Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Noční můry: Proč se vám zdají, jak nejčastěji vypadají a jaký mají význam
Noční můry: Proč se vám zdají, jak nejčastěji vypadají a jaký mají význam Zdají se vám noční můry? Rozhodně nejste jediní. Tento typ děsivého snu probudí jednou za čas ze spánku snad každého z nás. Z jakého důvodu se nám ale noční můry zdají a jakou mají nejčastější podobu?
Článek
Černý kašel: Příznaky, podle kterých jej poznáte
Černý kašel: Příznaky, podle kterých jej poznáte Zatímco dříve byl výskyt černého kašle v Česku vzácný, v současné době se potýkáme s jeho epidemií. Jenom od začátku roku 2024 Státní zdravotní ústav zaznamenal v tuzemsku přes 880 případů. Jaké jsou tedy příznaky černého kašle a kdo konkrétně by se měl mít na pozoru?
Článek
Suchý zápal plic: Příznaky, podle kterých jej poznáte
Suchý zápal plic: Příznaky, podle kterých jej poznáte Evropou se šíří suchý zápal plic neboli studený zápal plic, jehož původcem je bakterie Mycoplasma pneumoniae. Toto onemocnění postihuje nejčastěji děti do věku 15 let. Jaké má suchý zápal plic příznaky?
Článek
Těhotná Martina Pártlová ukázala na Instagramu dětský pokojíček. Její holčička se v něm bude mít jako v bavlnce
Těhotná Martina Pártlová ukázala na Instagramu dětský pokojíček. Její holčička se v něm bude mít jako v bavlnce Hvězda 3v1 Martina Pártlová to má za pár. Jelikož je ve vysokém stupni těhotenství, zanedlouho přivítá na světě svou vytouženou holčičku, kterou čeká s hudebníkem Josefem Vařekou. Nastávající rodiče se na příchod své dcerky náležitě připravují. Vybavili pro ni nádherný dětský pokoj, kterým se Martina Pártlová pochlubila na Instagramu.
Článek
Protiepidemický systém PES začne v Česku platit od 16. listopadu. Řídit se podle něj bude postupné uvolňování
Protiepidemický systém PES začne v Česku platit od 16. listopadu. Řídit se podle něj bude postupné uvolňování Ministerstvo zdravotnictví v pátek 13. listopadu představilo nový protiepidemický systém PES, podle kterého se bude v Česku řídit postupné uvolňování restriktivních opatření. Tento systém má na stupnici 0 až 100 celkem 5 stupňů. V současné době se Česko dle ministra Blatného nachází v nejvyšším stupni 5, brzy by však mělo přejít na stupeň 4.
Článek
Otevírací doba na Vánoce 2022: Jak budou mít obchody otevřeno a kdy budou zavřené?
Otevírací doba na Vánoce 2022: Jak budou mít obchody otevřeno a kdy budou zavřené? Zajímá vás otevírací doba obchodů o Vánocích 2022? Máme pro vás informace o otevírací době obchodů 24. 12., 25. 12. a 26. 12. Kdy budou mít obchody v Česku během vánočních svátků omezenou otevírací dobu a kdy budou mít úplně zavřeno?
Článek
Svatební den podle znamení zvěrokruhu: Jaký bude ten váš?
Svatební den podle znamení zvěrokruhu: Jaký bude ten váš? Svatba je jedinečná událost v životě každého z nás. Ať už čtete horoskopy, nebo ne, věřte, že hvězdy mají vliv i na průběh vašeho svatebního dne. Vaše znamení zvěrokruhu je totiž spojeno s určitými povahovými rysy, od kterých se odvíjí i samotný charakter svatby. Jak tedy vypadá ideální Den D právě pro vaše hvězdné znamení?
Článek
Očkování proti koronaviru v Česku: Podle ministra Blatného bude bezplatné a dobrovolné
Očkování proti koronaviru v Česku: Podle ministra Blatného bude bezplatné a dobrovolné První vakcíny proti onemocnění covid-19 by měly do Česka dorazit v lednu či únoru roku 2021. Podle ministerstva zdravotnictví má Česko zatím předobjednáno 5,5 milionu dávek. Jak uvádí ministr zdravotnictví Jana Blatný, očkování proti koronaviru bude v České republice dobrovolné a bezplatné, tedy hrazené z veřejného zdravotního pojištění.
