Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Mámy, tyto věto nikdy neříkejte svým dospělým dcerám: Vašemu vztahu rozhodně neprospějí
Mámy, tyto věto nikdy neříkejte svým dospělým dcerám: Vašemu vztahu rozhodně neprospějí Nejvíce nám mohou ublížit lidé, kteří nám jsou nejblíž. O vztahu matek a jejich dospělých dcer by se mohly psát sáhodlouhé romány. I když mezi sebou mají silné pouto, často mezi nimi bývají velké neshody. Pro svou mámu zkrátka budete stále ta malá holčička. Jaké věty, které rozhodně nepřinesou nic pozitivního, by si vaše máma měla odpustit?
Článek
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde
Partnerský horoskop: Znamení zvěrokruhu, kterým společný vztah nikdy nevyjde Každé znamení zvěrokruhu se vyznačuje jistým postojem k životu, povahovými rysy a také hlavně tím, co dokáže dát svému partnerovi.
Článek
Udělejte si doma pořádek. Tyhle věci vám jen zabírají místo
Udělejte si doma pořádek. Tyhle věci vám jen zabírají místo I přesto, že se snažíme v domácnosti udržovat pořádek, neubráníme se tomu, aby se nám postupem času nehromadily věci, které „zkrátka jen tak nemůžeme vyhodit do popelnice“. Faktem ovšem zůstává, že nám doma zabírají místo a akorát lapají prach.
Článek
Zhrzený muž se po rozvodu pomstil své exmanželce: Všechny společné věci rozřezal vejpůl
Zhrzený muž se po rozvodu pomstil své exmanželce: Všechny společné věci rozřezal vejpůl Byl vám váš protějšek nevěrný? A jak jste se potom, co se jeho nevěra provalila, chovali? Určitě jste cítili zklamání, bolest, zlost i vztek a potřebovali jste své pocity někde vyventilovat. Zcela jistě jste však nereagovali jako jeden podvedený muž z Německa, který podal žádost o rozvod a zároveň rozřezal všechen společný majetek na dvě poloviny.
Článek
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci
Jakým stylem se s partnerem držíte za ruce? O vašem vztahu to prozradí spoustu věci Páry si svou lásku a oddanost projevují nejrůznějšími způsoby a držení rukou mezi to rozhodně patří. Každý člověk je jiný a proto i každý pár preferuje držení jiným způsobem, což právě dokáže o člověku mnoho vypovědět.
Článek
7 podivných věcí, které dělávají dlouholeté páry. Najdete se v tom taky?
7 podivných věcí, které dělávají dlouholeté páry. Najdete se v tom taky? Začátky vztahu bývají krásné, někteří však tvrdí, že ještě krásnější období je to, co přichází po prvotní zamilovanosti – to je totiž ten pravý nefalšovaný vztah, který stojí za to.
Článek
Menopauza v 17 letech: Příběh dívky, která kvůli své nemoci nikdy nezaloží rodinu
Menopauza v 17 letech: Příběh dívky, která kvůli své nemoci nikdy nezaloží rodinu V 17 letech jsme zažívaly svoje první lásky. Malovaly jsme si, jak za nějakých deset let založíme rodinu a budeme mít děti. A že bychom řešily závažnější problémy? O tom žádná. Naopak britská dívka Lauren Coxová si coby teenagerka prošla doslova peklem. V 17 letech jí doktoři řekli, že prochází menopauzou. V její kůži by nechtěla být žádná z nás!
Článek
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí
Jak udržet dlouhodobý vztah? Dělejte společně hned několik důležitých věcí Žít v dlouhodobém vztahu, který je krásný, pohodový a spokojený, není automatická záležitost. Aby vám to v partnerství či manželství i po letech klapalo, je třeba jít tomu na proti. Jak tedy udržet dlouhodobý vztah, ve kterém se budete cítit oba krásně? Dělejte s partnerem společně zejména následující věci.
Článek
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž
7 věcí, které od vztahu očekává každý muž Jistě jste si také všimly, že muži mají problém mluvit o svých vztazích a o tom, co od nich očekávají. Možná jen nedokážou správně pojmenovat své pocity anebo jen o nich mluvit nechtějí.
Článek
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět
5 věcí, při kterých vás muž nesmí nikdy vidět Ačkoliv můžeme my ženy mužům v jistých chvílích připadat jako mystická stvoření, která jsou velmi křehká a jemná, i oni vědí, že jsme pouze bytost z masa a kostí. To však neznamená, že se svým partnerem musíme sdílet úplně vše.
Článek
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou
5 znamení zvěrokruhu, která upřednostňují sex před láskou Co se týče partnerských vztahů, každé ze znamení zvěrokruhu má své vlastní preference. Některá hvězdná znamení věří v osudovou lásku, manželství a rodinu, další mají větší sklon k flirtování, vztahům na jednu noc a nevěře. Zajímá vás, která znamení zvěrokruhu upřednostňují sex před láskou? Je jich celkem pět a možná se mezi nimi najdete i vy.
Článek
Rady do života, které třicátníci vzkazují mladší generaci: Budujte rodinné vztahy a starejte se o své zdraví
Rady do života, které třicátníci vzkazují mladší generaci: Budujte rodinné vztahy a starejte se o své zdraví Zkušenostmi starších mladí lidé často opovrhují. A to je velká škoda, protože by se mohli vyvarovat velkých životních chyb. Tuto skutečnost si uvědomil americký bloger a spisovatel Mark Manson, který na svém blogu vyzval své čtenáře ve věkové skupině 30 až 40 let, aby sdělili, na čem v životě záleží. Co konkrétně tito lidé vzkazují mladší generaci?
Článek
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí
Jste opravdu dobrá milenka? Prozradí to na vás těchto 9 věcí Ačkoliv bychom to rády o sobě všechny tvrdily, ne každá z nás je dokonalá milenka. Jsme bytosti, které mají tendenci věřit tomu, že naše „postelové dovednosti“ jsou výjimečné a úžasné, což však nemusí být vůbec pravda.
Článek
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je
Jste manželé a vaše líbání už není tak vášnivé? Známe důvody, proč tomu tak je Všichni máme v paměti svůj první opravdový polibek. Ne ten letmý dotek na rty, ale ten pravý „francouzák“, při kterém se vám zatočila hlava, podlomila kolena a vaše mysl přestávala fungovat. Ten, kterým vám váš milý dával najevo svou vášeň, touhu a náklonnost.
Článek
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení
4 situace, kdy muž nemá na sex ani pomyšlení O tom, že by muž neměl chuť na sex, se mnoho článků nepíše a není ani divu, oni na něj přeci mají chuť pořád. Jenže i v tomto případě existují výjimky – jsou totiž 4 situace, kdy muž dá raději přednost něčemu jinému než sexu!