Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Vánoce ve skandinávském stylu mají svá pravidla. Přinášíme tipy, jak si jednoduše a elegantně vyzdobit domov
Vánoce ve skandinávském stylu mají svá pravidla. Přinášíme tipy, jak si jednoduše a elegantně vyzdobit domov Skandinávský styl je stále oblíbenější. Pokud na něj při zařizování svého bytu či domu nedáte dopustit, proč si neudělat také Vánoce ve skandinávském stylu? Podstatný pro vás bude zejména minimalismus a střídmé barvy. Podle jakých pravidel tedy přenést severský styl do vánoční výzdoby?
Článek
Vzácná dvacetikoruna může být i ve vaší peněžence. Vydražila se za více než 100 tisíc korun
Vzácná dvacetikoruna může být i ve vaší peněžence. Vydražila se za více než 100 tisíc korun Peněženky a pokladničky s drobnými se vyplatí pravidelně kontrolovat. Mezi klasickými oběžnými mincemi totiž můžete narazit na opravdový poklad. Taková vzácná dvacetikoruna, která se v Česku koncem letošního dubna vydražila za více než 100 tisíc korun, totiž může být klidně i ve vaší peněžence!
Článek
50letá influencerka měla více než tisíc ženatých milenců. Ve své zálibě nehodlá přestat
50letá influencerka měla více než tisíc ženatých milenců. Ve své zálibě nehodlá přestat Měsíc září patří dle statistik k měsícům, kdy jsou si partneři nejčastěji nevěrní. A právě proto tento měsíc tolik miluje 50letá influencerka Gweneth Lee. Vyhledává totiž pozornost ženatých mužů, kteří jí nedokážou odolat.
Článek
Influencerka Kaylen Ward bojuje proti požárům v Austrálii svou nahotou. Vybrala už více než 700 tisíc dolarů
Influencerka Kaylen Ward bojuje proti požárům v Austrálii svou nahotou. Vybrala už více než 700 tisíc dolarů Austrálii posledních několik týdnů sužují ničivé požáry, které od loňského října spálily půdu o rozloze pěti milionů hektarů. Každý, kdo může, se této zemi, která se ocitla na pokraji katastrofy, snaží pomoci. Výjimkou není ani americká influencerka Kaylen Ward, která ovšem pomáhá dosti svérázným způsobem.
Článek
Jak zabránit tření kůže mezi stehny? Tento účinný trik funguje více než perfektně
Jak zabránit tření kůže mezi stehny? Tento účinný trik funguje více než perfektně Komu se to již někdy stalo, moc dobře ví, jak nepříjemné a bolestivé to je. Především v horkých letních dnech se více potíme a trpí tím hlavně naše stehna. Nepříjemně (převážně když na sobě máme šaty) se třou o sebe, až se objeví nepříjemné zarudnutí a třeba i vyrážka a boláky.
Článek
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali!
Co všechno o vás prozradí zaťatá pěst? Řekne o vaší povaze více, než byste asi čekali! Věřili byste tomu, že kromě čar, které se ukrývají ve vaší dlani, se dá o vaší osobnosti dost vyčíst i z toho, jak vypadá vaše zatnutá pěst? Existují 3 typy, jak můžete svou pěst zatnout, tak to zkuste a podívejte se sami, co to o vás prozradí!
Článek
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor
Proč ženy podvádí více než muži? Důvody, na které byste si měli dát pozor Ačkoliv je v nás zakořeněno to, že muži zpravidla podvádějí častěji než ženy, není to tak úplně pravda. Podle posledních průzkumů, které se zabývaly nevěrami u dlouhodobých vztahů, se ukázalo, že většinou jsou to právě ženy, kdo je ve vztahu nevěrný.
Článek
Novozélanďanka Simone Anderson zhubla více než 92 kilogramů. Za svou proměnu vděčí fitness
Novozélanďanka Simone Anderson zhubla více než 92 kilogramů. Za svou proměnu vděčí fitness Abychom byli ve svém životě spokojení a sršeli optimismem, měli bychom začít v prvé řadě sami u sebe. Právě i malá změna sebe sama k lepšímu promění také náš pohled na svět. Tuto skutečnost vám dosvědčí i Novozélanďanka Simone Anderson, která v průběhu šesti let zhubla 92 kilogramů. Jak to dokázala?