Článek
Lucie Vondráčková má nový účes. Podle fanoušků v něm vypadá jako usedlá teta
Lucie Vondráčková má nový účes. Podle fanoušků v něm vypadá jako usedlá teta Věčně mladě vypadající zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková podle svých fanoušků tentokrát přestřelila. Na Instagramu se pochlubila novým účesem, na který však řada lidí reagovala velmi rozpačitě. Objevily se i názory, že nový střih a barva zpěvačce vůbec nesvědčí a že v novém účesu vypadá spíš jako usedlá teta. Co si o tom myslíte vy?
Článek
Otevírací doba 1. 5. a 8. 5.: Jak budou mít obchody otevřeno a kde budete moci nakoupit
Otevírací doba 1. 5. a 8. 5.: Jak budou mít obchody otevřeno a kde budete moci nakoupit Chcete vědět, jak jsou otevřené obchody 1. a 8. května? Tyto květnové státní svátky v roce 2022 vycházejí na neděli. Pokud v tyto dny budete chtít vyrazit na nákupy, vyplatí se znát otevírací dobu obchodů. Jaká je tedy otevírací doba 1. 5. a 8. 5. 2022? Máme pro vás stručný přehled.
Článek
Sázení rajčat si musíte správně načasovat a dodržet při něm několik zásad. Jedině tak budete mít bohatou úrodu
Sázení rajčat si musíte správně načasovat a dodržet při něm několik zásad. Jedině tak budete mít bohatou úrodu Rajčata patří mezi nejoblíbenější zeleninu. Jestli máte zahrádku, tyto červené plody si na ní určitě pěstujete každým rokem. Právě v druhé polovině května, tedy po zmrzlých, nastává správný čas, abyste si koupili sazenice rajčat a následně je vysadili na své zahradě. Sázení rajčat má však několik zásad, jež se vyplatí dodržovat. Které to jsou?
Článek
Otevírací doba 5. a 6. 7. 2023: Jak budou mít obchody otevřeno?
Otevírací doba 5. a 6. 7. 2023: Jak budou mít obchody otevřeno? Na středu 5. července a ve čtvrtek 6. července 2023 vycházejí státní svátky. Zákon o prodejní době v maloobchodě a velkoobchodě zakazuje prodej během některých státních svátků. Jak tomu je 5. a 6. 7. 2023? Prozradíme vám, jak a zda vůbec budou mít obchody otevřeno.
Článek
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu
Šťastná čísla, šťastné barvy a šťastné měsíce roku 2021 podle horoskopu. Poznejte je podle svého znamení zvěrokruhu Jaká čísla jsou pro vás v roce 2021 ta nejšťastnější? Které barvy vás letos příznivě ovlivní? V kterém období roku 2021 budete mít štěstí, a ve kterém se vám bude naopak lepit smůla na paty? Vše závisí na datu vašeho narození. Přinášíme přehled šťastných čísel, šťastných barev i šťastných měsíců roku 2021 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.
Článek
Spánková paralýza je jako nejhorší noční můra: Co byste o ní měli vědět?
Spánková paralýza je jako nejhorší noční můra: Co byste o ní měli vědět? Kdo na vlastní kůži nezažil spánkovou paralýzu, může být jenom rád. Kdo ji musel prožít, ví bohužel, o čem je řeč. Spánková paralýza je doslova noční můrou mezi bděním a spánkem. Tato porucha spánku spojená s ochromením celého těla i halucinacemi, může postihnout každého z nás. O co tedy konkrétně jde?
Článek
Koronavirus vytlačil chřipku. Letošní chřipková sezóna podle Státního zdravotního ústavu nebude
Koronavirus vytlačil chřipku. Letošní chřipková sezóna podle Státního zdravotního ústavu nebude Znáte někoho ve svém okolí, kdo by aktuálně onemocněl chřipkou? Pravděpodobně nikoliv. Jak potvrzuje Státní zdravotní ústav (SZÚ), v letošním roce dosud české laboratoře nezaznamenaly jediný případ chřipky. Odborníci tak odhadují, že letošní chřipková sezóna nebude, nebo proběhne pouze velmi mírně.