Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Recept na marokánky: Toto vánoční cukroví nesmí chybět ani na vaší sváteční tabuli
Recept na marokánky: Toto vánoční cukroví nesmí chybět ani na vaší sváteční tabuli Chcete si připravit ty nejlepší marokánky, které chutnají jako z cukrárny? Přinášíme recept, který stojí za vyzkoušení. Vykouzlete si fantastické marokánky, které se budou vyjímat na sváteční tabuli vedle dalších druhů vánočního cukroví. Jakým způsobem si tedy marokánky připravíte?
Článek
Znáte všechny svatomartinské tradice? Svatý Martin přijíždí na bílém koni 11. 11., nesmí chybět husa, rohlíčky ani víno
Znáte všechny svatomartinské tradice? Svatý Martin přijíždí na bílém koni 11. 11., nesmí chybět husa, rohlíčky ani víno Ačkoliv se ani letos na svatého Martina sněhu nedočkáme, 11. listopad je přelomovým datem. Symbolizuje totiž konec podzimu a příchod zimy. K svatomartinským tradicím nemyslitelně patří svatomartinská husa a svatomartinské víno, ale také svatomartinské rohlíčky. Jaké mají tato tradiční jídla vůbec význam?
Článek
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět?
Maxi šaty jako stylový a pohodlný trend letošního léta: Které vám nesmí chybět? Maxi šaty jsou tím pravým trendy kousek do horkých letních dnů. Tyto vzdušné a lehké šaty, které vám poskytnou i spoustu pohodlí, by neměly chybět ani ve vašem šatníku. Působí totiž velmi žensky a přitažlivě. Jakmile podlehnete kouzlu maxi šatů, rozhodně vám nebudou stačit jenom jedny. Jaké styly maxi šatů jsou teď trendy?
Článek
Nikol Štíbrová staví dům v Lánech. Tentokrát ukázala novou koupelnu, kde nesmí chybět vyhřívané WC prkénko
Nikol Štíbrová staví dům v Lánech. Tentokrát ukázala novou koupelnu, kde nesmí chybět vyhřívané WC prkénko Těhotná herečka, influencerka a hvězda 3v1 Nikol Štíbrová rozhodně nezahálí. Se svým snoubencem Petrem Leitgebem aktuálně buduje dům snů v Lánech. O tom, jak to bude v jejich novém bydlení vypadat, se veřejně pochlubila také na svém Instagramu, kde ukázala vizualizaci svých dvou koupelen. Tyto místnosti budou mít dokonce vyhřívané WC prkénko.
Článek
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC
Vánoční zvyky ve světě: Pavučina pro štěstí, kohout na půlnoční mši nebo vánoční večeře v KFC K Vánocům patří spousta zvyků a tradic. A to nejen v Česku, ale i v dalších zemích světa. Vánoční zvyky jsou přitom unikátní pro každou zemi, v níž se tento významný křesťanský svátek slaví. Víte třeba, proč v Bolívii na půlnoční mši nesmí chybět kohout nebo proč obyvatelé Ukrajiny hledají na Štědrý den ve svém domě pavučiny?
Článek
3 nedočkavá znamení zvěrokruhu, která se na Vánoce připravují s předstihem. Už mají zabalené dárky a chystají vánoční výzdobu
3 nedočkavá znamení zvěrokruhu, která se na Vánoce připravují s předstihem. Už mají zabalené dárky a chystají vánoční výzdobu Vánoce tu máme až za několik týdnů, některá znamení zvěrokruhu se však na tyto nejoblíbenější svátky v roce připravují s opravdu velkým předstihem. Některá z nich už mají dokonce nakoupené a zabalené všech vánoční dárky a už se pomalu chystají na vánoční výzdobu a stavění stromečku. O která nedočkavá znamení zvěrokruhu se konkrétně jedná?
