Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Závažné onemocnění EB mění život celé rodiny. Maminka s malou Vaneskou si však uvědomují, že ne všechny změny jsou negativní
Závažné onemocnění EB mění život celé rodiny. Maminka s malou Vaneskou si však uvědomují, že ne všechny změny jsou negativní Vaneska trpí od narození nemocí motýlích křídel. Především na chodidlech se jí tvoří velké rány, které ji omezují na každém kroku. I obout ponožku je bolestivá a náročná procedura. Pro Vanesčiny rodiče byla zpráva o nemoci jako blesk z čistého nebe, který jejich život změnil v mnoha ohledech. Ne všechny jsou však negativní.
Článek
Pokud chcete opravdu zhubnout, vyvarujte se těchto chyb
Pokud chcete opravdu zhubnout, vyvarujte se těchto chyb Před létem se zhubnout snaží nejedna z nás, jenže proč ručička váhy ukazuje pořád to stejné číslo, i když sportujete a dokonce se i zdravě stravujete? Problém může být v některé z těchto nenápadných chyb.
Článek
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce
Naděždu Bušujevu matka věznila 26 let, aby ji ochránila před vnějším světem. Ani teď však svůj život změnit nechce Ruskem hýbe skandál, ke kterému došlo na venkově poblíž města Nižnij Novgorod. 42letou Naděždu Bušujevu zde držela její matka pod zámkem celých 26 let. Naděžda byla zavřená v domě od roku 1994, kdy vyšla školu. A to s výjimkou roku 2006, kdy musela zavítat k lékaři.
Článek
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
6 potravin, kterým se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život
Těmto potravinám se rozhodně vyhněte. Prodloužíte si tak život Většina z nás si přeje prožít plnohodnotný a dlouhý život. Proto se snažíme stravovat zdravěji. V mnoha případech si ale pouze myslíme, že opravdu zdravě jíme a i nadále konzumujeme potraviny, které škodí našemu zdraví. Kterým potravinám se tedy dlouhodobě vyhnout, aby náš život byl co nejdelší?
Článek
Milujete kávu? Podle vědců pití kávy prodlužuje život
Milujete kávu? Podle vědců pití kávy prodlužuje život Patříte ke kávovým maniakům a dopřáváte si alespoň tři šálky tohoto tmavého lahodného nápoje denně? Ač vás mnozí přesvědčují o tom, že byste měli svou závislost omezit, nejnovější vědecké studie jsou na vaší straně: Pití kávy prodlužuje život, a to až o několik let! Tak proč si nedopřát další šálek?
Článek
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem
Dvě čárky, pak rychlé zklamání. Biochemické těhotenství nemusí nic znamenat, někdy je však varovným signálem K takzvanému biochemickému těhotenství dojde, pokud se oplodněnému vajíčku nepodaří uhnízdit v děloze a následně jej tělo vyloučí. Ačkoliv se o něm příliš nemluví, během svého reprodukčního života jej prodělá až padesát procent žen. Velmi často přitom skončí, aniž by o jeho vzniku vůbec věděly.
Článek
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví
8 tipů jak posílit imunitu a nastartovat své zdraví Trápí vás oslabená imunita? Pokud trpíte častými infekcemi, chronickou únavou, zvýšenou náchylností k alergiím, ale také se velmi pomalu zotavujete z nemocí nebo se vám hůře hojí rány, pusťte se do posilování svého imunitního systému. Jaké máte možnosti?
Článek
Bojujete s depresemi? Vyhněte se těmto potravinám
Bojujete s depresemi? Vyhněte se těmto potravinám Pokud bojujete s depresemi či úzkostnými stavy, měla byste se víc zaměřit také na to, co jíte. Právě konzumace některých potravin může depresi nebo úzkost ještě zhoršit. Když budete mít svůj jídelníček pod kontrolou, bude to velké plus pro vaše psychické zdraví. Které potraviny byste tedy měla z jídelníčku vyškrtnout?
Článek
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám
(Ne)plodnost v průběhu dějin: od pravěkých venuší k supermoderním klinikám Plodnost byla stěžejním společenským tématem v průběhu celé historie lidstva. My naštěstí žijeme v době, kdy se medicína vyvíjí obrovským tempem a dítě dnes může počít jako zázrakem i spousta žen, která by se v minulosti musela naděje na miminko vzdát. Jak se ale s léčbou neplodnosti vypořádávali naši předci, kteří takové možnosti neměli?
Článek
Normální tělesná teplota už není 37 ºC. Vědci ze Stanfordské univerzity spočítali novou hodnotu
Normální tělesná teplota už není 37 ºC. Vědci ze Stanfordské univerzity spočítali novou hodnotu Pokud máte doma tradiční rtuťový teploměr, teplota 37 °C je u něj vyznačena červenou drážkou. Tento údaj však podle vědců ze Stanfordské univerzity odpovídá normální tělesné teplotě člověka žijícího v 19. století. Američtí vědci poukazují na to, že běžná teplota lidského těla klesla, a to na 36,6 °C.
Článek
Chyby při rozmrazování masa. Na co byste si měli dávat pozor?
Chyby při rozmrazování masa. Na co byste si měli dávat pozor? Mnoho z nás konzumuje maso ve velkém a této spotřebě je nutné přizpůsobit i naše domácí zásoby. Naštěstí existují mrazáky, ve kterých můžeme maso uchovávat dlouhou dobu. Následně jen maso vytáhneme a necháme jej rozmrazit.