Článek
Sliny o vás prozradí mnohem více, než byste čekali. Mohou ukazovat i na rakovinu nebo cukrovku
Sliny o vás prozradí mnohem více, než byste čekali. Mohou ukazovat i na rakovinu nebo cukrovku Sliny jsou důležitou součástí našeho organismu. Zpravidla jim ale nevěnujeme dostatečnou pozornost, což se časem může jevit jako chyba. Mohou nás totiž upozornit na různá onemocnění a to i včetně těch vážnějších, jako je rakovina nebo cukrovka.
Článek
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné?
Podle vědců muži stresují své ženy více než děti. Jak je to možné? V dnešní době, kdy finančně musí rodinu podporovat nejenom muži, ale také ženy, se může stát, že právě manželka a zároveň maminka se někdy cítí vyčerpaně. V takovém případě je na místě, aby si manželé byli v domácích pracích rovni, mnohdy to tak ale bohužel není.
Článek
Víte, proč někoho koušou komáři více než druhé? Tady je vysvětlení samotných vědců!
Víte, proč někoho koušou komáři více než druhé? Tady je vysvětlení samotných vědců! V letních měsících se bohužel musíme potýkat s komáry, kteří umějí být opravdu velmi otravní a ještě více otravné a nepříjemné je jejich štípnutí. Ovšem na některé z nás komáři útočí pravidelně a jiným se naprosto vyhýbají. Proč tomu tak je?
Článek
7 čisticích zlozvyků, které nadělají více škody než užitku
7 čisticích zlozvyků, které nadělají více škody než užitku Vysávání, utírání prachu, mytí nádobí – to vše děláme téměř denně. I přesto, že se váš domov blízká čistotou, všude okolo mohou být bakterie, které nevědomky šíříte kolem sebe a škodíte svému zdraví. Proto byste si měli dávat pozor na těchto sedm čisticích „hříchů“.
Článek
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu
Spodní prádlo a plavky Triola mají více jak 100letou tradici. Úžasné kousky za skvělé ceny nakoupíte v jejích prodejnách i na e-shopu Česká společnost Triola je specialistou na spodní prádlo a plavky pro ženy plných tvarů. V tuzemsku rozhodně nepatří mezi žádné nováčky. Její tradice spadá až do prvorepublikových dob.
Článek
Davos Klosters – když mají hory styl
Davos Klosters – když mají hory styl Davos Klosters je ukázkovým mixem všeho. Na jedné straně stojí ryze sportovní sjezdovky a moderní samoobslužné restaurace, na druhé straně jsou výletnické „safari“ tratě, freeridové pláně a stylové hospůdky s kožešinami provoněné raclettem nebo venkovní terásky umně reprezentující „apres ski pověst“ Davosu.
Článek
Jak se oblékají Skandinávky: Inspirujte se jejich minimalistickým stylem
Jak se oblékají Skandinávky: Inspirujte se jejich minimalistickým stylem Skandinávský styl v posledních letech výrazně pronikl do světa bydlení i způsobu prožívání každé chvíle. Proč se neinspirovat také způsobem oblékání skandinávských žen? Skandinávky dávají přednost minimalismu. Přestože v oblékání preferují jednoduchost, pohodlnost a praktičnost, jejich výsledné outfity jsou nadčasové.
Článek
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas
Jak dlouho trvá, než vás partner seznámí se svými přáteli nebo než spolu začnete bydlet: Partnerský vztah prochází vývojem a vše má svůj čas Když s někým začnete chodit, není to pouze o lásce a vášni. Ale také o vzájemném partnerském soužití a respektování potřeb, přání a zvyklostí toho druhého. Každý vztah prochází vývojem. Po určité době nového partnera představíme přátelům či rodičům nebo mu dáme klíč od bytu. Kdy je ale vhodná doba? Vědci přicházejí s konkrétními čísly.