Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Proč sebou před usnutím škubeme? Naše tělo se podvědomě brání spánku
Proč sebou před usnutím škubeme? Naše tělo se podvědomě brání spánku Snad každý ví, o čem je řeč. Snažíte se usnout, ale těsně před usnutím vás vzbudí prudké škubnutí, kvůli kterému nemůžete opět zabrat. Také vás zajímá, proč sebou před usnutím škubeme? Záškuby při usínání neboli myoklonie souvisí s reakcí nervové soustavy. Nemusíte se však bát, nejde o žádný zdravotní problém.
Článek
Proč každý den jíst sušené švestky: Tato sladká pochoutka je koktejlem zdraví
Proč každý den jíst sušené švestky: Tato sladká pochoutka je koktejlem zdraví Až vás příště přepadne chuť na sladké, dejte si sušené švestky. Toto sušené ovoce nejen dobře chutná, ale také výrazně prospívá vašemu zdraví. Sušené švestky tradičně patřily do podzimního a zimního jídelníčku našich předků. A právem. Které zdravotní benefity vám může pravidelná konzumace této sušené pochoutky přinést?
Článek
S celerem společně ku zdraví. Jaké jsou výhody konzumace celeru a v čem je pro naše tělo prospěšný?
S celerem společně ku zdraví. Jaké jsou výhody konzumace celeru a v čem je pro naše tělo prospěšný? I přesto, že se dnes s celerem můžeme setkat jen v polévkách či salátech, naši předci věřili jeho účinkům a byli dokonce i přesvědčeni o jeho magických schopnostech. Kromě samotného celeru hojně konzumovali dokonce i jeho listy.
Článek
Vědci zjistili, kolik moči je ve veřejných bazénech. Jak to ovlivňuje naše zdraví?
Vědci zjistili, kolik moči je ve veřejných bazénech. Jak to ovlivňuje naše zdraví? Už za pár měsíců tu máme léto a s ním i oblíbené koupání v bazénech. Protože k moři to je vcelku daleko, většina z nás se vydává na veřejná koupaliště a do aquaparků. Hromadné koupání má však svou negativní stránku – a tou je fakt, že lidé si často pletou bazén s toaletou. Kolik moči se v bazénech skrývá a může její množství ohrozit naše zdraví?
Článek
Vlašské ořechy příznivě ovlivňují naše zdraví. Jsou významným zdrojem omega-3, každý den si jich dopřejte celou hrst
Vlašské ořechy příznivě ovlivňují naše zdraví. Jsou významným zdrojem omega-3, každý den si jich dopřejte celou hrst Vlašské ořechy nepatří pouze do bábovek, moučníků nebo vánočního cukroví. Chcete-li udělat něco pro své zdraví, zobejte je pravidelně jen tak. Vlašské ořechy můžete rovněž přidávat do zeleninových salátů či ovesných kaší nebo si z nich připravit chutné pesto na těstoviny. Jaký je tedy hlavní zdravotní přínos tohoto druhu ořechů?
Článek
Vysoký tlak vzduchu: Jak ovlivňuje naše zdraví?
Vysoký tlak vzduchu: Jak ovlivňuje naše zdraví? V současné době se nad Českem objevil nezvykle vysoký tlak vzduchu. Mohutná tlaková výše Ekart se momentálně rozprostírá v celé severozápadní a západní Evropě a nevyhýbá se tak ani tuzemsku. Vysoký tlak dokáže zvýšit naše soustředění i efektivitu práce. Na některé citlivější jedince, ovšem i na kardiaky či astmatiky, má však negativní dopad.
Článek
Listy ořešáku královského působí na naše zdraví blahodárněji nežli samotné vlašské ořechy
Listy ořešáku královského působí na naše zdraví blahodárněji nežli samotné vlašské ořechy Kdo by nemiloval vlašské ořechy? Dáváme si je jen tak nebo je namleté přidáváme do nejrůznějších zákusků či cukroví. Ořešák královský ukrývá i další velmi opomíjené bohatství. Tím jsou jeho listy, které jsou nabité množstvím látek působících na naše zdraví pozitivněji nežli samotné vlašské ořechy. Jakým způsobem tedy můžeme listy ořešáku využít?
