Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Cuketové kuličky se sýrem: Tento slaný recept z cukety podávejte s bramborovou kaší
Cuketové kuličky se sýrem: Tento slaný recept z cukety podávejte s bramborovou kaší Nevíte, co uvařit k obědu? Pokud zároveň dumáte, co s úrodou cuket, připravte si báječné cuketové kuličky se sýrem, které můžete podávat se šťouchanými brambory nebo bramborovou kaší. Příprava sýrovo-cuketových kuliček je podle následujícího receptu velmi snadná a výsledek vám bude zaručeně chutnat.
Článek
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led
Ledové kostky s ovocem a bylinkami jsou skvělé do koktejlů a limonád. Vytvořte je ve formách na led Letní měsíce se nesou ve znamení domácích limonád a také alko a nealko koktejlů. Součástí těchto oblíbených nápojů je také led. Pokud si chcete tyto limonády a koktejly ještě více ozvláštnit, přidejte do nich ledové kostky s ovocem a bylinkami. Přinášíme návod, jak je ve formách na led vytvořit a jaké kombinace ovoce a bylinek jsou nejlepší.
Článek
Bezový ocet: Jednoduchý recept ze dvou ingrediencí, který stojí za vyzkoušení
Bezový ocet: Jednoduchý recept ze dvou ingrediencí, který stojí za vyzkoušení Přemýšlíte, co dalšího připravit z květů černého bezu? Vyzkoušejte bezový ocet, jehož následné využití si nebudete moci vynachválit. Přinášíme jednoduchý recept na bezový ocet, jehož příprava je neuvěřitelně snadná. Jak tedy postupovat?
Článek
Zdravé recepty z dýně hokaido: Vyzkoušejte bramborovou dýňovou kaši, dýňové placky a dýňový džem
Zdravé recepty z dýně hokaido: Vyzkoušejte bramborovou dýňovou kaši, dýňové placky a dýňový džem K nejoblíbenějším podzimním plodům jednoznačně patří dýně hokaido. Nejen, že má příjemnou chuť a obsahuje značné množství vitamínů, minerálů a dalších zdraví prospěšných látek. Tento druh dýně má také různorodé využití. Máme pro vás ochutnávku zdravých receptů z dýně hokaido, které si doma můžete připravit i vy.
Článek
Jak zpracovat borůvky: Upečte si hrnkový koláč s drobenkou, připravte domácí zmrzlinu nebo vyrobte sirup za studena
Jak zpracovat borůvky: Upečte si hrnkový koláč s drobenkou, připravte domácí zmrzlinu nebo vyrobte sirup za studena Sezona borůvek je v plném proudu. Ať už jste si tyto tmavofialové plody nasbírali v lese, nebo koupili na trhu, jistě přemýšlíte nad tím, jak je zpracovat. Využití borůvek je opravdu široké. Přinášíme několik receptů, které zachutnají i vám.
Článek
Jahodový koktejl se šlehačkou nikdy neomrzí. Připravte si recept jako z mléčného baru
Jahodový koktejl se šlehačkou nikdy neomrzí. Připravte si recept jako z mléčného baru Co si tak připravit báječný jahodový koktejl, který bude chutnat jako z mléčného baru? Tato pochoutka z čerstvých jahod, kterou řada z nás miluje už od dětství, zkrátka nikdy neomrzí. Přinášíme recept na jahodový koktejl se šlehačkou, který je nejlepší z domácích jahod.
Článek
Pažitkové listové kornoutky s pěnou z nivy
Pažitkové listové kornoutky s pěnou z nivy Znáte pažitku jenom jako součást pomazánek? Díky receptu na originální party pohoštění rychle pochopíte, že jste ji podceňovali. Její využití je totiž daleko širší. Tyto trubičky si zamilujete i proto, že je lze různě obměňovat a plnit pokaždé jinou náplní.
Článek
Levandulová pleťová voda: Její výroba je jednoduchá, tvář perfektně zklidní a zároveň osvěží
Levandulová pleťová voda: Její výroba je jednoduchá, tvář perfektně zklidní a zároveň osvěží Levandule patří k oblíbeným bylinkám, které mají spoustu využití. Tato voňavá rostlina podpoří vaše psychické i fyzické zdraví, přijde vám vhod i v péči o váš zevnějšek. Zkuste si vyrobit například domácí levandulovou pleťovou vodu, ke které potřebujete pouhé tři ingredience. Tento čistě přírodní domácí přípravek vaši pleť osvěží a zároveň zklidní.
Článek
Popenec obecný: Jarní bylinka s kořenitou chutí, kterou v kuchyni využijete na sto způsobů
Popenec obecný: Jarní bylinka s kořenitou chutí, kterou v kuchyni využijete na sto způsobů Popenec obecný patří k jarním bylinkám, které nachází využití nejen v lidovém léčitelství. Čerstvé a sušené lístky popence totiž perfektně využijete také ve studené a teplé kuchyni, kde s přehledem nahradí jakékoliv jiné aromatické koření. Je proto škoda považovat popenec obecný za plevel, protože má báječnou chuť.
Článek
Jak ušlehat tuhý sníh z bílků? Držte se několika pravidel, která zaručí úspěch
Jak ušlehat tuhý sníh z bílků? Držte se několika pravidel, která zaručí úspěch Tuhý sníh z bílků má mnoho způsobů využití. Uplatnění nachází jako náplň do kremrolí z listového těsta, zajišťuje také nadýchanost některých moučníků či zeleninových nákypů. Jak opravdu na pevný sníh, který při šlehání nespadne? Zkuste se řídit následujícími osvědčenými radami, díky kterým z vaječných bílků ušleháte skutečně tuhý sníh.
Článek
Domácí aviváž z levandule úžasně provoní prádlo. Vyzkoušejte levný, ekologický a účinný recept ze 2 ingrediencí
Domácí aviváž z levandule úžasně provoní prádlo. Vyzkoušejte levný, ekologický a účinný recept ze 2 ingrediencí Přemýšlíte, co vyrobit z levandule? Tato bylinka má opravdu všestranné využití. Pochvalovat si budete i domácí aviváž z levandule, která nejen že krásně voní, ale také účinně změkčí prádlo. Jak tedy na její přípravu?
Článek
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“
Čtenářka píše: Víte, jak udržet chuť a vůni koření? Papriku dejte k „ledu“ Gurmánský zážitek. Pod tím si každý představí možná trochu něco jiného. Někomu se vybaví luxusní večeře při svíčkách, někomu dávné jídlo z dětství, které podle rodinného receptu připravovala jeho babička. Ačkoliv kulisy se mění, všechny tyto nezapomenutelné chvíle spojuje to samé. Jedinečné chutě a vůně.