Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny
Jak poznat ovulaci: Sledujte řeč svého těla, které vám odhalí vaše plodné dny Snažíte se o miminko, nebo se chcete naopak těhotenství vyhnout? V obou případech byste na sobě měla umět spolehlivě poznat ovulaci. Právě doba kolem ovulace je totiž jediným obdobím, kdy můžete otěhotnět. Podle kterých příznaků tedy poznáte, že začínáte ovulovat?
Článek
Co do školky první den? Přinášíme praktické rady, které vám usnadní nástup dítěte do MŠ
Co do školky první den? Přinášíme praktické rady, které vám usnadní nástup dítěte do MŠ Skončila vám rodičovská dovolená a 1. září se vaše tříleté nebo čtyřleté dítě chystá poprvé do školky? Na rozdíl od dětí jsou z této přelomové události více ve stresu rodiče. Abychom vám co nejvíc ulehčili, poradíme vám, co s sebou první den do školky.
Článek
6 jednoduchých triků před spaním, které vám pomohou rychle zhubnout
6 jednoduchých triků před spaním, které vám pomohou rychle zhubnout Stále se vám nedaří dostat svou váhu dolů? A víte, že jeden z nejlepších časů, kdy můžete s přebytečnými kilogramy rychle zatočit, je doba těsně před spaním? Zkuste se držet následujících šesti rad a za pár týdnů bude ukazovat ručička na vaší váze mnohem méně!
Článek
Vyrobte si levně domácí tablety do myčky: Mytí nádobí vás nemusí stát majlant
Vyrobte si levně domácí tablety do myčky: Mytí nádobí vás nemusí stát majlant Myčka nádobí je kuchyňských spotřebičem, na který nedají ženy dopustit. Myčku si chválí jako neocenitelného pomocníka v domácnosti, na druhou stranu si však stěžují na cenu kupovaných tablet do myčky. Za jedno balení totiž často dají až několik set korun. Jak tento problém vyřešit? Vyrobte si doma vlastní tablety do myčky. Jde to levně i jednoduše.
Článek
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici
15. května si připomínáme Mezinárodní den rodiny i Světový den proti mozkové mrtvici Každým rokem přejeme 15. května vše nejlepší k svátku Sofiím a Žofiím. V tento den rovněž slavíme Mezinárodní den rodiny a také Světový den proti mozkové mrtvici. Čím jsou pro nás tak významné?
Článek
Jak vyrobit domácí droždí: Postačí vám brambory, pivo nebo jablko
Jak vyrobit domácí droždí: Postačí vám brambory, pivo nebo jablko Sehnat v současné době droždí v obchodě je přímo nadlidská záležitost. Ve většině regálů nenajdete kvasnice v čerstvém, ani v sušeném stavu. Pokud si chcete upéct chleba nebo sladké kynuté pečivo, rozhodně nezoufejte. Droždí si totiž můžete vyrobit v domácích podmínkách, a to z běžně dostupných surovin.
Článek
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu
Rady, které vám pomohou v horkých dnech ochladit tělo i bez bazénu Jakmile teploty ve stínu dosahují 30°C, je velmi těžké najít něco, co by dokázalo naše tělo ochladit. Samozřejmě, že se nabízí možnost skočit po hlavě do bazénu, jenže co dělat, když jsme třeba v práci?
Článek
Tip na domácí zálivku, po které vám vaše květiny jen porostou
Tip na domácí zálivku, po které vám vaše květiny jen porostou Známe to jistě všichni – doneseme si domů krásnou kytku, staráme se o ni, dostatečně ji zaléváme a přesazujeme, ale ona ne a ne růst, ba naopak nám začne vadnout. Najednou z krásné kvetoucí kytky je něco neurčitého, co spíše vypadá jako uschlé koště.
Článek
Vyrobte si organizér na kosmetické štětce: Zn. snadno, rychle a levně
Vyrobte si organizér na kosmetické štětce: Zn. snadno, rychle a levně Kosmetické štětce se v současné době těší velké oblibě a jako nezbytná pomůcka k líčení našly právem své místo také v našich koupelnách. Jenže, jak je máme skladovat a v čem je máme převážet, abychom je neponičily? Známe řešení! Pokud nechcete investovat do drahých pouzder, můžete si v klidu domova vyrobit šikovný organizér. Jak tedy na to?
Článek
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete
Rychlovky z jahod: Přinášíme tipy na recepty z jahod, které jsou rychlé, snadné a jejichž chuť si zamilujete Přemýšlíte, co s úrodou jahod? Připravte si z těchto sladkých červených plodů něco dobrého. Že máte málo času? Potom vyzkoušejte rychlovky z jahod například v podobě hrnkového koláče, nepečeného dezertu nebo zmrzliny. Tyto recepty z jahod jsou rychlé, snadné a chutnají výtečně.
Článek
Nedaří se vám rychle zhubnout? Zbavte se nadbytečné vody v těle
Nedaří se vám rychle zhubnout? Zbavte se nadbytečné vody v těle Nedaří se vám zhubnout? Ve většině případů je hlavní příčinou zadržování vody v těle. A co všechno tedy toto zadržování může způsobovat a jak se přebytečné vody v těle zbavit?
Článek
Podzimní prázdniny 2023 slibují i s víkendem 4 dny volna. Kdy jsou?
Podzimní prázdniny 2023 slibují i s víkendem 4 dny volna. Kdy jsou? Chcete vědět, kdy jsou podzimní prázdniny 2023? Kdy mají děti na podzim volno, zajímá každým rokem zvláště rodiče školáků a studentů, aby si předem naplánovali dovolenou. Na které datum tedy letos připadají podzimní prázdniny 2023?
Článek
HPV DNA test vám dokáže zachránit život. Tato prevence rakoviny děložního čípku bude nově pro ženy ve věku 35 a 45 let zdarma
HPV DNA test vám dokáže zachránit život. Tato prevence rakoviny děložního čípku bude nově pro ženy ve věku 35 a 45 let zdarma Každý den zemře v Česku na rakovinu děložního čípku jedna žena. Tuto zákeřnou nemoc způsobuje zejména pohlavně přenosný lidský papilomavirus (HPV). Zda jej ve svém těle máte, nebo ne, určí HPV DNA test, který vám může gynekolog udělat v rámci preventivní prohlídky. Dobrou zprávou je, že tento test bude nově pro ženy ve věku 35 a 45 let zdarma.
Článek
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den
9 tipů, které vám pomohou, abyste si nemuseli mýt vlasy každý den Stále přibývá lidí, kteří jsou nuceni mýt si vlasy každý den. Ačkoliv si vlasy večer umyjí, druhý den už vypadají, jako by si je nemyli týden. Paradoxem ovšem je, že denní mytí vlasy poškozuje – vlasy se vysušují a konečky třepí. Tyto rady by vám měly pomoci, aby se doba mezi jednotlivými mytími prodloužila.
Článek
Jak vybrat vánoční stromeček, který vám doma rychle neopadá: Stromek kupujte venku a zaměřte se na stav jeho jehličí
Jak vybrat vánoční stromeček, který vám doma rychle neopadá: Stromek kupujte venku a zaměřte se na stav jeho jehličí Dáváte přednost živému vánočnímu stromečku před umělým? Právě nastal vhodný čas, abyste se po něm poohlédli. Jenže, jakým způsobem vybrat vánoční stromek, aby na Vánoce udělal nejen parádu, ale aby vám doma také dlouho vydržel a neopadal vám? Na tyto otázky vám přinášíme hned několik odpovědí, kterými se můžete řídit.