Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Štěpánka ze Svatby na první pohled má novou image. Podívejte se, jak jí to sluší
Štěpánka ze Svatby na první pohled má novou image. Podívejte se, jak jí to sluší Sympatická Štěpánka Hadenová se díky televizní reality show Svatba na první pohled proměnila v celebritu. Tato nejoblíbenější televizní nevěsta všechny dostala svým jedinečným smyslem pro humor, otevřeností a nadhledem. Štěpánka ze Svatby na první pohled nyní překvapila i na svém Instagramu. Výrazně totiž změnila svou image.
Článek
Rozchod: Štěpánka a Pavel ze Svatby na první pohled už netvoří pár
Rozchod: Štěpánka a Pavel ze Svatby na první pohled už netvoří pár Štěpánka Hadenová a Pavel Dlesk byli jediným párem, který to dal během televizní reality show Svatba na první pohled skutečně dohromady. Bohužel, jak oznámili na sociálních sítích, po několika měsících vztahu se rozešli. Proč jim to nevyšlo?
Článek
Natálka ze Svatby na první pohled podstoupila další estetický zákrok. Umělá prsa jí nestačí
Natálka ze Svatby na první pohled podstoupila další estetický zákrok. Umělá prsa jí nestačí Hvězda reality show Svatba na první pohled Natália Mykytenko podstoupila letos v únoru plastickou operaci ňader, která si nechala zvětšit na číslo čtyři. Nová silikonová prsa této krásce zřejmě nestačí. Služeb estetické kliniky totiž využívá znovu. Co na sobě mění tentokrát?
Článek
Natálka ze Svatby na první pohled má nová prsa velikosti čtyři. Plastiku podstoupila začátkem února
Natálka ze Svatby na první pohled má nová prsa velikosti čtyři. Plastiku podstoupila začátkem února Zajímá vás, jak se v současnosti má Natálka ze Svatby na první pohled? Ukrajinská kráska Natália Mykytenko si aktuálně nechala udělat silikonová prsa. Novými ňadry ve vysněné velikosti čtyři se nyní pochlubila na svém Instagramu. Co říkáte, sluší jí to?
Článek
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí
Ženich Radek Stöber ze Svatby na první pohled konečně našel pravou. S novou partnerkou již bydlí Pamatujete si na fiktivního ženicha Radka Stöbera, který byl jedním z protagonistů televizního pořadu Svatba na první pohled? Tento muž marně toužil po lásce, kterou mu jeho fiktivní manželka Simona Míková nebyla schopná dát. Jak se má Radek Stöber dnes? Zdá se, že má po svém boku konečně pravou ženu, která jej miluje.
Článek
První školní den u českých celebrit: Nadšení prvňáčci i sklenka alkoholu na uklidnění
První školní den u českých celebrit: Nadšení prvňáčci i sklenka alkoholu na uklidnění České děti školou povinné za sebou mají první školní den. Jakým způsobem jej prožily, se na Instagramu pochlubily také některé české celebrity. Kdo má doma prvňáčka a kdo z rodičů sáhl po alkoholu, aby uklidnil své napjaté nervy?
Článek
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou Příběh Rity Gavioly z Filipín se podobá notoricky známé pohádce o Popelce. V roce 2016 ji jako 13leté děvčátko, které prosí v ulicích o almužnu, vyfotografoval Topher Quinto Burgas. Fotografie tohoto profesionála obletěla svět a Rita se stala přes noc známou. Díky podpoře lidí z celého světa si dnes žije zcela jiným životem.
Článek
Hana Zagorová prožila se Štefanem Margitou krásné manželství. Měli celkem dvě svatby a oslavili 30 společných let
Hana Zagorová prožila se Štefanem Margitou krásné manželství. Měli celkem dvě svatby a oslavili 30 společných let Celé Česko oplakává odchod oblíbené zpěvačky Hany Zagorové, která zemřela 26. srpna 2022 v necelých 76 letech. Jejím životním partnerem byl slovenský operní tenor Štefan Margita, se kterým žila ve šťastném manželství celých 30 let. Štefan Margita a Hana Zagorová se vzali celkem dvakrát. Jednou na úřadě a po druhé v kostele.
