Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem
Trendy dámské plavky 2022: Šik budete v jednobarevných bikinách i v plavkách s leopardím vzorem Plavková sezona 2022 je aktuálně na svém úplném začátku. Už jste si vybrala nové dámské plavky, nebo se po novém modelu určeném na letošní léto teprve poohlížíte? V druhém případě pro vás máme spoustu inspirace. Přinášíme ochutnávku těch nejžhavějších dámských plavek 2022, které vládnou letošní sezoně.
Článek
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná
Tyto dvojdílné plavky jsou prý horký módní trend letošního léta. Abyste je mohla nosit, musíte být hodně odvážná Vzít si letos k moři stejné plavky jako v loňském roce? Pro řadu žen, které podléhají módním trendům, je to zcela nemyslitelné. Je to i váš případ a kupujete si rok co rok nejnovější model plavek? Potom vám představíme extravagantní plavkový trend, na jehož nošení ale potřebujete velkou dávku odvahy.
Článek
Plavkové trendy roku 2019: Vybavte se na léto kousky, které zavání retrem
Plavkové trendy roku 2019: Vybavte se na léto kousky, které zavání retrem Věřte nebo ne, už za pár týdnů nás přivítá léto a s ním horké sluneční paprsky. Jestli nerada řešíte věci na poslední chvíli, nastává pro vás ideální doba, abyste se poohlédla po nových plavkách k bazénu nebo na pláž. Inspirujte se plavkovými trendy pro letošní rok. Věříme, že si mezi nimi vyberete i ten svůj kousek.
Článek
Nezhubla jste do plavek? Vyberte si modely, kterými zamaskujete nedostatky své postavy
Nezhubla jste do plavek? Vyberte si modely, kterými zamaskujete nedostatky své postavy Už se nemůžete dočkat, až vyrazíte na koupaliště nebo k moři? I když jste do plavek nezhubla možná tak, jak jste chtěla, slunce a vody si můžete užívat bez vrásek na čele. Oblékněte se jednoduše do plavek, které zamaskují nedostatky vaší postavy. Ať už máte větší bříško nebo širší stehna, nestyďte se za sebe. Raději si užívejte léta plnými doušky.
Článek
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním
Léto 2020 přináší nové trendy v dámských plavkách: Tuto sezonu se blýsknete v modelech s volánky nebo žebrováním Nová plavková sezona se neúprosně blíží. Ať už budete své tělo vystavovat slunečním paprskům kdekoliv, určitě chcete, aby vám to v plavkách slušelo. Pokud se ráda inspirujete nejnovějšími módními trendy, máme pro vás tipy na dámské plavky, které budou kralovat létu 2020.
Článek
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech
Trendy plavky 2023: Zazáříte ve volánech i ve sportovních modelech Vybíráte si dámské plavky na novou letní sezonu? Pokud chcete vědět, co se zrovna nosí a v kterých modelech na pláži či u bazénu jednoznačně zazáříte, přinášíme základní přehled trendy plavek 2023. Které modely dámských plavek jsou tedy letos tím největším hitem, který by neměl chybět ani ve vaší letní výbavě?
Článek
Zdravotní sestřičky ukázaly šokující fotku dítěte v bazénu. Kvůli barvě plavek není ve vodě vůbec vidět
Zdravotní sestřičky ukázaly šokující fotku dítěte v bazénu. Kvůli barvě plavek není ve vodě vůbec vidět Zdravotní sestřičky z organizace CPRkids zveřejnily na Instagramu fotku, nad kterou by měli popřemýšlet zvlášť rodiče malých dětí. Jedná se o snímek bazénu s koupajícím se dítětem, které však není vzhledem k barvě plavek vůbec vidět. Na barvě dětských plavek tedy velmi záleží, vzkazují rodičům zdravotnice.
Článek
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami?
Známé ženy v plavkách: Které české celebrity předvedly výstavní figuru a kdo pohoršil svými plavkami? Léto je v plném proudu a je to znát i na Instagramu. Právě na tuto sociální síť postuje své fotky v plavkách také řada známých českých žen. Výstavní figurou v plavkách se chlubí od bazénu i z pláže. Každopádně ne vždy fotky v plavkách vzbudí pozitivní reakce. Která česká celebrita dostala na Instagramu sodu za nevhodně zvolený spodní díl plavek?
