Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
SNOW tour tipy: Schilthorn – prázdné sjezdovky v jednom z nejkrásnějších údolí světa
SNOW tour tipy: Schilthorn – prázdné sjezdovky v jednom z nejkrásnějších údolí světa Švýcarský areál Schilthorn leží v údolí Lauterbrunnen, které se vyznačuje kolmými skalnatými stěnami a 72 vodopády a je považované za jedno z nejkrásnějších míst nejen Švýcarska, ale i světa. Schilthorn nás uvítal prázdnými členitými sjezdovkami a tím nejlepším výhledem z otáčivé restaurace Piz Gloria (2 970 m).
Článek
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí
V 6 letech získala titul nejkrásnější děvčátko na světě. V 10 letech je ruská holčička Anastasia Knyazeva ještě hezčí Ruská holčička Anastasia Knyazeva obdržela koncem roku 2017 pomyslný titul nejkrásnější děvčátko na světě. Tato slečna s obrovskýma modrýma očima a porcelánovou pletí má v současnosti 10 let a je snad ještě hezčí. Přesvědčit se o tom můžete i díky jejímu Instagramu, který sleduje více než 1,2 milionu lidí.
Článek
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy
Umělkyně Mihaeala Noroc fotí na ulicích nejkrásnější ženy světa: Prohlédněte si její Atlas krásy Rumunská fotografka Mihaela Noroc procestovala v posledních pěti letech více než šedesátku zemí. V každém koutě světa hledala nádherné ženy, jejichž krásu zachytila na unikátních portrétních fotografiích. Mihaelu v její úsilí nezastavilo ani narození dcerky, která ji doprovází na cestách.
Článek
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku
Kam v Evropě na nejkrásnější vánoční trhy? V roce 2019 se vydejte do Tallinnu, Budapešti a Štrasburku Vůně vánočního punče, jedinečná chuť pečených kaštanů nebo oslnivá krása vánočních ozdob. Vánoční trhy si zkrátka vychutnáte všemi smysly. Jenže které z nich stojí za to navštívit? Inspirujte se žebříčkem nejkrásnějších vánočních trhů Evropy roku 2019, které aktuálně zveřejnil webový portál European Best Destinations.
Článek
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte?
Nejkrásnější tvář na světě má podle vědců herec Robert Pattinson. Souhlasíte? Jak vypadá muž s nejatraktivnější tváří na světě? Podle výpočtu vědců z londýnského Center of Facial Cosmetic Surgery je to jednoznačně Robert Pattinson. Tato hvězda trilogie Stmívání má téměř ideální tvář. K dokonalosti mu prý chybí pouze plnější rty.
Článek
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte?
Známá česká influencerka má prý nejkrásnější zadek na světě: Souhlasíte? Pevný a kulatý zadeček u žen patří k současným ideálům krásy. Ovšem i v tomto případě není nic zadarmo, protože žena si jej musí vydřít pravidelným cvičením. Kdo má aktuálně nejkrásnější zadek na světě? Podle pozitivních reakcí na sociálních sítích jde o známou českou influencerku a podnikatelku Nelu Slovákovou. Souhlasíte s tímto tvrzením?
Článek
Olympionička Alica Schmidt z Německa byla označena za nejkrásnější atletku na světě. O tento titul ale nestojí
Olympionička Alica Schmidt z Německa byla označena za nejkrásnější atletku na světě. O tento titul ale nestojí Má vysportovanou postavu, krásnou tvář, modré oči a dlouhé blond vlasy. I z toho důvodu australský magazín Busted Coverage označil Němku Alici Schmidt za nejvíce sexy atletku na světě. 22letá kráska však o tento titul vůbec nestojí, jejím snem je zabodovat na olympiádě v japonském Tokiu.
Článek
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět
Tato holčička má nejkrásnější řasy na světě. Všechny ženy jí mohou jen závidět Každá žena se snaží být krásná a udělá pro to téměř vše, co je v jejich silách. Naštěstí dnes již existuje spousta kosmetických přípravků, které ženám pomáhají vzhled vylepšit.
Článek
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět
Práce snů pro ženy: Tenhle sexy milionář shání asistentku, která s ním procestuje svět Plánujete, že začnete po práci vydělávat? Anebo vás to ve stávajícím zaměstnání nebaví a chtěla byste změnu? V tom případě pro vás máme horký tip. Odpovězte na inzerát fešného milionáře Matthewa Lepreho, který k sobě aktuálně hledá pravou ruku. Kromě toho, že své asistentce nabízí nejméně 1,1 milionu ročně, hodlá s ní procestovat celý svět.
Článek
Zermatt – jiný svět pod Matterhornem
Zermatt – jiný svět pod Matterhornem Švýcarské středisko Zermatt je opředené tou nejhonosnější pověstí, a skutečnosti ji snad ještě předchází. Zimní pobyt tady vás sice vyjde možná dráž, než exotická dovolená u moře, nicméně tahle Švýcarská perla ležící u nohou majestátného Matterhornu by rozhodně neměla chybět na tzv. bucket listu žádného lyžaře.
Článek
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí
Thajský pokrm Koi Pla je nejnebezpečnějším jídlem světa. Ročně zabije až 20 tisíc lidí Thajská národní kuchyně je oblíbená po celém světě. Přesto existuje jedno konkrétní thajské jídlo, kterému bychom se měli vyhnout. Může mít totiž katastrofální následky na naše zdraví. Jedná se o pokrm Koi Pla, který dle odhadů ročně v Thajsku zabije až 20 tisíc lidí. Toto nebezpečné jídlo totiž způsobuje rakovinu jater.
Článek
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa
Vědecky potvrzeno: Toto je 10 nejsexy mužů světa Světové magazíny každoročně zveřejňují žebříčky nejkrásnějších mužů světa. Také na sociálních sítích se to jenom hemží hlasováním o to, který známý muž je aktuálně tím nejpřitažlivějším. To londýnský plastický chirurg Julian De Silva má jasno. S pomocí řeckého zlatého řezu určil, který z hollywoodských fešáků je nekrásnější na světě.
Článek
Ruský miliardář zaplatil nejosamělejší ženě na světě nový domov. Agafya Lykova žije v horách na Sibiři přes 70 let
Ruský miliardář zaplatil nejosamělejší ženě na světě nový domov. Agafya Lykova žije v horách na Sibiři přes 70 let Agafya Lykova si díky svému způsobu života vysloužila přezdívku "nejosamělejší žena na světě". Tato 76letá žena pobývá celý život v ústraní sibiřských hor. Jelikož se začala její chalupa rozpadat, ruský miliardář Oleg Deripaskov se rozhodl, že jí zafinancuje nový domov.
Článek
Kde se naladit na Vánoce? Tipy na adventní trhy bez davů
Kde se naladit na Vánoce? Tipy na adventní trhy bez davů Na vánoční trhy míří Češi nejraději do Drážďan či do Vídně, kde mají velkou tradici. První trhy se zde konaly už v roce 1294. Své kouzlo má však i Paříž či Krakov. Nechte se okouzlit magickou vánoční atmosférou plnou světel, voňavého svařeného vína a místních specialit v poklidné sváteční atmosféře.