní pohádka 2023 tentokrát pojednávat? Nebudeme vás dlouho napínat, protože Česká televize již odtajnila svůj TV program na Vánoce 2023. Novou vánoční pohádkou, na kterou se již teď můžete těšit, bude Klíč svatého Petra.