Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí!
Co mužům přijde na ženách naprosto odporné? Je to hlavně těchto 9 věcí! Dámy, sdělím vám nepříjemnou pravdu - umělé gelové nehty, kalhoty s vysokým pasem i šňůrkatá tanga muže naprosto odpuzují. Je to šok, že?
Článek
Znamení zvěrokruhu, u kterých vám nevěra neprojde
Znamení zvěrokruhu, u kterých vám nevěra neprojde Jistě s námi budete souhlasit, že pro nevěru ve vztahu není místo. Ovšem najdou se mezi námi i takoví, kteří dokážou své polovičce odpustit a nezahodit vše, co mezi nimi bylo kvůli jednomu úletu. Někteří se však cítí natolik dotčeni, že tohle ublížení je pro ně naprosto nemyslitelné.
Článek
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů
Proč je pro člověka sexuální abstinence nezdravá? Tady je šestice pádných důvodů Sex, sex a znovu ten sex – tohle je pro nás prostě věčné téma, které nikdy neomrzí. Nejenom, že se díky němu cítíme fyzicky dobře, jásá i naše duševní zdraví. Jenže co se stane, když se bohužel neoddáváme pravidelnému dovádění a trpíme jeho absencí? Na tuhle otázku vám odpoví následující článek.
Článek
Faktor Rh negativní jako symbol výjimečnosti. Proč si s ním lékaři nevědí rady a v čem může být nebezpečný?
Faktor Rh negativní jako symbol výjimečnosti. Proč si s ním lékaři nevědí rady a v čem může být nebezpečný? O tom, jaké jsou krevní skupiny, snad víme všichni, ovšem věděli jste také to, že je rozděluje i Rh-faktor? Ten se dělí na pozitivní a negativní a podle vědců je právě ten druhý typ velmi výjimečný.
Článek
Hlídala jejich 6měsíční holčičku. Po návratu uviděli, jak ji doma týrala...
Hlídala jejich 6měsíční holčičku. Po návratu uviděli, jak ji doma týrala... Jakmile se rodiče rozhodnou, že své dítě svěří chůvě, je to obrovský krok do neznáma. Zejména proto, že jsou nuceni jej svěřit člověku, kterého třeba ani pořádně neznají, což se později může ukázat jako největší hrozba.
Článek
Co by měli nastávající rodiče vědět ještě před příchodem miminka?
Co by měli nastávající rodiče vědět ještě před příchodem miminka? Mít dítě je možná ta největší změna, kterou člověk ve svém životě zažije. Tímto rozhodnutím vkročíte do říše neznáma, ve které se všemu musíte učit téměř od základů. Pochopitelně, že všechny tyto nástrahy a novinky budou stát za to, vždyť za pár měsíců se narodí malý človíček, kterého budete bezmezně milovat po celý život.
Článek
Pití alkoholu: Je lepší malé množství pravidelně, nebo jednou a pořádně?
Pití alkoholu: Je lepší malé množství pravidelně, nebo jednou a pořádně? Alkohol k životu jednoznačně patří, a především v létě si jej dopřává téměř každý. Vždyť není nad pořádně vychlazenou skleničku něčeho dobrého, co nás osvěží, a navíc i uvolní. Zarputilých abstinentů u nás příliš nenajdete, ale zato těch, kteří to s alkoholem přehání, bohužel stále více přibývá - lze je rozdělit do dvou kategorií.
Článek
Psychické vyčerpání čerstvých maminek: Nemůže za něj jenom únava a hormony po porodu
Psychické vyčerpání čerstvých maminek: Nemůže za něj jenom únava a hormony po porodu Radost, štěstí a nadšení. Všechny tyto pocity by měly dle všeobecného mínění zažívat všechny čerstvé maminky. Jenže realita je jiná. Dostavují se stavy vyčerpání, úzkosti i depresí. Tyto pocity, kvůli kterým si ženy namlouvají, jak jsou hroznými matkami, však nejsou způsobeny jenom hormony a únavou. Co a kdo za ně může?
Článek
Ewa Farna prozradila svůj vztah k Brnu: Je to boží město!
Ewa Farna prozradila svůj vztah k Brnu: Je to boží město! Ač polsko-česká zpěvačka Ewa Farna pochází z těšínského Slezska a nyní jako “náplava” zakotvila u Prahy, prozradila, že má ve svém srdci také Brno. O tom, že si jihomoravskou metropoli velmi oblíbila a nedá na ni dopustit, se rozepsala i na svém Instagramu. Brno je podle Ewy Farne boží.
Článek
Co dokáže těhotenství a kojení udělat s ženskými prsy? Změny jsou naprosto individuální
Co dokáže těhotenství a kojení udělat s ženskými prsy? Změny jsou naprosto individuální Je vám vtloukáno do hlavy, že těhotenství je nejkrásnějším obdobím v životě ženy a že své dítě byste měla kojit ideálně po dobu dvou let? Nestrannému pozorovateli se to radí, s vaším tělem a hlavně s vašimi prsy toho udělá těhotenství a kojení opravdu hodně. Jak výrazně se můžou vaše prsa proměnit, vtipně ukázala i blogerka Marta Lech-Maciejewská.
Článek
Dánská maminka Maria ukázala těhotenské břicho s trojčaty. Dnes si užívá radosti a strasti několikanásobného rodičovství
Dánská maminka Maria ukázala těhotenské břicho s trojčaty. Dnes si užívá radosti a strasti několikanásobného rodičovství Dánští manželé Maria a Anders Jorstadovi se rozhodli, že svému synkovi pořídí sourozence. Jaké však bylo jejich překvapení, když zjistili, že čekají rovnou trojčata. Dvě holky a jednoho kluka! Maria se posléze na svém Instagramu rozhodla ukázat, co s břichem udělají trojčata. Nyní informuje o radostech a strastech několikanásobného rodičovství.