Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Halloweenská dekorace ze zavařovacích sklenic: Vyrobte si halloweenskou lucernu
Halloweenská dekorace ze zavařovacích sklenic: Vyrobte si halloweenskou lucernu K Halloweenu nepatří pouze vydlabané dýně a strašidelné rekvizity. 31. října vám nesmí na okně chybět ani halloweenská lucerna. Pokud rádi tvoříte, můžete si tuto halloweenskou dekoraci vyrobit sami. A to s využitím obyčejných zavařovacích sklenic, barev či obinadla.
Článek
Netradiční využití kaštanů: Jako ekologický prací prášek nebo prokrvující přísada do koupele
Netradiční využití kaštanů: Jako ekologický prací prášek nebo prokrvující přísada do koupele Kaštany nemusí být pouze součástí podzimních dekorací. Tyto hnědé plody, které se nám v průběhu září a října pletou pod nohama, můžete využít ryze netradičními způsoby. Vyzkoušejte je jako přírodní prací prostředek, léčivou tinkturu na bolavé klouby nebo jako prokrvující přísadu do koupele.
Článek
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor
Stará truhla jako originální bytový doplněk: Přeměňte ji na konferenční stolek nebo úložný prostor V minulosti bývala truhla nezbytnou součástí domovů našich předků. Tento kousek nábytku v současné době zažívá renesanci a vrací se opět zpátky do českých domácností. I vy můžete u sebe doma truhlu využít takřka na tisíc způsobů. A to nejen jako konferenční stolek nebo úložný prostor.
Článek
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl!
Optická iluze, která vás dostane: Zdá se vám, že se řádky naklánějí? Je to omyl! Pro milovníky optických iluzí jsme si připravili opravdovou lahůdku. Jde o optickou iluzi Cafe Wall, kterou vytvořila umělkyně Viktorie Skye. Podívejte se na obrázek a odpovězte na zásadní otázku: Jsou tmavě modré řádky rovné, nebo se naklánějí?
Článek
Jarní MINT Market v Pardubicích
Jarní MINT Market v Pardubicích MINT Market, největší české trhy s autorským designem, originální módou a doplňky, zamíří v sobotu 5. června do Pardubic. Na venkovním prostranství v areálu Automatických mlýnů vyrostou desítky stánků nezávislých prodejců.
Článek
Jarní MINT Market v Olomouci
Jarní MINT Market v Olomouci MINT Market, největší české trhy s autorským designem, originální módou a doplňky, konečně opět zamíří do Olomouce, tentokrát poprvé do areálu Letního kina. V sobotu 22. května tam od 10 do 17 hodin potkáte šedesát nezávislých prodejců. Vstup je jako vždy zdarma a bez bariér.
Článek
5 tipů na netradiční zdobení vajec: Washi páskou, lakem na nehty nebo holicí pěnou
5 tipů na netradiční zdobení vajec: Washi páskou, lakem na nehty nebo holicí pěnou Za několik dnů tu máme opět Velikonoce. Už víte, jakým způsobem budete tentokrát zdobit vyfouknutá či vařená vajíčka? Využít můžete spoustu technik od tradičních až po ty méně obvyklé. Pokud chcete být letos originální, máme pro vás několik tipů na netradiční zdobení vajec. Který z nich se vám líbí nejvíc?
Článek
Pažitkové listové kornoutky s pěnou z nivy
Pažitkové listové kornoutky s pěnou z nivy Znáte pažitku jenom jako součást pomazánek? Díky receptu na originální party pohoštění rychle pochopíte, že jste ji podceňovali. Její využití je totiž daleko širší. Tyto trubičky si zamilujete i proto, že je lze různě obměňovat a plnit pokaždé jinou náplní.
Článek
Svatební šaty s pestrobarevnou sukní: Tento netradiční svatební trend si zamilovaly tisíce žen z celého světa
Svatební šaty s pestrobarevnou sukní: Tento netradiční svatební trend si zamilovaly tisíce žen z celého světa Každá žena sní o tom, že bude na svůj den D vypadat jako princezna. Tradice říká, že nevěsta by měla mít sněhově bílé šaty. Co když se ovšem chcete vymykat a být výjimečná? Potom vám jistě do oka padnou svatební šaty kreativní umělkyně Taylor Ann Linko, která z nich metodou ombré vytváří nadpozemsky krásné kousky.
Článek
Ze starých dřevěných oken vykouzlíte originální bytovou dekoraci: Je libo konferenční stolek, nástěnné zrcadlo nebo předsíňovou stěnu?
Ze starých dřevěných oken vykouzlíte originální bytovou dekoraci: Je libo konferenční stolek, nástěnné zrcadlo nebo předsíňovou stěnu? Recyklace starých věcí je pro někoho koníčkem. I když této záležitosti příliš neholdujete, měli byste vědět, že díky recyklaci starých věcí můžete opravdu vkusně zkrášlit svůj domov. Originální bytovou dekoraci si můžete vyrobit například ze starých dřevěných oken, které padnou jako ulité i do moderních interiérů. Jaké tedy máte možnosti?
Článek
Jarní MINT Market v Pražské tržnici
Jarní MINT Market v Pražské tržnici MINT Market se vrací do Prahy. Oblíbené trhy s originálním designem a módou najdete v sobotu 9. dubna v holešovické tržnici, kterou oživí více než 90 stánků nezávislých prodejců.
Článek
7 nápadů na vánoční dekorace, které zvládnete vyrobit doma. Z papíru, dřeva, sklenice nebo třpytek
7 nápadů na vánoční dekorace, které zvládnete vyrobit doma. Z papíru, dřeva, sklenice nebo třpytek Nedáte dopustit na originální vánoční dekorace? Zkuste si je pro letošní Vánoce vyrobit sami. Pokud hledáte inspiraci, přinášíme vám sedm nápadů na vlastnoručně vyrobené vánoční dekorace, které vykouzlíte snadno a během chvilky.
Článek
Trh originálních výrobků MINT Market Praha přinese nejlepší vánoční dárky do Pražské tržnice
Trh originálních výrobků MINT Market Praha přinese nejlepší vánoční dárky do Pražské tržnice Víkend 30. 11. - 1. 12. bude v Pražské tržnici patřit trhu s designem, módou, šperky a delikatesami MINT Market Praha 26. Více než 100 českých a slovenských tvůrců otevře své stánky s originálními výrobky v halách č. 11, 17 a v jejich okolí.
Článek
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně
Mucha Sekt Brut získal zlatou medaili v Berlíně 24. března 2023 – Další ze série nejprestižnějších světových soutěží pod patronátem OIV (Mezinárodní organizace pro révu vinnou a víno) a UIOE (Mezinárodní unie enologů) BERLINER WEIN TROPHY 2023 opět potvrdila, že Mucha Sekt patří mezi špičková světová vína. Mucha Sekt Brut inspirovaný tvorbou Alfonse Muchy si z Berlína odváží zlatou medaili.