Uuups!

Ženy v nesnázích

Je nám líto, ale požadovaná stránka nebyla nalezena.

Můžete zkusit také

Článek
Znáte následující psychologické triky? Usnadní vám partnerský i pracovní život
Znáte následující psychologické triky? Usnadní vám partnerský i pracovní život Ať už chceme nebo ne, psychologie zkrátka do našich životů neoddělitelně patří. Každý člověk, často nevědomě, ve svém životě používá spoustu psychologických triků a dokonce manipulativních technik. Když se některé z nich vhodně použijí, mohou být velmi prospěšné a usnadní nám v lecčem partnerský i pracovní život.
Článek
Máte „den blbec“ a nic se vám nedaří? Následující triky vám zaručeně zvednou náladu
Máte „den blbec“ a nic se vám nedaří? Následující triky vám zaručeně zvednou náladu Každý den neprobíhá vyloženě podle našich představ. Někdy máme doslova den „blbec“ – ať už jsme zpackali pracovní pohovor, nevydařilo se nám rande nebo jsme nabourali auto. Abychom z toho všeho neupadli do depresních stavů, není od věci si něčím ihned zvednout náladu. Následující triky skoncují s vaší špatnou náladou už během deseti minut.
Článek
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet
Chcete si ostříhat vlasy? Tento trik vám ukáže, jaký střih vlasů vám bude opravdu slušet Každá žena má tendenci své vlasy čas od času ostříhat. Než se však rozhodnete k radikálnímu řešení, vyzkoušejte tento jednoduchý trik, který vám pomůže přesně určit takovou délku, která vám bude slušet, a nezbydou vám jen oči pro pláč.
Článek
Jak přimět ostatní dělat to, co chcete: Tyto jednoduché psychologické triky vám pomohou
Jak přimět ostatní dělat to, co chcete: Tyto jednoduché psychologické triky vám pomohou Určitě i vy jste se už někdy setkali s někým, kdo dokázal svým chováním ovlivnit lidi kolem sebe a díky tomu dosáhnout svých cílů. Svou roli tu hraje nejen charisma, ale i znalost psychologie a jejích „triků“. Tyto triky se můžete naučit a v běženém životě používat i vy.
Článek
5 osvědčených tipů a triků pro rychlý úklid domova
5 osvědčených tipů a triků pro rychlý úklid domova Chcete mít doma čisto a uklizeno, ale zároveň se nechcete stát otrokem svého domu či bytu? Přinášíme vám několik tipů na rychlý a snadný úklid domova, který zvládnete levou zadní během 60 minut. Ušetřený čas můžete věnovat své rodině, koníčkům, přátelům nebo práci.
Článek
Jak ochránit kvetoucí stromy před mrazem a zachránit úrodu: Pomohou vám zahrádkářské triky
Jak ochránit kvetoucí stromy před mrazem a zachránit úrodu: Pomohou vám zahrádkářské triky Rok co rok řeší zahrádkáři na jaře stejný problém. A to zvlášť na přelomu dubna a května, kdy jsou jejich ovocné stromy v plném květu. S příchodem nočních mrazíků totiž může být jejich úroda nenávratně zničena. Zajímá vás, jakým způsobem ochráníte kvetoucí ovocné stromy před mrazem? Zahrádkáři používají následující osvědčené triky.
Článek
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější
Tyto geniální triky vám usnadní letní dovolenou: Cesta k moři bude poklidnější a pobyt u moře pohodovější Čas letních dovolených je v plném proudu. Abyste si užili pobyt u moře se vším všudy, shromáždili jsme pro vás několik geniálních triků, které byste měli znát i vy. Díky těmto vychytávkám se vám bude lépe cestovat, předejdete případným nepříjemnostem během pobytu a na pláži u vody zažijete větší pohodu.
Článek
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut
Jednoduchý trik, který vám pomůže od bolesti hlavy do 2 minut Máte před sebou celý den, kdy toho máte na vyřizování tolik, že nevíte kam dřív skončit a najednou je tady - šílená bolest hlavy, která přišla právě v nevhod. Naštěstí pro vás máme super jednoduchý trik, který vám zabere jen 2 minuty a rázem bude po bolesti!
Článek
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat
Nejlepší palačinky se netrhají a jsou dokonale tenké. Přinášíme tipy a triky, jak je udělat Připravit dokonalé palačinky je kumšt. Určitě se vám při smažení palačinek stalo, že byly silné, nasáklé olejem a trhaly se. Abyste si udělali ty nejlepší palačinky na světě, zkuste dodržet několik základních pravidel. Máme pro vás několik triků profesionálů, díky nimž dosáhnete velmi tenkých palačinek, které se nebudou trhat.
Článek
Hubněte do plavek hned po ránu: Tyto snídaňové triky vám zrychlí metabolismus
Hubněte do plavek hned po ránu: Tyto snídaňové triky vám zrychlí metabolismus Hubnutí do plavek je na sklonku jara tématem číslo jedna snad pro každou ženu. A jak jste na tom vy? Pokud jste se dala na pravidelné cvičení a stále nevidíte výsledky, zaměřte se na svůj jídelníček. Shodit ještě nějaké to kilo do startu plavkové sezony vám pomohou i ranní rituály, kterými nastartujete metabolismus. A hubnutí vám půjde mnohem lépe.
Článek
Přesolila jste jídlo? Prozradíme vám jednoduché triky, jak jej zachránit
Přesolila jste jídlo? Prozradíme vám jednoduché triky, jak jej zachránit Občas se stane, že nám při vaření nechtěně ujede ruka a jídlo osolíme víc, než bychom chtěly. A jelikož se blíží čas oběda či večeře, začínáme panikařit. Taková přesolená polévka či omáčka rozhodně nepatří do koše. Jestli se vám stane podobná nehoda, přesolené jídlo můžete zachránit několika osvědčenými triky. Které to jsou?
Článek
Jak správně sušit houby? Aby vám nezplesnivěly, vyzkoušejte triky našich babiček
Jak správně sušit houby? Aby vám nezplesnivěly, vyzkoušejte triky našich babiček Nasbírali jste plný košík hub? Teď je na řadě, abyste je zpracovali. Čerstvé houby můžete dát do polévky nebo omáčky. Aby se vaše chuťové pohárky mohly z vašich houbařských úspěchů těšit dlouhou dobu, zbytek hub si nasušte. Při sušení se řiďte zkušenostmi našich babiček, díky kterým vám sušené houby vydrží až několik let.
Článek
Dostala jste kytici řezaných květin? Těmito triky dosáhnete, že vám ve váze vydrží co nejdéle
Dostala jste kytici řezaných květin? Těmito triky dosáhnete, že vám ve váze vydrží co nejdéle Valentýn, MDŽ, 1. máj, Svátek matek, narozeniny, výročí nebo jen tak. Muži rádi a často obdarovávají své partnerky pugétem růží, řezanými tulipány nebo dalšími čerstvými květinami. Jenomže krása těchto květů není stálá a ve váze velmi brzy uvadá. Chcete se z řezaných květin těšit co nejdéle? Díky těmto trikům vám ve váze vydrží mnohem déle.