Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Ornella Koktová překvapila perfektní postavou. Takto vypadá maminka tří dětí?
Ornella Koktová překvapila perfektní postavou. Takto vypadá maminka tří dětí? Ornella Koktová je v neskutečné životní formě. Dokázala to fotkami, které veřejně sdílela na svém instagramovém profilu a kterými svým příznivcům doslova vyrazila dech. Ornella Koktová předvedla, že má i po třech dětech dokonalou postavu. Z fleku by se opět mohla živit modelingem.
Článek
Dara Rolins dostala sodu za fotku v tílku bez podprsenky. Měla byste se oblékat přiměřeně věku, vzkázali jí lidé
Dara Rolins dostala sodu za fotku v tílku bez podprsenky. Měla byste se oblékat přiměřeně věku, vzkázali jí lidé Zpěvačka Dara Rolins oslaví letos v prosinci už 50 let. Udržuje se ale ve formě, a tak se může pochlubit perfektní postavou, kterou by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Ač své dokonalé tělo ráda dává na odiv, tentokrát to ale dle fanoušků přehnala. Ukázala se totiž v tílku bez podprsenky, ze kterého jí vykukovaly bradavky.
Článek
Zpěvačka Ewa Farna se na Instagramu předvedla v rudých šatech. Prozradila také, že bude opět moderovat Ceny Anděl
Zpěvačka Ewa Farna se na Instagramu předvedla v rudých šatech. Prozradila také, že bude opět moderovat Ceny Anděl Zpěvačka česko-polského původu Ewa Farna je v perfektní životní formě. I když je maminkou takřka dvouletého synka Artura, mateřství jí náramně svědčí. Svou božskou postavu nyní předvedla svým fanouškům na Instagramu oděná v červené róbě. Prozradila navíc, že se připravuje na moderování Cen Anděl 2021, které se konají v sobotu 29. května.
Článek
Hana Mašlíková předvedla pekáč buchet. Její vypracované břicho je excelentní
Hana Mašlíková předvedla pekáč buchet. Její vypracované břicho je excelentní Modelka, moderátorka a teď i kulturistka Hana Mašlíková se poctivě připravuje na kulturistickou soutěž Mr. Universe Prague 2022. Zde se bude v sobotu 21. května účastnit klání v kategorii Bikini fitness. Že je v neskutečné formě, předvedla na Instagramu, kde sdílela fotku svého břicha připomínajícího pekáč buchet.
Článek
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení
Simona Krainová prozradila, jak si v 48 letech udržuje postavu. Její recept na dokonalé tělo stojí za vyzkoušení Česká modelka Simona Krainová pobývá se svou rodinou už od února v exotickém Karibiku. Neužívá si však pouze slunce a moře. Kromě toho, že pracuje a dohlíží na distanční výuku svých synů, tvrdě maká také na své postavě. Na svém instagramovém profilu prozradila, jakým způsobem se udržuje ve formě.
Článek
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž
Hana Mašlíková promluvila o své droze, které holduje od 18 let. Prozradila také, zda se připravuje na další fitness soutěž Hana Mašlíková letos v květnu zabodovala v bikini fitness. Ze soutěže kulturistiky a fitness Mr. Universe Prague si odnesla zlato. Mnozí lidé se této krásné 40leté ženy ptají, zda se připravuje na novou soutěž v kulturistice, když stále cvičí. Hana Mašlíková však na Instagramu podotkla, že cvičení je její droga, které holduje již od svých 18 let.
Článek
Agáta Hanychová předvedla v plavkách tělo po třech dětech. Z plochého břicha jejím fanouškům spadla brada
Agáta Hanychová předvedla v plavkách tělo po třech dětech. Z plochého břicha jejím fanouškům spadla brada Je to teprve dva měsíce, co Agáta Hanychová přivedla na svět své třetí dítě, dceru Rozárku. Na mámu od tří dětí ovšem modelka rozhodně nevypadá. Dokázala to nejnovější fotkou v plavkách, kterou sdílela na Instagramu. Z jejího plochého bříška a štíhlého těla Agátiným fanouškům doslova spadla brada.
Článek
Standa Liška z Big Brothera chce být herec: Mám vlohy na přihlouplou komedii, tvrdí
Standa Liška z Big Brothera chce být herec: Mám vlohy na přihlouplou komedii, tvrdí Ještě ve studiu Big Brothera se Standa Liška zmínil o tom, že by chtěl být herec. Své herecké ambice blíže nastínil v bonusovém díle po závěru této reality show. Standa si o sobě myslí, že má k herectví vlohy a že by se rozhodně uplatnil v komediálních rolích. Souhlasíte s jeho názorem?