Článek
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu Česká společnost Triola je specialistou na spodní prádlo a plavky pro ženy plných tvarů. V tuzemsku rozhodně nepatří mezi žádné nováčky. Její tradice spadá až do prvorepublikových dob.
Článek
Odvodněte se: Díky těmto potravinám se budete cítit v plavkách sebevědoměji
Odvodněte se: Díky těmto potravinám se budete cítit v plavkách sebevědoměji Toužíte po plochém bříšku? Při troše snahy jej můžete mít už za pár dnů. Stačí, když do svého jídelníčku zařadíte potraviny, které mají schopnost odvodňovat. Zkuste se držet následujících rad, díky kterým budete mít už za čtyři dny méně centimetrů v pase. Procházka v plavkách po pláži nebo koupališti tak pro vás bude mnohem příjemnější.
Článek
Francouzky se opalovaly nahoře bez, policisté je požádali o zahalení. Podle francouzského ministra vnitra však mají právo opalovat se bez horní části plavek
Francouzky se opalovaly nahoře bez, policisté je požádali o zahalení. Podle francouzského ministra vnitra však mají právo opalovat se bez horní části plavek Jižní Francií hýbe incident, ke kterému došlo minulý týden na pláži města Sainte-Marie-la-mer. Dvě ženy se zde opalovaly nahoře bez. Následně k nim přistoupili policisté s tím, aby se na žádost jiných rekreantů zahalily. Celá záležitost vyvolala velkou kritiku na sociálních sítích. Žen se zastal i francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin.
Článek
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky!
Tipy jak oživit dlouhodobý vztah: Zažeňte stereotyp a prožijte druhé líbánky! Jste s partnerem několik let, máte se rádi a respektujete se, ale už po sobě nehoříte touhou jako dřív? Váš vztah prostě zevšedněl. Pokud máte pocit, že už to začíná být s partnerem pěkná ponorka, začněte pracovat na oživení vztahu. Vyzkoušejte následující tipy, díky kterým prožijete druhé líbánky!
Článek
Přežitý vztah: Týká se i vás?
Přežitý vztah: Týká se i vás? Když jste s partnerem začali randit, byli jste až po uši zamilovaní. Po nějaké době jste spolu začali bydlet a usadili se. Jak to máte nyní? Pokud máte pocit, že žijete vedle sebe, a ne spolu, jde o velmi závažný problém. Jak tedy poznáte, že žijete v přežitém vztahu a co s tím můžete udělat?
Článek
Jak poznáte, že už svého partnera nemilujete?
Jak poznáte, že už svého partnera nemilujete? Jste se svým partnerem už nějaký ten pátek? A máte pocit, že láska vyprchala a už jste s ním spíš jenom ze zvyku? Jestli se ztotožníte s většinou z následujících bodů, zkuste se nad vaším vztahem zamyslet a popřípadě s ním něco udělat.
Článek
Nepříjemný zážitek na kurzu plavání pro miminka: Žena obvinila další maminku, že si oblékla nevhodné plavky
Nepříjemný zážitek na kurzu plavání pro miminka: Žena obvinila další maminku, že si oblékla nevhodné plavky Děti vodu zkrátka milují a jejich rodiče se jim toto potěšení snaží dopřát už od jejich nejútlejšího věku. Právě proto jsou tolik populární kurzy plavání pro miminka. Jedna maminka však na něm zažila velmi nepříjemné překvapení. Další účastnice ji totiž obvinila, že má na sobě nevhodné plavky. Tato žena si přitom oblékla pouze tankini.
Článek
Zdravotní nebezpečí, která na nás číhají v létě. Na co si dát pozor?
Zdravotní nebezpečí, která na nás číhají v létě. Na co si dát pozor? Ačkoliv je léto již v plném proudu my si chvilky dovolené a odpočinku užíváme plnými doušky, většina z nás zapomíná na nebezpečí, které se s tímto ročním obdobím pojí. Co byste tedy v letních měsících neměli podceňovat a na co si dát pozor, abyste neohrožovali své zdraví?