Článek
Udržitelné Vánoce: Prožijte vánoční svátky ekologicky a bez stresu
Udržitelné Vánoce: Prožijte vánoční svátky ekologicky a bez stresu Ekologickou udržitelnost řešíme snad ve všech sférách našeho života. I proto začíná spousta lidí přemýšlet nad tím, jak prožít pohodové vánoční svátky a vyhnout se nadměrnému konzumu. Štědrý den tu máme za pár týdnů, přinášíme vám proto k zamyšlení několik tipů, díky kterým během Adventu tolik nezatížíte přírodu a zbavíte se i nadměrného stresu.
Článek
Světlo světa spatřila první vánoční reklama roku 2020 o tradicích a rodinné sounáležitosti. Autorem spotu je společnost Disney
Světlo světa spatřila první vánoční reklama roku 2020 o tradicích a rodinné sounáležitosti. Autorem spotu je společnost Disney Noci se prodlužují, dny se zkracují a za rohem je už prosinec a s ním Štědrý den. Kromě nákupu dárků či pečení cukroví nastává tradiční čas vánočních reklam. V pondělí 9. listopadu měla svou premiéru jedna z prvních vánočních reklam roku 2020. Tuto krásnou reklamu natočila společnost Disney.
Článek
Otevírací doba o vánočních svátcích 2023: Kdy bude otevřeno a kdy zase zavřeno?
Otevírací doba o vánočních svátcích 2023: Kdy bude otevřeno a kdy zase zavřeno? Plánujete nákupy, a proto byste chtěli vědět, jak bude otevřeno o vánočních svátcích 2023? Máme pro vás informace, které se týkají otevírací doby na Vánoce 2023, ale také na první svátek vánoční 25. prosince a druhý svátek vánoční 26. prosince. Kdy tedy budou mít obchody v Česku během vánočních svátků 2023 otevřeno, a kdy zavřeno?
Článek
Tradiční vanilkové rohlíčky vznikly v Rakousku. Patří ale mezi nejoblíbenější české vánoční cukroví
Tradiční vanilkové rohlíčky vznikly v Rakousku. Patří ale mezi nejoblíbenější české vánoční cukroví Které vánoční cukroví nesmí u vás doma každé svátky rozhodně chybět? Kromě lineckého cukroví to jsou určitě vanilkové rohlíčky. Víte ale, že toto tradiční cukroví nevzniklo v českých zemích, ale v Rakousku, a že součástí původního receptu jsou mleté mandle?
Článek
Vánoční přejídání: Jak se mu vyhnout a užít si svátky bez výčitek?
Vánoční přejídání: Jak se mu vyhnout a užít si svátky bez výčitek? Vánoce – svátky klidu, míru a především dobrého jídla. Mnoho Čechů se více jak na vánoční dárky těší na poctivou porci smaženého kapra s bramborovým salátem a samozřejmě na skvělé cukroví. Vždyť Vánoce jsou jen jednou do roka! Jak si ale dosyta užít Vánoce se vším, co k nim patří a zároveň se zbytečně nepřejídat a netrápit se výčitkami?
Článek
Vánoce ve skandinávském stylu mají svá pravidla. Přinášíme tipy, jak si jednoduše a elegantně vyzdobit domov
Vánoce ve skandinávském stylu mají svá pravidla. Přinášíme tipy, jak si jednoduše a elegantně vyzdobit domov Skandinávský styl je stále oblíbenější. Pokud na něj při zařizování svého bytu či domu nedáte dopustit, proč si neudělat také Vánoce ve skandinávském stylu? Podstatný pro vás bude zejména minimalismus a střídmé barvy. Podle jakých pravidel tedy přenést severský styl do vánoční výzdoby?
Článek
Štědrovečerní pohádka 2023 vás zavede ke svatému Petrovi. ČT představila novou vánoční pohádku Klíč svatého Petra
Štědrovečerní pohádka 2023 vás zavede ke svatému Petrovi. ČT představila novou vánoční pohádku Klíč svatého Petra Ke Štědrému večeru v Česku tradičně patří také nová vánoční pohádka. Jste i vy zvědaví, o čem bude štědrovečerní pohádka 2023 tentokrát pojednávat? Nebudeme vás dlouho napínat, protože Česká televize již odtajnila svůj TV program na Vánoce 2023. Novou vánoční pohádkou, na kterou se již teď můžete těšit, bude Klíč svatého Petra.