Článek
Maminka Monika Bagárová má důvod k úsměvu: Její dcera Ruminka udělala první krůčky
Maminka Monika Bagárová má důvod k úsměvu: Její dcera Ruminka udělala první krůčky Zpěvačka Monika Bagárová si užívá mateřství plnými doušky. Její dcerka Rumia jí totiž dělá jednu radost za druhou. Nedávno tato roztomilá holčička svou maminku překvapila tím, že v 11 měsících udělala své první krůčky. Monika Bagárová se tím, že její Ruminka už chodí, jako správná maminka pochlubila i na Instagramu.
Článek
Herečka Lucie Benešová si nechala udělat první tetování. Výsledkem se pochlubila na Instagramu
Herečka Lucie Benešová si nechala udělat první tetování. Výsledkem se pochlubila na Instagramu Lucie Benešová byla celých 48 let netknutá tetováním. Vše se ale změnilo a blonďatá herečka se nakonec rozhodla pro decentní kérku na levé paži. S výsledkem svého prvního tetování se následně pochlubila na svém instagramovém účtu. Co říkáte na výsledek?
Článek
Agáta Hanychová zveřejnila první selfie s Jaromírem Soukupem: Zamilovaný pár si užívá ve Španělsku
Agáta Hanychová zveřejnila první selfie s Jaromírem Soukupem: Zamilovaný pár si užívá ve Španělsku Modelka Agáta Hanychová na Instagramu poprvé publikovala zamilované selfie s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Když se dostalo na veřejnost, že tato dvojice tvoří pár, byl z toho pořádný poprask. Agáta Hanychová první veřejně publikovanou společnou fotkou ukázala, že to s majitelem TV Barrandov myslí opravdu vážně.
Článek
Lela Ceterová si nechala vymodelovat novou tvář. V rámci příprav na blížící se svatbu s Karlosem Vémolou
Lela Ceterová si nechala vymodelovat novou tvář. V rámci příprav na blížící se svatbu s Karlosem Vémolou Svatba Lely Ceterové a Karlose Vémoly již pomalu klepe na dveře. Slovenská playmate proslulá řadou plastických operací chce být na tuto událost, která proběhne koncem července 2022, opravdu dokonalá. Jak Lela Ceterová prozradila na svém Instagramu, nechala si proto vymodelovat novou tvář.
Článek
Kdo je první dáma Ukrajiny Olena Zelenská: Scénáristka, která vystudovala architekturu
Kdo je první dáma Ukrajiny Olena Zelenská: Scénáristka, která vystudovala architekturu Říká se, že za každým odvážným mužem stojí ještě silnější žena. Současný rusko-ukrajinský konflikt tak přitáhl pozornost nejen k ukrajinskému prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému, ale také k jeho manželce, která svému muži stojí stále věrně po boku. Kdo je vůbec první dáma Ukrajiny Olena Zelenská?
Článek
Ornella Koktová slaví s Josefem Koktou bronzovou svatbu. V začátcích jim zlé jazyky dávaly malou šanci na společný život
Ornella Koktová slaví s Josefem Koktou bronzovou svatbu. V začátcích jim zlé jazyky dávaly malou šanci na společný život Modelka, influencerka a trojnásobná maminka Ornella Koktová se na Instagramu pochlubila svatební fotkou s Josefem Koktou, od jejíhož pořízení uplynulo již osm let. Manželé Koktovi u této příležitosti oslavili bronzovou svatbu, která se tradičně připomíná právě po osmi letech manželství.
Článek
Natália Mykytenko předvedla, jak si formuje postavu. Cvičí pole dance neboli tanec u tyče
Natália Mykytenko předvedla, jak si formuje postavu. Cvičí pole dance neboli tanec u tyče Natália Mykytenko, kterou si jistě pamatujete z reality show Svatba na první pohled, má dokonalou postavu. Krásné tělo však nemá zadarmo a jak dokazují její instagramové příspěvky, tvrdě na něm maká. Jelikož se od 17. května otevírají vnitřní sportoviště a posilovny, má Natálka důvod k radosti. Může se opět věnovat svému milovanému pole dance.
Článek
Jitka Boho namalovala svůj první putovní kamínek. Kdo ho najde?
Jitka Boho namalovala svůj první putovní kamínek. Kdo ho najde? Znáte venkovní hru putovní kamínky? Tuto hru si zamilovali hlavně rodiče a jejich malé děti. Výjimkou není ani modelka a zpěvačka Jitka Boho, která se na Instagramu pochlubila svým prvním malovaným kamínkem. Vážně se povedl, a tak nezbývá, aby jej se svou dcerkou Rosálkou vypustily do světa. Schválně, kdo z vás tento kamínek najde?