Článek
Zpíváte si v autě? Podle odborníků to má na naše tělo stejný vliv jako lekce jógy
Zpíváte si v autě? Podle odborníků to má na naše tělo stejný vliv jako lekce jógy Asi nejeden z nás si chvíle v autě zpříjemní poslechem rádia či oblíbeného cédéčka. A pokud se z reproduktorů ozve známá melodie, jen málokdo se ubrání tomu, aby si nezazpíval. Co si ale o zpívání v autě během řízení myslí odborníci? Možná budete překvapeni.
Článek
Červená řepa je elixír zdraví. Přinášíme hlavní důvody, proč ji zařadit do svého jídelníčku
Červená řepa je elixír zdraví. Přinášíme hlavní důvody, proč ji zařadit do svého jídelníčku I když není červená řepa v Česku příliš oblíbená, vyplatí se, když ji zařadíte do svého jídelníčku. Pokud začnete tuto zdravou kořenovou zeleninu s červeno-fialovou dužinou pravidelně jíst, oplatí vám to stotisíckrát. Červená řepa totiž obsahuje cenný koktejl vitamínů, minerálů a dalších důležitých látek, které jsou doslova elixírem zdraví.
Článek
Důvod, proč jíst čokoládu: Zpomaluje stárnutí pleti a zlepšuje paměť
Důvod, proč jíst čokoládu: Zpomaluje stárnutí pleti a zlepšuje paměť Snědla jste několik čtverečků čokolády a cítíte se provinile? Nemáte proč! Podle vědců z Univerzity Cambridge má totiž čokoláda pozitivní účinky na naše zdraví. Pokud chcete mlsat bez výčitek, dopřávat byste si měla čokoládu s alespoň 70% podílem kakaa.
Článek
Dopřáváte si šálek kávy denně? Tohle udělá s vaším organismem
Dopřáváte si šálek kávy denně? Tohle udělá s vaším organismem Dnešním článkem pravděpodobně potěšíme všechny milovníky dobré kávy a zaryté „kávoholiky“. Ptáte se proč? V dnešním článku se budeme zabývat pozitivními účinky kávy na naše tělo a věřte nám, že jich není málo!
Článek
Varovné signály, kterými nám tělo říká, že je něco v nepořádku
Varovné signály, kterými nám tělo říká, že je něco v nepořádku Jakmile naše tělo onemocní, jediným způsobem, jak nám to sdělit, jsou určité signály, které začne vysílat. Bohužel mnoho z nás má tendenci tyto symptomy přehlížet a tím si uškodit ještě více.
Článek
6 příznaků, kdy vaše tělo doslova volá o pomoc
6 příznaků, kdy vaše tělo doslova volá o pomoc Naše tělo je dokonalým mechanismem, ve kterém se děje spousta věcí současně. A právě z toho důvodu nám může vysílat signály, že je s ním něco v nepořádku a potřebuje pomoct. Pokud však člověk tyto signály ignoruje, může to vést k opravdu vážným zdravotním problémům.
Článek
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku?
Paralýza i halucinace. Co všechno se vám může stát během spánku? Spánek je pro lidské tělo nezbytný a má zásadní vliv na naše zdraví i psychickou pohodu. Ač se na první pohled může zdát, že se jedná o vcelku nezajímavou činnost, při které jen čerpáme novou energii, můžou se nám během ní přihodit velmi zajímavé věci.
Článek
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu Jakmile teploty ve stínu dosahují 30°C, je velmi těžké najít něco, co by dokázalo naše tělo ochladit. Samozřejmě, že se nabízí možnost skočit po hlavě do bazénu, jenže co dělat, když jsme třeba v práci?