Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti
Jak se mění ženě poprsí během let? Takhle vypadají ve dvaceti, třiceti i čtyřiceti Krásná a pevná ňadra chceme mít my ženy napořád, jenže čas je nemilosrdný a naše prsa se začínají chtíc nechtíc měnit. Co tedy v našem těle a především u našich prsou probíhá ve dvaceti, třiceti nebo ve čtyřiceti letech?
Článek
Odborníci radí: Ze samovyšetření prsou by se měl stát pravidelný rituál
Odborníci radí: Ze samovyšetření prsou by se měl stát pravidelný rituál Prsa, která nám narostla v 13 letech, nejsou ta, která máme právě teď. Naše prsa se mění - s věkem, přírůstkem hmotnosti, hubnutím, těhotenstvím nebo kojením. Tak jak si každý den čistíme zuby, měly bychom pravidelnou péči dopřávat i svým prsům. Pravidelné samovyšetření je dle lékařů důležité hlavně proto, že díky němu často předejdeme rakovině.
Článek
Tato žena trpí makromastií, v důsledku které jí neustále rostou prsa. „Je to jako prokletí,“ říká
Tato žena trpí makromastií, v důsledku které jí neustále rostou prsa. „Je to jako prokletí,“ říká Po větších prsou touží každá druhá žena. Mnohé z nich však nezůstávají jenom u svých snů a rovnou se svěří do rukou plastického chirurga. To 25letá Fiona Hornbyová z britského Manchesteru má jiný problém. Prsa jí od puberty stále rostou, až nyní dosáhly velikosti 48 J. Jak tato žena říká, není to výhoda, ale spíš prokletí.
Článek
Říjen jako měsíc boje proti rakovině prsu. Nepodceňujte prevenci a naučte se svá prsa správně vyšetřit
Říjen jako měsíc boje proti rakovině prsu. Nepodceňujte prevenci a naučte se svá prsa správně vyšetřit Karcinom prsu patří k nejčastějším ženským nádorovým onemocněním, které během života postihne každou osmou až dvanáctou ženu. Právě proto tu je růžový říjen jako měsíc boje proti rakovině prsu. Každoročně apeluje na všechny ženy a dívky, aby nepodcenily prevenci karcinomu prsu. Zároveň podporuje již nemocné ženy a dodává jim sílu a naději.
Článek
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon
4 běžné návyky, které ničí mozek: Workoholismus, samota, obrazovky a shon Mozek je jedním z nejdůležitějších orgánů našeho těla, a právě proto potřebuje důkladnou péči. Málokdo z nás si to uvědomuje, a tak na místo péče často nevědomky ničíme zdraví mozku každodenními návyky, které mu vůbec neprospívají. Na co si dát konkrétně pozor?
Článek
Co dokáže těhotenství a kojení udělat s ženskými prsy? Změny jsou naprosto individuální
Co dokáže těhotenství a kojení udělat s ženskými prsy? Změny jsou naprosto individuální Je vám vtloukáno do hlavy, že těhotenství je nejkrásnějším obdobím v životě ženy a že své dítě byste měla kojit ideálně po dobu dvou let? Nestrannému pozorovateli se to radí, s vaším tělem a hlavně s vašimi prsy toho udělá těhotenství a kojení opravdu hodně. Jak výrazně se můžou vaše prsa proměnit, vtipně ukázala i blogerka Marta Lech-Maciejewská.
Článek
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč"
Co oči prozradí o vašem zdraví? Nepodceňujte jejich "řeč" Ačkoliv nikdo neví, odkud se staré rčení, že oči jsou oknem do duše, vzalo, skrývá se v něm tolik pravdy, až je to děsivé. Oči dokážou o nás i našem zdraví vypovědět opravdu hodně, stačí si jen všímat nepatrných příznaků. Které příznaky to jsou a co nám jimi chce tělo říct?
Článek
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější
Jednoduché zvyky, díky kterým bude vaše pokožka krásnější V reklamách i časopisech narážíme na stovky přípravků a procedur, které nám slibují, že naše pokožka bude jemná a dokonalá. Klíčová by však pro nás měla být péče, skrytá v každodenních zvycích. Naučte se je dělat správně a můžete si být jistí, že vaše pleť bude o poznání krásnější.
