Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Jižní Koreji se daří brzdit šíření nového koronaviru. Poučila se z epidemie MERSu v roce 2015
Jižní Koreji se daří brzdit šíření nového koronaviru. Poučila se z epidemie MERSu v roce 2015 Jižní Korea se pro mnohé státy světa stala vzorem boje proti pandemii koronaviru. Tento padesáti milionový stát proti rychlému šíření nového koronaviru bojuje pomocí systému masivního testování. Jihokorejské úřady tak mohou v zárodku odhalit velkou část nakažených a díky tomu včas zasáhnout.
Článek
Jennifer Lopez vypadá i v roce 2021 skvěle. 51letá celebrita svůj mladistvý vzhled a vysněnou postavu nemá zadarmo
Jennifer Lopez vypadá i v roce 2021 skvěle. 51letá celebrita svůj mladistvý vzhled a vysněnou postavu nemá zadarmo Věk je jenom číslo. A v případě Jennifer Lopez to platí dvojnásob. I když má tato slavná zpěvačka a herečka už 51 let, vypadá fantasticky. Za jejím perfektním vzhledem, krásnou tváří a dokonalou postavou jsou však roky tvrdé dřiny. Pravidelně cvičí v posilovně, třikrát do týdne nedá dopustit ani na jógu a tanec.
Článek
Celebrity v radostném očekávání: Kdo bude mít v roce 2022 miminko?
Celebrity v radostném očekávání: Kdo bude mít v roce 2022 miminko? Pro některé slavné české páry je rok 2022 obzvlášť přelomový. V tomto roce se samými dvojkami se jim má totiž narodit miminko. Někdo přivítá do rodiny již několikátý přírůstek, někdo se stane rodičem úplně poprvé. Které české celebrity jsou tedy v roce 2022 v radostném očekávání?
Článek
Co nás čeká v roce 2021 podle numerologie. Příštímu roku vládne pětka, je to číslo intenzivních změn
Co nás čeká v roce 2021 podle numerologie. Příštímu roku vládne pětka, je to číslo intenzivních změn Zajímá vás, jaký bude rok 2021? Numerologie má na tuto otázku jasnou odpověď. Pokud sečtete čísla roku 2021, tedy 2 + 0 + 2 + 1, vyjde vám číslo pět. Právě pětka patří v numerologii k jednomu z nejdynamičtějších čísel, které je symbolem změny a výrazného přechodu. Co nás tedy v roce 2021 čeká?
Článek
Miminka roku 2021: Kdo ze slavných přivítal přírůstek do rodiny?
Miminka roku 2021: Kdo ze slavných přivítal přírůstek do rodiny? V roce 2021 zažívaly české celebrity doslova babyboom. Na svět přišla spousta miminek slavných maminek a tatínků. Chcete vědět, komu z českých osobností se rozšířila rodina o dalšího člena? V následujícím přehledu si připomeneme některá slavná miminka roku 2021.
Článek
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou
Život filipínské dívky Rity Gavioly se změnil díky jedné fotografii. V roce 2016 žebrala na ulici, nyní je celebritou Příběh Rity Gavioly z Filipín se podobá notoricky známé pohádce o Popelce. V roce 2016 ji jako 13leté děvčátko, které prosí v ulicích o almužnu, vyfotografoval Topher Quinto Burgas. Fotografie tohoto profesionála obletěla svět a Rita se stala přes noc známou. Díky podpoře lidí z celého světa si dnes žije zcela jiným životem.
Článek
Eva Perkausová, Eva Burešová a další nastávající maminky: Kdo čeká miminko v roce 2022?
Eva Perkausová, Eva Burešová a další nastávající maminky: Kdo čeká miminko v roce 2022? Pro mnohé známé české ženy budou následující týdny či měsíce roku 2022 opravdu přelomové. Zajímá vás, která ze slavných nastávajících maminek letos přivede na svět vytoužené děťátko? V radostném očekávání jsou nejen Eva Hecko Perkausová nebo Eva Burešová.
Článek
Kamila Nývltová napekla neuvěřitelných 525 kilogramů vánočního cukroví. V letošním roce si dala skutečně do těla
Kamila Nývltová napekla neuvěřitelných 525 kilogramů vánočního cukroví. V letošním roce si dala skutečně do těla Zpěvačka Kamila Nývltová, která je také výborná cukrářka a pekařka, letos zdolala svůj osobní rekord. Na zakázku napekla 525 kilogramů vánočního cukroví, což se s jejími loňskými 200 kilogramy cukroví nedá absolutně srovnávat. Jak tato sympatická zpěvačka dodává, letos už s pečením cukroví skončila, ale příští rok se do něj pustí zase.
