Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu
Co muži chtějí ve vztahu: Od svých partnerek očekávají porozumění i svobodu Pokud chcete žít ve spokojeném a fungujícím vztahu, jistě na něj máte své požadavky, kterých se držíte. Nejen ženy, ale také muži očekávají od svých protějšků víc než tělesnou blízkost. Po čem tedy muži v partnerském vztahu skutečně touží?
Článek
Holit, nebo neholit intimní partie? Příroda velí odložit holítko
Holit, nebo neholit intimní partie? Příroda velí odložit holítko Dnešní ženy podléhají módě hladkého těla. Své tělo holí skoro všude, i tam dole. I když je holení, či neholení intimních partií otázkou komfortu, často se mylně domníváme, že jde také o vysoce hygienickou záležitost. Je jen naše věc, zda si svůj klín holíme do hladka, nebo jej necháváte na přírodno. Jaké jsou ale hlavní důvody pro odložení holítka?
Článek
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou
Jaké ženské vlastnosti muže ze všeho nejvíce odpuzují? Tohle jen těžko překousnou Ačkoliv jsme my ženy naprosto dokonalým stvořením, které nejde nemilovat, i my oplýváme jistými vlastnostmi, které muži zas až tolik v lásce nemají. A jaké to jsou? Na to se podívejte v následujícím článku!
Článek
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál?
Marie Doležalová vyhlásila anketu o nejsexy muže Česka. Kdo vyhrál? Herečka Marie Doležalová vyhlásila na svém Instagramu velmi zajímavou anketu. Vyzvala své sledující, aby napsali, kdo je podle nich nejpřitažlivějším mužem Česka. Do TOP 10 se probojovali slavní muži především z řad herců.
Článek
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe
9 věcí, které vám pomohou pochopit muže o něco lépe Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Právě z tohoto důvodu existují věci, které muži na ženách nikdy nepochopí a naopak. Proto jsme si pro vás připravili výčet věcí, které ženám alespoň o něco více pomohou opačné pohlaví pochopit.
Článek
5 ženských znamení zvěrokruhu, které mají smůlu na muže
5 ženských znamení zvěrokruhu, které mají smůlu na muže Nejenom naše povahové rysy, ale také znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje náš život. Každé znamení má své silné a slabé stránky, se kterými se pojí různá životná rozhodnutí. V tomto článku naleznete 5 ženských znamení, které mají tu smůlu, že přitahují ty nejhorší muže ze všech.
Článek
Chování, které na nás muži nesnáší
Chování, které na nás muži nesnáší Ve vztahu mezi mužem a ženou existují věci mezi nebem a zemí, které nám jakožto něžnému pohlaví připadají naprosto normální, avšak muže dokážou pěkně vytočit. My ženy ale stále nechápeme, proč tomu tak je.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout
Jste tou, o které muži sní? Tyto ženy dokážou muže doslova uhranout Jste při intimních situacích sebevědomá? Právě to má podle vědců z Belgie velký vliv na váš sexuální život. Vaše sebevědomí ovšem neovlivňuje, jak by se mohlo na první pohled zdát, krásná postava, ale spíše tvář.
Článek
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky
Na 53letou sexy influencerku letí o polovinu mladší muži. Ostatním ženám radí, jak na zajíčky Influencerka Andrea Sunshine má 53 let a mladší muži na ni stojí fronty. Na sociálních sítích se proto rozhodla na základě svých zkušeností radit ostatním zralým ženám, jak na zajíčky. Podle této sexy zralé ženy touží mladší muži u starších žen po svalech a sebevědomí - a obojího má Andrea Sunshine na rozdávání.
Článek
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah
Nevíte, po čem váš partner touží? Může to zničit váš milostný vztah Pokud jste přesvědčeny, že přesně víte, co dokáže vašeho partnera při milování dokonale vzrušit a jak jej uspokojit, tak máte vyhráno. Ale jste si jisté? Není ze strany partnera vše jen přetvářka? Zkuste se své drahé polovičky někdy zeptat, možná budete překvapené.
Článek
Holení do plavek: Jak na hladká třísla bez červených pupínků?
Holení do plavek: Jak na hladká třísla bez červených pupínků? Trendy přejí hladké pokožce bez jediného chloupku, a to i v oblasti intimních partií. Ale znáte to: I když se při holení nebo depilaci snažíte sebevíc, výsledkem je zarudlá pokožka s pupínky, což v takových bikinách nevypadá vůbec hezky. Jak tedy docílit hladkých třísel bez nevzhledné vyrážky? Vyzkoušejte následující triky!
Článek
Nákaza chlamydiemi: Může za ni nechráněný sex i koupání ve veřejném bazénu
Nákaza chlamydiemi: Může za ni nechráněný sex i koupání ve veřejném bazénu Nejrozšířenější pohlavní chorobou v Česku není rozhodně kapavka nebo syfilis. Ale chlamydiová infekce, která ohrožuje hlavně mladé lidi do 24 let. Nákaza chlamydiemi je velmi zrádná v tom, že často probíhá skrytě a nevšimnete si žádných jejích příznaků. Pokud se toto závažné onemocnění neléčí, může způsobit až neplodnost.
Článek
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy
Proč ženy přitahují plešatí muži? Přijdou jim mužnější, inteligentnější a víc sexy Když muž v mladším věku začne plešatět, považuje to za obrovský handicap. Ovšem většina žen pohlíží na muže s holou hlavou úplně jinak. Plešatí muži jim přijdou víc sexy, holá hlava jim podle žen přidává na charismatu, inteligenci i mužnosti. Tuto skutečnost potvrzují i některé vědecké studie. Souhlasíte s nimi?
Článek
Zásadní rozdíly mezi muži a ženami: Hlavní roli hraje biologická minulost
Zásadní rozdíly mezi muži a ženami: Hlavní roli hraje biologická minulost Říká se, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Toto rčení vyplývá z naší vzájemné rozdílnosti. Ačkoliv to ve vztahu s protějškem myslíme dobře, dochází mezi námi k nechtěným střetům a nedorozuměním. Proč to tak je? Muži a ženy jsou ve své podstatě velmi odlišní. A to hlavně v následujících bodech.