Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to
Chraňte své vlasy před chladným počasím. Odmění se vám za to Své vlasy si ničíme nejen žehlením a fénováním. Velkou zátěží pro ně je i nástup chladného a mrazivého počasí, kvůli kterému naše hříva ztrácí svoji hydrataci, je sušší a snadněji se láme. Zima, mráz a suchý vzduch zkrátka s našimi vlasy udělají své. Prozradíme vám ale několik triků, jak si je udržíte krásné až do jara!
Článek
Jak urychlit růst vlasů a zamezit jejich vypadávání přírodní cestou?
Jak urychlit růst vlasů a zamezit jejich vypadávání přírodní cestou? Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. A která z nás by netoužila po silných, dlouhých a zároveň zdravých vlasech? Jenže v posledních letech si ženy na problémy s růstem či dokonce i s vypadáváním stěžují čím dál častěji.
Článek
Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Dodržujte tato pravidla
Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Dodržujte tato pravidla Lesklé, zdravé a hedvábně jemné vlasy, které se nekrepatí a jsou snadno poddajné. Rozhodně to není nic nemožného. I vy je můžete mít, i když si svou hřívu pravidelně barvíte, stylujete, fénujete a žehlíte. Zlepšit stav svých vlasů můžete už během několika týdnů, zkuste ale při péči o svou hřívu dodržovat následující pravidla.
Článek
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky
Trápí vás vypadávání vlasů? Tento domácí šampón umí zázraky Trápí vás nadměrné vypadávání vlasů a při každém umývání vám vypadají další a další? Už není třeba vyhazovat peníze za šampóny a různé masky na vlasy, které stejně nepomohou. Kouzlo se skrývá úplně někde jinde!
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy
Teče vám z kohoutku tvrdá voda? Pozor, je to pohroma pro vaše vlasy Většině z nás teče doma z kohoutku tvrdá, nebo středně tvrdá voda. A právě tento typ vody může být obrovskou pohromou pro naše vlasy. Tvrdá vody je vysušuje, vlasy po ní navíc zůstávají zplihlé a bez lesku. Jak z tohoto začarovaného kruhu ven?
Článek
Rozmarýnová voda na vlasy: Recept, který podpoří růst vlasů a předejde jejich vypadávání
Rozmarýnová voda na vlasy: Recept, který podpoří růst vlasů a předejde jejich vypadávání Vlasy jsou korunou krásy. Pokud máte pocit, že vám pomalu rostou, jsou bez lesku a vitality a také vám více vypadávají, pomoci vám může rozmarýnová voda na vlasy, kterou si velmi snadno vyrobíte doma. Nejde jen o babský recept. Rozmarýnová voda na vlasy je žhavým trendem sociálních sítích, který s vašimi kadeřemi umí doslova zázraky.
Článek
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často
9 chytrých triků, díky kterým si nebudete muset umývat vlasy tak často Efekt umytých vlasů bohužel příliš dlouho nevydrží a čím častěji si je umýváme, tím dříve k tomu opět dochází. Každodenním umýváním vlasů jsou totiž vlasové folikuly neustále stimulovány a právě ty způsobují, že jsou naše vlasy mastné.
Článek
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví
Mladé kopřivy mají na jaře největší sílu: Prospějí vašim vlasům, kůži i celkovému zdraví Kopřiva dvoudomá není jenom plevel. Zvlášť na jaře je to vitaminy a minerály nabitá bylinka, která na vás při správném užití blahodárně zapůsobí jak zevně, tak vnitřně. Na sběr kopřivových listů a natě vyrazte nejpozději do konce května, do kdy má tato bylinka největší sílu. Nejen vaše vlasy a pleť vám za to jen a jen poděkují.
Článek
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu
Toužíte po zdravých a lesklých vlasech? Vyzkoušejte tuto účinnou přírodní metodu Která žena by netoužila po krásných, lesklých a zdravých vlasech. A právě tato touha nás mnohdy nutí do experimentování s nejrůznějšími přípravky slibující nám vlasy, které vypadají naprosto bezchybně.
Článek
Strašák jménem předčasné šedivění vlasů: Jak se mu vyhnout?
Strašák jménem předčasné šedivění vlasů: Jak se mu vyhnout? O šedivění vlasů se říká, že patří k přirozenému procesu stárnutí. Tak jako bojujete proti vráskám, můžete zpomalit a omezit i vznik šedivých vlasů. Zvlášť pokud si chcete ještě na chvíli udržet svou přirozenou barvu. Naštěstí existuje několik triků, díky kterým předčasné šedivění o něco zmírníte. I když – genetika se nedá ošálit.
Článek
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval
Influencerka sbírala několik měsíců po bytě své vypadané vlasy. Její experiment ostatní šokoval K velmi neobvyklému experimentu se odhodlala influencerka Yana Chesova. Výsledek svého neobvyklého pokusu následně sdílela na TikToku a lidem spadla čelist. V čem její experiment spočíval? Tato dlouhovlasá dívka několik měsíců sbírala po bytě své vypadané vlasy. Svou sbírku kadeří následně představila ostatním.
Článek
Ztráta vlasů: Co ji způsobuje a jak ji zastavit?
Ztráta vlasů: Co ji způsobuje a jak ji zastavit? Až dvě třetiny mužů přijde o část svých vlasů ještě předtím, než dovrší čtyřicítky. Následně utrácejí desítky tisíc za přípravky či nastřelování, aby se vyhnuli něčemu, co je pro ně společensky nepřijatelné - plešatění.
Článek
Tajný recept starého čínské kmene Yao vám zajistí ty nejkrásnější vlasy
Tajný recept starého čínské kmene Yao vám zajistí ty nejkrásnější vlasy O čínských ženách je známo, že mají krásné, lesklé a pevné vlasy, nemluvě o jejich bezchybné pleti. Tajemství se skrývá ve staré čínské vesničce Huangluo, přezdívané The Long Hair Village, neboli Vesnice dlouhých vlasů.
Článek
Jak skrýt šediny bez chemického barvení? Pomohou vám brambory
Jak skrýt šediny bez chemického barvení? Pomohou vám brambory Když se objeví první šediny, může to být pro ženu celkem šok. Většina z nich situaci řeší pravidelným barvením vlasů, jiné se s šedinkami smíří. My pro vás máme tip, jak šediny zakrýt, aniž byste si je museli barvit chemickými přípravky.