Článek
Americká dvojčata Joslyn a Jaxon jsou výjimečná: Každé z nich se narodilo v jiném roce
Americká dvojčata Joslyn a Jaxon jsou výjimečná: Každé z nich se narodilo v jiném roce Narození vlastního dítěte bývá pro rodiče tím nejradostnějším okamžikem života. Pokud se jim narodí rovnou dvojčátka, jejich štěstí se zdvojnásobí. Tuto skutečnost vám potvrdí i Dawn Gilliamová a Jason Tello z americké Indiany. Každý z jejich chlapečků-dvojčat však přišel na svět v jiném roce. Jeden v roce 2019 a druhý v roce 2020. Jak je to možné?
Článek
Monika Absolonová se rozešla s hokejistou Tomášem Hornou. Rozchod ohlásila na Prvního máje
Monika Absolonová se rozešla s hokejistou Tomášem Hornou. Rozchod ohlásila na Prvního máje První máj je lásky čas. To v případě zpěvačky Moniky Absolonové bohužel letos neplatí. V tento den totiž na Instagramu ohlásila rozchod s otcem svých dětí, hokejistou Tomášem Hornou. V těžkém období Moniku podporují nejen její nejbližší, ale i kolegové z branže či fanoušci.
Článek
Monika Bagárová a Makhmud Muradov: Definitivní rozchod, zpěvačka se stěhuje do Brna
Monika Bagárová a Makhmud Muradov: Definitivní rozchod, zpěvačka se stěhuje do Brna Zpěvačka Monika Bagárová oznámila prostřednictvím instagramového stories definitivní rozchod s Makhmudem Muradovem, se kterým má dvouletou dceru Ruminku. Monika a Mach se rozešli už jednou, slepený vztah se jim ovšem nepodařilo zachránit a jdou definitivně od sebe.
Článek
Rok Buvola 2021 podle čínského horoskopu: Co nás čeká a která znamení budou nejšťastnější
Rok Buvola 2021 podle čínského horoskopu: Co nás čeká a která znamení budou nejšťastnější Rok 2021 je podle čínského horoskopu rokem kovového Buvola, který začne na čínský lunární Nový rok 12. února 2021 a potrvá do 31. ledna 2022. Pro koho bude rok 2021 opravdu šťastným a co nás všechny podle čínského horoskopu v roce Buvola 2021 čeká?
Článek
Ewa Farna oslavila 29 let. Na Instagramu krátce shrnula svůj předchozí rok
Ewa Farna oslavila 29 let. Na Instagramu krátce shrnula svůj předchozí rok Polsko-česká zpěvačka Ewa Farna sfoukla na narozeninovém dortu v pátek 12. srpna již 29 svíček. Na svém Instagramu následně poděkovala všem svým příznivcům za přání. Talentovaná zpěvačka se rovněž rozepsala o tom, jak prožila poslední rok svého života. Zvládla totiž nejen dvě desky, ale i porod.
Článek
Tereza Bebarová je milovnicí zimního otužování. Ledovou koupelí v plastovém sudu zahájila i rok 2022
Tereza Bebarová je milovnicí zimního otužování. Ledovou koupelí v plastovém sudu zahájila i rok 2022 Herečka Tereza Bebarová propadla trendu otužování. Není však žádnou začátečnicí, ve studené vodě pod širým nebem se otužuje již druhou zimu po sobě. Tato sympatická žena, kterou si snad každý pamatuje jako Světlanu z nekonečného seriálu Ulice, přitom nedá dopustit na domácí otužování v napuštěném sudu.
Článek
Týnuš Třešničková se léčí z rozchodu v Egyptě. Na Instagramu provokuje fotkami v plavkách
Týnuš Třešničková se léčí z rozchodu v Egyptě. Na Instagramu provokuje fotkami v plavkách Není to tak dlouho, co se influencerka Týnuš Třešničková rozešla se svým přítelem Ladislavem Biseniusem. Z tříměsíčního vztahu, který nebyl očividně zalitý sluncem, se tato 25letá hvězdička aktuálně léčí v Egyptě. K Rudému moři však neodjela sama, ale přibrala svou sestru Martinu.
Článek
Znamení zvěrokruhu a jejich barvy v roce 2023: Zjistěte, která barva vás bude provázet letošním rokem
Znamení zvěrokruhu a jejich barvy v roce 2023: Zjistěte, která barva vás bude provázet letošním rokem Barvy jsou v našich životech velmi důležité, neboť ovlivňují naši náladu, emoce, psychiku i myšlení. Zajímá vás, které barvy vás posílí v letošním roce a v nesou do vašeho života štěstí a pozitivní energii? Šťastné barvy pro jednotlivá znamení zvěrokruhu jsou v roce 2023 následující.