Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat?
Utkvělé představy, které vám mohou zničit vztah. Čemu se vyvarovat? Je spousta aspektů, které mohou zničit váš jinak fungující vztah. Pokud si myslíte, že je to jenom nevěra, sobeckost nebo nevšímavost, tak jste na omylu, i když i toto je velmi častý důvod. Nejhorší jsou ale vaše představy, které se vám neustále promítají ve vaší hlavě.
Článek
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat
Nejčastější chyby žen ve vztahu: Vyvarujte se jim, jedině tak vám to bude s partnerem klapat Snad každá žena touží po šťastném a spokojeném partnerském vztahu, který se posléze přetaví v manželství a rodinný život. Bohužel ženy i nevědomky dělají spoustu chyb, kvůli kterým se jim nadějně vypadající vztah rozpadne. Chcete, aby vám to s partnerem opravdu klapalo? Vyvarujte se nejčastějším chybám, které dělají ženy ve vztahu.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Manželka zjistila, že ji muž podvádí. Všichni teď žijí v polyamorním vztahu a absolvovali svatbu
Manželka zjistila, že ji muž podvádí. Všichni teď žijí v polyamorním vztahu a absolvovali svatbu Příběh manželů Yasminy a Tyquana a Tyquanovy milenky Cieary ukazuje, že láska může překonat tradiční hranice a vytvořit netradiční, ale pevný vztah. Společně vychovávají devět dětí a sdílejí radosti i výzvy polyamorního života. Svou vzájemnou lásku zpečetili svatbou.
Článek
Mladší muž a starší žena: Proč se tak přitahují a má jejich vztah budoucnost?
Mladší muž a starší žena: Proč se tak přitahují a má jejich vztah budoucnost? Už dávno není tajemstvím, že se zralejší ženy poohlížejí po mnohem mladších protějšcích. A na druhé straně to rozhodně nezůstává bez odezvy. Vztah s mladším mužem je pro více než třicetileté či čtyřicetileté ženy opravdu velkým lákadlem, kterému mnohé z nich podlehnou. Jaký má ale jejich vztah budoucnost? Přinášíme nejdůležitější pro a proti.
Článek
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká?
Sexuální anorexie neboli odpor k sexu. Jak se projevuje a kdy vlastně vzniká? Říká vám něco pojem sexuální anorexie? Pokud ne, nejste sami. Zjednodušeně lze říci, že se jedná o odpor k sexu. Jak se projevuje a co jej způsobuje, na to se podíváme v následujícím článku.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět
Líbí se vám muži nad padesát? Co vše je dobré o nich vědět Dovršil váš partner nebo muž, se kterým chcete navázat vztah, padesátku? Nebo ji už překročil? O ženách se říká, že jsou přecitlivělé, když se jedná o jejich věk. U mužů je to snad ještě horší. Nedokážou se vyrovnat s tím, že také oni stárnou. Tyto rady vám pomohou zvládnout jejich zvláštní a nepředvídatelnou povahu a osobnost.
Článek
Jaká jsou tajemství šťastného vztahu? Možná budete překvapeni
Jaká jsou tajemství šťastného vztahu? Možná budete překvapeni Když vidíte na ulici dva staré manžele držící se za ruku, možná přemýšlíte o tom, v čem vlastně spočívá tajemství těchto šťastných manželství. Populárnímu bloggerovi Marku Mansonovi to vrtalo tak dlouho hlavou, až se rozhodl provést experiment, kterého se zúčastnilo 1500 lidí. Jaká jsou podle nich tajemství šťastného vztahu?
Článek
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah Pokud jste přesvědčeny, že přesně víte, co dokáže vašeho partnera při milování dokonale vzrušit a jak jej uspokojit, tak máte vyhráno. Ale jste si jisté? Není ze strany partnera vše jen přetvářka? Zkuste se své drahé polovičky někdy zeptat, možná budete překvapené.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
7 překvapujících pravd o milování po porodu
7 překvapujících pravd o milování po porodu Když je novopečená maminka po šestinedělí a přichází čas, kdy by se měla svému manželovi věnovat, může to být pro ni velmi skličující moment, do kterého se příliš nehrne.
Článek
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček
Jaký je váš partner ve vztahu? Prozradí to o něm jeho malíček Říká se, že oči jsou oknem do lidské duše. Dáte nám ovšem za pravdu, že i z rukou se toho dá o člověku leccos vyčíst a mnohdy právě naše prsty odhalí tolik věcí, nad kterými nám zůstává rozum stát. Každý z našich prstů je spojený s určitým typem energie a my se dnes podíváme hlouběji na to, co o vašem partnerovi dokáže vypovědět jeho malíček.
Článek
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál?
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál? Herečka Marie Doležalová vyhlásila na svém Instagramu velmi zajímavou anketu. Vyzvala své sledující, aby napsali, kdo je podle nich nejpřitažlivějším mužem Česka. Do TOP 10 se probojovali slavní muži především z řad herců.