Článek
Malá prsa jako výhra: Proč bychom neměly toužit po bujném poprsí?
Malá prsa jako výhra: Proč bychom neměly toužit po bujném poprsí? Spousta žen, která mají malá prsa, sní o výrazném dekoltu. Některé nezůstávají pouze u snění a svěřují se do rukou plastických chirurgů. Je to ale přešlap vedle. Malá prsa jsou totiž výhrou, a to v jakémkoliv věku. Proč jsou malá prsa mnohem lepší než ta velká? Méně bujné poprsí nám poskytuje spoustu následujících zdravotních i estetických výhod.
Článek
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu
Zlaté mléko z kurkumy: Tento tradiční ajurvédský nápoj vám vyléčí nachlazení a posílí imunitu O pozitivních účincích kurkumy na lidské zdraví se toho napsalo už spoustu. Věděla jste ale, že můžete její účinky znásobit? A to, když ji smícháte s mlékem, máslem, medem a popřípadě skořicí a pepřem a vyrobíte si z ní zázračné zlaté mléko. Tento nápoj si získává stále větší oblibu i v západní kultuře. Jakým způsobem může prospět i vám?
Článek
Britskou maminku připravila rakovina o celé prso: I přesto své miminko hrdě kojí
Britskou maminku připravila rakovina o celé prso: I přesto své miminko hrdě kojí Britka Charli Croweová je velmi odvážná žena. V minulosti jí lékaři diagnostikovali karcinom prsu, v důsledku čehož jí odstranili levé ňadro. Dále ji varovali, že kvůli mastektomii ale i množství chemoterapií a radioterapií, které prodělala, nebude moci nikdy kojit. Stal se ale pravý opak a tato čerstvá maminka jej hrdě zdokumentovala na fotkách.
Článek
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně
Dna, nemoc králů i moderního života. Pomáhá sundat boty a mlsat třešně Přestože dna neboli pakostnice zní mnohým lidem jako nemoc z minulých časů, pro řadu jiných jsou dnové záchvaty několikrát do roka či měsíce nepříjemnou realitou. Moderní způsob života této nemoci svědčí.
Článek
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat
Ruce jako symbol našeho zdraví: 7 příznaků, které by nás měly varovat Řeč našeho těla je třeba brát vážně. Dokáže nás mnohdy zavčasu upozornit na vyskytující se problém různými způsoby. Je potom jenom na nás, jestli se tyto způsoby naučíme vnímat a následně z nich i vyvodit původ problému.
Článek
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám Plodnost byla stěžejním společenským tématem v průběhu celé historie lidstva. My naštěstí žijeme v době, kdy se medicína vyvíjí obrovským tempem a dítě dnes může počít jako zázrakem i spousta žen, která by se v minulosti musela naděje na miminko vzdát. Jak se ale s léčbou neplodnosti vypořádávali naši předci, kteří takové možnosti neměli?
Článek
Mýty kolem antiperspirantů: Opravdu způsobují rakovinu prsu či Alzheimerovu chorobu?
Mýty kolem antiperspirantů: Opravdu způsobují rakovinu prsu či Alzheimerovu chorobu? Antiperspiranty jsou běžnou kosmetikou, kterou používáme ráno co ráno. V posledních letech se však z antiperspirantů stal velmi kontroverzní produkt, o kterém koluje spousta mýtů. Traduje se, že tato kosmetika omezující pocení v oblasti podpaží způsobuje vážné zdravotní problémy. Opravdu se máme jejího používání tolik bát?
Článek
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem K takzvanému biochemickému těhotenství dojde, pokud se oplodněnému vajíčku nepodaří uhnízdit v děloze a následně jej tělo vyloučí. Ačkoliv se o něm příliš nemluví, během svého reprodukčního života jej prodělá až padesát procent žen. Velmi často přitom skončí, aniž by o jeho vzniku vůbec věděly.