Článek
Týnuš Třešničková se chce zbavit jizev po popálení. Na těle a tváři ukázala stovky bolestivých vpichů
Týnuš Třešničková se chce zbavit jizev po popálení. Na těle a tváři ukázala stovky bolestivých vpichů Influencerka Týnuš Třešničková utrpěla v roce 2018 v tureckém hotelu během ohňové show vážné popáleniny celého těla. Po této tragické události je její tělo poznamenané jizvami a Týnuš dělá všechno pro to, aby je co nejvíce zjemnila. Jak ale ukázala na Instagramu, některé procedury, které podstupuje, jsou velmi bolestivé.
Článek
Jak dnes vypadá Mitch Buchannon z Pobřežní hlídky: Herec David Hasselhoff si je po 30 letech od natáčení stále podobný
Jak dnes vypadá Mitch Buchannon z Pobřežní hlídky: Herec David Hasselhoff si je po 30 letech od natáčení stále podobný Ženy v 90. letech 20. století po Mitchi Buchannonovi z Pobřežní hlídky doslova šílely. Jejich idol byl krásný, svalnatý, opálený a rozhodně se ničeho nebál. Hltali jste s nadšením tento kultovní seriál a nenechali jste si ujít jeho jediný díl? Potom vás jistě zajímá, jak vypadá herec David Hasselhoff nyní. Podoba s legendárním Mitchem tu stále je.
Článek
Monika Marešová má 3 měsíce po porodu postavu snů. Přiznala, že je již na své původní váze
Monika Marešová má 3 měsíce po porodu postavu snů. Přiznala, že je již na své původní váze Módní influencerka Monika Marešová a hvězdný moderátor Leoš Mareš přivítali letos 10. března svého prvního společného potomka. Je to už více než 3 měsíce, co se rozplývají ze své roztomilé dcerky Alex. Leoš Mareš se však na sociálních sítích pochlubil také aktuální postavou své manželky, která 3 měsíčně po porodu vypadá neskutečně.
Článek
Monika Bagárová zašla na kosmetiku spolu s dcerou Ruminkou. Pořádně tím naštvala jiné ženy
Monika Bagárová zašla na kosmetiku spolu s dcerou Ruminkou. Pořádně tím naštvala jiné ženy Zpěvačka Monika Bagárová sdílela na Instagramu zdánlivě nevinný snímek, kterým však vytočila do běla některé ze svých sledujících. Sympatická zpěvačka navštívila kosmetický salon spolu se svou dvouletou dcerou, která v polovině kosmetické procedury Monice usnula v klíně. Co zpěvačce konkrétně její fanoušci vzkázali?
Článek
Simona Krainová se ukázala v kratších vlasech bez prodloužení. Tenhle účes jí neskutečně sekne
Simona Krainová se ukázala v kratších vlasech bez prodloužení. Tenhle účes jí neskutečně sekne Modelka Simona Krainová se rozhodla pro pořádný detox. Spolu se svým manželem Karlem Vágnerem a společnými přáteli se momentálně účastní ajurvédského pobytu na Srí Lance, odkud pravidelně sdílí fotky na svém Instagramu. Kromě fotek v plavkách fanoušky Simony Krainové zaujal její nový účes, který ji nehorázně sluší. Souhlasíte?
Článek
Hana Mašlíková a její proměna v kulturistku: Rozepsala se o přísném jídelníčku i tréninkovém plánu
Hana Mašlíková a její proměna v kulturistku: Rozepsala se o přísném jídelníčku i tréninkovém plánu Moderátorka Hana Mašlíková se koncem května účastní kulturistické soutěže Mr. Universe Prague 2022. Aby byla v kategorii Bikini fitness co nejúspěšnější, v současnosti si dává pořádně do těla. Jak uvedla na svém Instagramu, proměna v kulturistku ji stojí spoustu dřiny a odříkání.
Článek
Jágrova přítelkyně Dominika Branišová otevřeně o svých psychických problémech: 5 dnů nevylezla z postele
Jágrova přítelkyně Dominika Branišová otevřeně o svých psychických problémech: 5 dnů nevylezla z postele Přítelkyně Jaromíra Jágra, 27letá modelka Dominika Branišová se na svém instagramovém účtu otevřeně rozepsala o svých psychických problémech. Minulý týden na tom nebyla dobře fyzicky ani psychicky a zažívala stavy úzkosti a beznaděje. Dokonce celých 5 dnů nevylezla z postele.
Článek
Jak na ploché břicho? Moderátorka a modelka Lucie Křížková prozradila, jak jej vyrýsovat
Jak na ploché břicho? Moderátorka a modelka Lucie Křížková prozradila, jak jej vyrýsovat Když Lucie Křížková zveřejnila na Instagramu fotku, kterak dovádí v dětském bazénu se svou tříletou dcerou, všem spadla brada. Tato sympatická modelka a moderátorka totiž v plavkách ukázala perfektně vyrýsované bříško. Její sledující ji za pekáč buchet pochválili, ale samozřejmě chtěli znát Luciin recept na ploché břicho.